21.11.06

blowjobs (πίπες μωρέ...)

Σημείωση: Το θέμα είναι ακραιφνώς επιστημονικό γι' αυτο και δεν υπάρχει (ως συνήθως) αγοραία εικονογράφηση. Εχω μέτρο ο πούστης....


Με μεγάλη ικανοποίηση (συγγραφική) ανακάλυψα ότι μεγάλο μέρος των blogo-φιλενάδων μου, με αγωνία (δική μου ερμηνεία) περιμένουν το ποστ για τις πίπες. (Υποθέτω ότι π.χ. η Νίνα έχει κάνει ένα ξεσκονισματάκι στη βιβλιογραφία )

Ενα αστειάκι κάναμε, και σεις το πήρατε στα σοβαρά.

Επειδή όμως ο(η) πελάτης (βαράτε με κι ας κλαίω) έχει πάντα δίκιο, να’μαστε λοιπόν.

Πρέπει από την αρχή να ξεκαθαρίσω κάτι.

Δεν σβήνω comments.

Το’κανα μόνο σε μία περίπτωση (εδώ και πολύ καιρό) για να υπερασπιστώ τρίτο άνθρωπο, που δεν είχε ιδέα από blog και internet.

Επειδή λοιπόν το θέμα σήμερα είναι εξαιρετικά ελκυστικό προς όλους κι όλες που γουστάρουν να φτύνουν χολή, μόνο γι’ αυτη την περίπτωση, όποιος γράψει μαλακία, δεν θα’χει την ευτυχία να δει για πολύ ώρα τη μαλακία του στο ποστ.

ΟΚ;

Συμφωνήσαμε.

Λοιπόν, μιλάω από τη θέση του άνδρα, που στο κάτω-κάτω για το δικό του πουλί μιλάμε... (Μερικές κυρίες που θεωρούν ότι έχουν πουλί, καλό θα’ναι να αναθεωρήσουν τη θέση τους όσο αφορά στο ρήμα «εχω»).

Ξεκινάω με μικρή ιστορία που βοηθάει για να καταλάβετε τη σκέψη μου.

Από το σχολείο είμασταν 4 φίλοι. Μία κοπέλα και τρία αγόρια. Η Κατερίνα (δεν είναι το πραγματικό της όνομα) και εμείς οι τρείς. Κολλητή παρέα και όλοι ενωμένοι σαν γροθιά. Αγαπιόμασταν πολύ και ακόμα και σήμερα, όταν βρισκόμαστε (που πια συμβαίνει σπάνια) συνεχίζουμε να νιώθουμε παρέα.

Με την Κατερίνα λοιπόν, σε ένα χρονικό βάθος 20 ετών, και οι τρείς είχαμε –όπως συνήθως συμβαίνει- από μικρή έως μεγάλη ερωτική σχέση... Με τον έναν φίλο μας μάλιστα έμεινε 3 χρόνια.... όταν ήταν και οι δυό 20, με τον άλλον φίλο μου κάτι μήνες γύρω στα 30 και με εμένα κάναμε κάτι βλακείες ένα Σάββατο βράδι, όταν βρεθήκαμε τυχαία και ντίρλα στην Πάτμο.

Η Κατερίνα είναι σπουδαία γυναίκα: Πανέμορφη, ξανθή με πράσινα μάτια, ψηλή, γυμνασμένη (πάντα φρόντιζε την σιλουέτα της) μορφωμένη και με σημαντική καριέρα. Στην πίπα πάντως (είχαμε και οι 3 γνώμη) ήταν εντελώς μάπα.

Μιλάμε κάτι σαν να χορεύει η Ρούλα Κορομηλά, την Λίμνη των Κύκνων.... και να νομίζει ότι είναι η Πλιτσέσκαγια.

Τα ίδια στα 20, τα ίδια στα 30, τα ίδια και στα 40....

Δεν βελτιώνεται βλέπετε το πράγμα... ή το’χεις ή δεν το’χεις... ή παίζεις βιολί, ή δεν παίζεις...

Δεν έχει καμμιά σημασία αν είσαι όμορφη, με τσιμπουκόχειλα (τις λατρεύουμε αυτές τις γυναικάρες), έχεις 4 phd, είσαι από χωριό, είσαι σε χωριό, ξανθιά, καστανή, χοντρή, μεγάλα βυζιά ή καθόλου....

Η πίπα είναι αυτονομη.

Ή κάνεις πίπες ή δεν κάνεις...

Αλλοι τηγανίζουν πατάτες και τις καίνε και άλλοι μαγειρεύουν και γλύφεις τα δάκτυλά σου (Γειά σου Νίκο!)

Ε, δεν μπορείς να τα’χεις όλα στη ζωή.

Μπορείς;

Δεν μπορείς.... ε, δε είναι δα και το τέλος του κόσμου....

Ή μπας και είναι;

Τέσπα, δεν είμαστε εδώ για να το φιλοσοφήσουμε το πράγμα, αλλά για να το περιγράψουμε....

Η φιλοσοφία της πίπας... τώρα που το λέω γεμίζει το στόμα μου.... αν και το κόλπο είναι να γεμίσει το μυαλό σου....

Πάμε στην ιστορία μας, γιατί με καβλώνουν αυτά τα θέματα (τα φιλοσοφικά) και ξεστρατίζω.

Βρεθήκαμε ξανά πριν απο κανέναν χρόνο και οι 4 μας.

Η Κατερίνα ήταν χάλια, είχε έναν δεσμό, με τον Ηρακλή (έναν ωραίο τύπο, που όλοι εγκρίναμε) , και αυτος ο δεσμός είχε πάει κατα διαόλου, γιατί ο Ηρακλής την είχε κάνει κανονικά και αιφνιδίως με ένα φοβερό γκομενάκι με τσιμπουκοχειλάκια ετών 22....

Ε, τα’χει (πλέον) τα χρονάκια της το Κατερινάκι... δεν έτυχε ποτέ να παντρευτεί... και όπως και να το κάνουμε αυτο της κόστιζε...

Είχαμε φάει, είχαμε πιει και λέγαμε αγαπημένες ιστορίες.

-Ρε πούστη μου, δεν το καταλαβαίνω.... άρχισε η φίλη μας... τί διάολο έχω και δεν μου κάθεται αρσενικός... ομορφη είμαι, έξυπνη είμαι, τα φράγκα μου τα’χω, καταπληκτικές πίπες κάνω.... τί διάολο άλλο θέλετε επιτέλους εσείς οι άνδρες;

Οι 3 μας κοιταχτήκαμε στο ημίφως και δεν είπαμε τίποτα... παρα μόνο τα κοινότυπα... «εσύ φταις, που δεν παντρεύτηκες εμένα» ... «εγώ σε παντρεύομαι και τώρα»... κι άλλα τέτοια εντελώς ακίνδυνα.

Το πήρατε το μήνυμα;

Οχι;

Να σας το κάνω λιανά...γιατί οι απορίες δεν κάνει να μένουν:

Δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ απολύτως σημασία για το τί γνώμη έχετε εσείς για την πίπα που κάνετε... το θέμα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΓΚΡΙΣΙΜΟ… και γνώμη δικαιούται να έχει μόνο ο αποδέκτης, που καλό είναι να’χει με τη σειρά του κάποια σχετική πείρα... δηλαδή να του’χουν ξανακάνει.... μη γελάτε.... μη γελάτεεεεε σας λέω... εχω δει εγώ (και σεις...και σεις...) κάτι δικτατορίσκους στα media και αλλού, που πίπα (από γυναίκα) είναι το πιο τρελλό απωθημένο τους....

Αν σας πω ονόματα.... θα μείνετε με ανοικτό το στόμα...

Σίγουρα έχετε δει, εκείνο το σκίτσο σε σκιά, που δείχνει το πρώτο άνθρωπο-πίθηκο στα τέσσερα, τον επόμενο λιγάκι πιο όρθιο και φτάνει στο τελευταίο σκίτσο του σημερινού ανθρώπου στα δυό του πόδια... Αν δεν ήξερες, τί είναι αυτο το πλάσμα (σταματείστε να γκρινιάζετε λυσσάρες, δεν θα το πηγαίνω από ιστορία σε ιστορία... θα προχωρήσω και στις τεχνικές οδηγίες, σκέψεις και συμβουλές... αυτά τα πράγματα γίνονται σιγά-σιγά.... ακριβώς όπως πρέπει να είναι και μια σωστή πίπα (εξαιρείται η ξεπέτα-πίπα λόγω περιστάσεων.)

Τί λέγαμε;

Αν ναι... για το σκιτσάκι, που δείχνει την εξέλιξη μας από πίθηκο σε (λέμε τώρα) άνθρωπο.... αυτος που δεν θα ήξερε, τί είναι αυτο το πλάσμα... ένα UFO, ας πούμε... ένα πράγμα θα του’κανε εντύπωση: το πουλί αυτού του πλάσματος... που εξέχει σε όλα τα σκίτσα και παραμένει το ίδιο (είμαι σίγουρος ότι εχω το ίδιο με αυτο του τύπου από το Νεάντερταλ;) ...

Είναι με άλλα λόγια: Η κεραία του!

Κράξτε όσο θέλετε... γελάστε όσο θέλετε... αλλά το πουλί είναι η κεραία κάθε άρσενικού straight ή gay.

Oποιος ασχολείται με αυτη την κεραία πρέπει να είναι πολύ-πολύ προσεκτικός... ειδικά όταν πρόκειται για κεραία, που δεν είναι δική σου.

Κλαίνε και χτυπιούνται οι γυναίκες, που στα ξαφνικά (;) οι άνδρες τους, τις εγκατέλειψαν μαζί με παιδιά, δόσεις, λόγια αιώνιας πίστης κ.λ.π. επειδή τους έκαναν πίπες οι 18αρες Μολδαβές.

Και μένουν άναυδες.

Συγγνώμη για το θάρρος.... αλλά σας έχει κάνει πίπα η φίλη μου η Μιράντα ετών 21 από τη Μολδαβία... αν όχι... καλό είναι να κρατάτε μικρά καλάθια, για το «εγώ δεν θα το’κανα ποτέ!»...

Αν η γυναίκα σου λέει: «απαπαπαπαπα σιχαίνομαι....» και είσαι ετών 55 και σου κάνει απότομα πίπα η Μιράντα... απλώς φεύγεις για τσιγάρα και καθυστερείς να γυρίσεις από μερικά χρόνια μέχρι πάντα... Μετά δεν μπορείς να σκεφτείς τίποτε άλλο... δεν αδειάζεις από σπέρμα, αλλά από μυαλό.

Α, μην το αναλύσουμε το θέμα κοινωνιολογικώς και ηθικώς... για πίπες μιλάμε...

Δεν έχω να σας δώσω τεχνικές συμβουλές 1ον γιατί μάλλον ντρέπομαι και 2ον γιατί είναι (σχετικά) υποκειμενικό το θέμα... μπορώ όμως να σας παρουσιάσω το δικό μου blowjob ΤΟΡ 5.

(Tα ονόματα είναι παραλλαγμένα)

Ντίνα (Νο.5 τιμής ένεκεν)

Μιά τάξη μεγαλύτερη μου στο σχολείο.... Εγώ ετών 15 εκείνη ετών 16. Τρομερά μπουτάκια... και από, οτι κυκλοφορούσε στο προαύλειο (ψιτ... στα 70’s είμαστε)... το’χε κάνει.... Είχε πηδηχθεί... Μεγαλύτερη από μένα και κυκλοφορούσε με κάτι εξωσχολικούς που είχαν μηχανές. Μια σίγουρη φαντασίωση... Να μην σας τα πολυλέω (ευχαριστώ Θεέ μου!) ένα Σάββατο βράδι στο πάρτι του φίλου μου του Ντένι, στην οδό Τερψιχόρης στο Π.Φάληρο, με στρίμωξε σε ένα δωμάτιο... μου κατέβασε το φερμουάρ και μου πήρε την πρώτη πίπα της ζωής μου... Τί έγινε; Σιγά, που θυμάμαι....οχι γιατί πέρασαν μόνο τα χρόνια, αλλά και επειδή εκείνη τη στιγμή ήμουν στον πλανήτη Αρη και έκανα νεροτσουλήθρες.

Την παίρνω κάθε χρόνο στην γιορτή της για χρόνια πολλά.

Και εκείνη μου λέει διάφορα περί Χριστού και άλλα θεούτσικα.

Λίνα (Νο.4)

Καμμιά 10αριά χρόνια μεγαλύτερη μου... Θα ήμουν 30 και εκείνη περίπου 40. Γνωριστήκαμε στο αεροπλάνο ταξιδεύοντας για το Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης . Πάντα ήμουν υπέρ της κουλτούρας και όπως αποδείχτηκε δεν μου βγήκε σε κακό.

Υπέροχος άνθρωπος και μου’χει σταθεί πολύ....

Συναντηθήκαμε στην Αθήνα και θελήσαμε να δούμε το φεγγάρι από τα λιμανάκια της Βουλιαγμένης.

Το σωστό ρήμα, σ’ αυτη την περίπτωση είναι «ξεζουμίζω...» στην αρχή ευγενικά, αργότερα με ενδιαφέρον και μετά με επιμονή. Θαυμαστός και ανεπανάληπτος ο ρυθμός της...

Θυμηθείτε το ρήμα: ξεζουμίζω.

Τι πιο απίστευτο, ήξερε τί διάθεση έχω (και τί έχω φάει) από τη γεύση.

Είμαι χαρούμενος γιατί έκανε παιδάκι (που τόσο ήθελε).

Μη λέτε βλακείες: Δεν μένεις εγκυος απο πίπα.

Αφροδίτη (Νο.3)

Μελαχροινή, κουκλάρα, με πόδια χιλιόμετρο... την γουστάριζα σαν τρελλός, αλλα όλο δεν τύχαινε... Μια μέρα ήρθε σπίτι μου για μια δουλειά ρουτίνας... Ξαφνικά (αυτό έχει σημασία)...μα εντελώς στα ξαφνικά..... γονάτισε μπροστά μου και μου είπε:

-Το ξέρεις ότι κάνω καταπληκτικές πίπες;

-...κάτι έχει πάρει το αυτ.... και πριν προλάβω να τελειώσω την φράση μου, μου τον κατάπιε.... τον κατάπιε... τον κατάπιε... συγγνώμη για το ρήμα , αλλά δεν έχω άλλο που να περιγράφει καλύτερα την κατάσταση.

Δεν μου΄χε(ι) ξαναμανατύχει.

Τον κατάπιε και τον ξε-κατάπιε μετά από 15-20 λεπτά.

Δεν θυμόμουν ούτε πως με λέγανε επί 2ωρο.

Εχασα 7 κιλά το επόμενο 6μηνο.

Σαν να μου φαίνεται ότι έχω πάρει 1-2 κιλά τώρα τελευταία...

Τί να κάνει άραγε η Αφροδιτούλα;

Σούλα (Νο.2)

Η γυναίκα ανατολή.

Εφτιαχνε ατμόσφαιρα...κάτι σαν την Βαγδάτη πριν την ανακαλύψουν οι Αμερικανοί... Σου έκανε χάρη...και μετά στο χάριζε.... αργότερα το αποζητούσε.... το ξέχναγε και τέλος το παρακαλούσε....

Τρυφερή και αποτελεσμαστική.

Το φόρτε της ήταν η ανεση συνομιλίας που’χε μαζί του...

Του (όχι «μου») έλεγε απίστευτα πραγματα είτε μπορούσε να μιλήσει, είτε όχι...

Με υπέροχη παλάμη που ήξερε (εξαιρετικά σημαντικό) να ρυθμίζει πίεση και ρυθμό, συχνά αντιστρόφως ανάλογο με τον ρυθμό που έδιναν άλλα όργανα που ανήκαν στο πρόσωπό της... (επίσης σημαντικός+σπάνιος συνδυασμός).

Τελικά αυτο που σου έμενε ήταν η αύρα της Σούλας.

Ναναι καλά!

Αnd the winner is:

Ξανθιά εκ Κολομβίας....

Εμενε Ελλάδα, αντιπρόσωπος μια αγγλικής εταιρίας...

Εχω να σας πω πολλά αλλά θα περιοριστώ στα εξής:

Δεν ήταν δικός μου... δικός της ήταν.

Τον έκανε ό,τι ήθελε...

Την ένιαζε να ευχαριστιέται εκείνη κι όχι εγώ.... με καταπληκτικά αποτελέσματα βέβαια... γιατί αυτά τα δικά μου+δικά σου είναι αλληλένδετα πράγματα στο σεξ.

Το ήθελε περισσότερο απο μένα.

Τον προστάτευε.

Τον τιμωρούσε.

Τον ντάντευε.

Τον ξανατιμωρούσε.

Τον έκανε χαρούμενο....

Τον έβριζε...στα σπανιόλικα...τον αγαπούσε στα σπανιόλικα... Λατίνα με τα όλα της... Ηφαίστειο.

Και στο τέλος η ίδια μου χάριζε ένα γάργαρο αισιόδοξο γέλιο, γεμάτο ενθουσιασμό.

Ζει με τα δυό της παιδιά ευτυχισμένη στη Μαγιόρκα.

Ολες αυτές οι απίστευτες γυναίκες και μερικές άκόμα άλλες, έχουν πάντα μια θέση στην καρδιά μου, γιατί φρόντισαν με τον καλύτερο τρόπο την κεραία μου. Τους είμαι ευγνώμων γι’ αυτο, αφού παράλληλα τόνισαν τον ανδρισμό μου, την αυτοπεποίθησή μου, την δημιουργικότητα μου....

Δεν είναι απλή κεραία, ξέρετε....... τρομερός receiver και εξίσου τρομερός sender. Kαι εξαιρετικά ανασφαλής κεραία. Μια στις τόσες την θέλει οπωσδήποτε την επανα-επιβεβαιωσούλα τους...

Δεν ξαναπροσπάθησα καν να δω κουκλάρες και κουκλάρες (και είμαι σίγουρος ότι συμφωνήσουν οι αρσενικοί που διαβάζουν), που νόμισαν ότι η κεραία μου είναι παγωτό ξυλάκι, που μόνο αν έχεις πάρεση περιμένεις να λιώσει από μόνοι του στο στόμα σου.

Το μήνυμα είναι απλό και πανάρχαιο

Αγαπάς πουλί άντρα; Άντρας αγαπάει εσένα.

Δεν αγαπάς πουλί άντρα; Αντρας βρει γυναίκα αγαπάει πουλί του.

Punkt Aus. Οποιος σας πει το αντίθετο, κάνει συχνά διακοπές στο Θιβέτ και φοράει σανδάλια στα χιόνια.

10 Tips τελευταίας στιγμής:

1. Άλλο πέος, άλλο δέος.

2. Θυμηθείτε ότι πρόκειται για ανθεκτικότατο μυ.

3. Δεν λέμε «αφού αρέσει σε σένα, αγάπη μου, ας το κάνουμε!)

4. Δεν βιαζόμαστε.

5. Δεν στον δίνουν πίπα.Τον παίρνεις πίπα.

6. Η μονοτονία πονάει.

7. Αν δεν ξέρετε το ανέκδοτο με την «Χονολουλού» (φτιαγμένη λέξη για πίπα), να το μάθετε. Εκτός από καλό είναι και εκπαιδευτικότατο.

8. Ουδείς (nobody) συνελήφθη λόγω φαντασίας (δικής του).

9. Δεν χρειάζεται να γδυθείτε.

10. Βρίσκεις το γονάτισμα υποτιμητικό; Μμμμμμμμμ ωραία... θες το μαξιλαράκι του καναπέ;

Δεν τον φτάνουμε κι απο μόνοι μας ρε γαμώτο....

(Μόνο τον πορνοστάρ των ‘80s Ρόν Τζέρεμι, είχα δει να το κάνει στον εαυτό του....)

Ευτυχισμένος άνθρωπος.

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩ..ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

libertarian είπε...

:)) έχεις πολύ φάση Αντώναρε!
Γυναίκες ακούστε τις συμβουλές του! (άλλο ένα hint: Δώστε προσοχή και στα μπαλάκια(*), η κεραία θα το εκτιμήσει ιδιαιτέρως, έτσι πιάνει καλύτερα σήμα ;-)

(*) δεν εννοώ του πίνγκ πονκ :-)

An-Lu είπε...

;-)


ΥΓ Προσοχή στο #7! ΔΕΝ είναι Τιτικάκα!!!!!!

manosantonaros είπε...

sienna... καλημέρα και σε σένα.

Libertarian... ρε παιδί μου το σύστημα πάει compact... πάντως καλά κάνεις και το επισημαίνεις...

m13 χαίρομαι που σε πρόλαβα.... α , και κάτι άλλο γλυκειά μου: οι άνδρες είμαστε άλλοι άνθρωποι ΠΡΙΝ την πίπα... ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ της πίπας βέβαια... όσο για το μετά... είσαι σίγουρη βρε παιδί μου; lucky you!

Αn-lu Ούτε Ταγκανίκα....

SilentSoul είπε...

Θα ξεκινησω με ενα ανεκδοτακι που μολις μου ηρ8ε(τρωω κατι αναλαμπες ..οτι ναναι)

Συζητάνε δυό πουτάνες στη κατοχή:

- Χρυσή μου, έχω λιμάξει στην πείνα, δεν έρχεται και πελάτης...

- Άστα να πάνε, εγώ χθες πήρα σ' έναν πίπα τσάμπα, για να βάλω λίγο κρέας στο στόμα μου...

χοχοχοχοοχο(παλιο αλλα καλο ετσι;)

Anyway να πω την αληθεια περιμενα κατι καλυτερο.Δηλαδη την τεχνη της πιπας,που σας αρεσει να σας "πειραζουν",να σας γλυφουν.

Ειμαι της αποψης (καλως η κακως εσεις θα μου πειτε) του να κανεις οτι θα ηθελες να σου κανουν.Οσο πιο καλα γινει μια πιπα,οσο του δειχνεις πως να γλυφει πως να πιπιλαει πως να χρησιμοποιεις την γλωσσα σου ετσι κι εκεινος μετα θα στο ανταποδωσει(αν οχι μετα ισως καποια στιγμη).ΔΕΝ πρεπει να το κανεις απο υποχρεωση γιατι τοτε θα το κανεις αγκαρια αρα και ο καημενος θα δεινοπαθησει στο στομα σου απο την ατσαλοσυνη και την βιασυνη σου.
Δεν ειναι lolipop η εκεινα τα παγωτα "σπρωχνεις-γλυφεις" ουτε το ζαλιζεις στα πανω κατω (αλλιως θα τραβουσε μαλακια,τι να σε κανει εσενα).
Θελει προσοχη,φροντιδα,και οχι μονο "στην κεραια" (τς τς ) αλλα σε ολο το πακετο.
Μην ξεχνατε τα μπαλακια (α ****α).
Βασικο κομματι που αν ξερετε (κυριες μου) να το χειριστιτε θα του χαρισετε απιστευτη απολαυση.
Μαλλον πως θα γραψω και εγω ποστ απο την μερια της γυναικας (ναι ζηλεψα) γιατι εδω δεν γινετε να το αναλυσω.Οποτε μενω στην δικια μου (προς το παρων) αποψη.
Η πιπα ειναι κατι βασικο στο παιχνιδι.Μου αρεσει να βλεπω τις εκφρασεις του προσωπου του,να ακουω τους ηχους του,την αλλαγη των εκφρασεων του.Ετσι με καθοδηγει στο που του αρεσει,που τον καβλωνει περισσοτερο,οποτε και εκει εστιαζω,χωρις να παραμελω το υπολοιπο μερος.
Θελει παιχνιδακια,τυρρανια.Μην αρχιζεται τα σλουρπ σλουρπ απο την αρχη.Καντε τον να λιωνει και να θελει να τον παρετε στο στομα σας.Ειναι υπεροχο να τον βλεπεις να τιναζεται,να σφιγγεται,να μην ξερει αν θελει να σας ξαπλωσει κατω και να σας αρχισει,η να σας αφησει να τον τελειωσετε ετσι.Ειναι υπεροχο να τον κοιτατε στα ματια,να τον παρατηρειτε, να εχει ενα βλεμμα οπως τα παιδια μεσα σε ζαχαροπλαστειο η σε παιχνιδαδικο.
Δεν θελει κοπο,θελει τροπο...

Ανώνυμος είπε...

Το τι άνθρωποι γινόμαστε τελικά μετά τη πίπα είναι και η κοινωνική προσφορά αυτού του ποστ. Στοχεύει στο να γίνουμε καλύτεροι οι άντρες δίνοντας σε σας κορίτσια απλές και πρακτικές συμβουλές για το πως να βελτιώσετε την ποιότητα της πίπας που μας δίνετε. Ακούστε τον άνθρωπο, ξέρει τι λέει. Αν όχι για μας, για τη ποιότητα της ανθρωπότητας ρε γαμώτο!

ΥΓ: Σε βλέπω συχνά να στέκεσαι με τη κάμερα στην Ερμού και να φωτογραφίζεις. Θα σου μίλαγα αλλά δεν θέλω να σου χαλάσω την ηρεμία σου. Ίσως κάποια στιγμή.

manosantonaros είπε...

silent soul... αγαπημένη μου s.s. μένω άναυδος απο χαρά. Εσείς που με διαβάζετε μπείτε σας παρακαλώ στο blog της φίλης μου της silent, να δείτε εξέλιξη το κορίτσι... Μπράβο βρε....
silent soul respect...
i am veeeeeeeeeeeeeeery glad

Sophia Choleva είπε...

Ταπεινή μου γνώμη . Η πίπα είναι ταλέντο ή το έχεις ή δεν το έχεις , δεν μαθαίνεται , δεν σε εκπαιδεύουνε για να το κάνεις καλά ή άσχημα … Όπως επίσης και ο συγχρονισμός , σπάνιο πράγμα…
Είχα ένα φίλο που μου έλεγε , εγώ για την καλή πίπα παντρεύομαι ! Ακόμα ανύπαντρος είναι …

SilentSoul είπε...

Εεεεεεεε π8ιτ Mr!!!!
Τι spam ειναι αυτο εδω;Τς Τς.Spammmmmmmeeerrrrrrrrrr:ρ
Στο θεμα σου και ασε τις διαφημισεις (χιχι) αλλωστε δεν την χρειαζομαι( τι ψωνιο που ειμαι!!)
Οτι δεν φαινεται δεν σημαινει πως δεν υπαρχει...Αρα καμια εξελιξης...There's more to come and see..
Στο θεεεεμα μαςςςςςς και μην παρασερνεις τα κοπελια ωρε!!
Φιλουνες

nkaminakis είπε...

ΟΚ... ας γίνει και αυτό λοιπόν...
High Fidelity of SEX... Όσοι θα έχουν δει την ταινία (από τις αγαπημένες μου) θα καταλάβουν. Όλα αξιολογούνται σε λίστες Top-5. Και γιατί όχι άλλωστε??? Έτσι τελικά καταλαβαίνεις την αξία της κάθε πράξης που κάνεις, σεξουαλικής, και μή.

Προτείνω λοιπόν την έναρξη στατιστικής μελέτης στην σελίδα σου, για το top-5 στο σεξ.
Τίτλος: TOP-5 about sex

Αξιολογήστε από το 1 έως το 5, την καλύτερη στάση σεξ που έχετε κάνει(επιλογή μόνο 5):
α) Στάση του λωτού
β) ιεραποστολικό
γ) συντριβανάτο
δ) καρεκλάτο
ε) πισοκολλητό


Αξιολογήστε από το 1 έως το 5, το μέρος που έχετε κάνει το καλύτερο σεξ:
α) στην κουζίνα, πάνω στον νεροχύτη
β) επι του καναπέος
γ) στην παραλία/cambing
δ) στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας
ε) στον τηλεφωνικό θάλαμο

Προτείνω την σύνταξη αυτού του quiz...

χαιρετώ σας,

-r0cked/.

Alitovios είπε...

Σωστόστ!

nkaminakis είπε...

ρε SilentSoul, απόρω ακόμα πως έχεις ξεφύγει,
πίπες ξέρεις να κάνεις, και κολοκυθανθους-ντολμάδες επίσης, πως διάολο έχεις μείνει ακόμα single???

-r0cked/.

Ανώνυμος είπε...

Λέω να διαφωνήσω με την κυρία sophie_jamaica και εξηγώ: μαθαίνεται, πώς δε μαθαίνεται; Όπως όλα σ'αυτή τη ζωή, θέλει εξάσκηση. Με την εξάσκηση καλυτερεύεις, αρκεί βέβαια να έχεις όρεξη να μάθεις. Να μην ντρέπεσαι να ρωτήσεις! Δεν είναι κακό(αυτό ισχύει και για τους άντρες, βέβαια). Μη ντρέπεστε να πείτε τι θέλετε! Πώς θα ξέρουμε δηλαδή εμείς; Ο κάθε άνρας έχει και δικές του προτιμήσεις (π.χ. άλλος θέλει μια συνεχή ελαφριά πίεση στη βάση του κεφαλιού, άλλος θέλει να του κάνεις μαλάξεις σ'ολόκληρο το κεφάλι με τα χείλη σου κλπ κλπ). Α, και κάτι άλλο: μην απαιτείτε πίπες όταν δεν ανταποδίδετε! Δούναι και λαβείν στο σεξ φίλοι μου. Να το θυμάστε αυτό!

liodara είπε...

wow wow wow, ti vleppoun ta uperoxa mple matakia mou....peri pipas o logos....tststs!symfwnw me ta lex8enta.....kai 8a h8ela epipros8etws na tonisw oti symfwnw me thn parathrhsh toy silentsoul gia thn megalh shmasia toy na feresai analoga kala kai sta "balls" (ax pws katexw thn ellhnikhn kai to aggliko synama h roufiana). Pantws de nomixw , ek peiras, an kanei kapoia gynaika kales pipes na thn parathsei o sydrofos.....exeis apolito dikio ....exei h8iko didagma h istoria sou....ton adra sou kratas mono me thn pipa...kai ase ta keftedakia kai tis spanakopites, kala einai ki ayta de lew, alla kalou kakou, stamata na grafeis tis syntages tou mamalakh gia teleio mpourdeto kai ma8e na kaneis thn krevatokamara mpourde*o....!elpixzw na mhn xydaiologhsa arketa....

Μαύρος Γάτος είπε...

Πολύ τής μόδας έγιναν οι πίπες τελικά! Για τα τσιμπούκια όμως κανείς δεν λέει τίποτα. Παλιοσεμνότυφοι...

Σ;0/

liodara είπε...

mpouki tsi mpouki tsi- sto lao kai sth boulh!

Sophia Choleva είπε...

Αγαπητή eroviana φυσικά και με την εξάσκηση , πάντα καλυτερεύουμε , με οτιδήποτε κι αν καταπιαστούμε… Απλά γνώμη μου είναι ότι μερικές γκόμενες το έχουν από τότε που γεννιούνται κι άλλες πάλι όχι .Σε όλο τον ντουνιά να πάρουν πίπες, και ιδιαίτερα να κάνουν, δεν πρόκειται να τα καταφέρουν , μπορεί να καλυτερέψουν αλλά δεν θα είναι ποτέ κάτι που του άλλου θα του μείνει αξέχαστο, μια πίπα μέσα σε όλες τις άλλες της ζωής του θα είναι .. Τώρα αν μια έχει ταλέντο και το εξασκήσει και λιγάκι , τυχερός αυτός που θα τη βρει… Άσε που δεν χρειάζεται να πάρει στόλο για να μάθει , κι άσε που για αυτήν θα είναι κάτι σαν το ποδήλατο με το που το μάθει , δεν θα ξεχάσει ποτέ τι πρέπει να κάνει ! Επίσης η κοπελιά που είπαμε ότι το έχει έμφυτο ταλέντο , έχει και την ικανότητα να καταλαβαίνει τι αρέσει στο καθένα ! Θα μου πείτε , μα υπάρχει αυτή η γυναίκα ; Ας ρωτήσουμε τους άντρες .

vatraxokoritso είπε...

σου εχω στειλει με mail ενα τελειο υπερ-ηχητικο ντοκουμεντο... περι πιπας..


χιχιχιχιχιχι

προσωπικη αποψη εχω,αλλα δεν την εκφραζω..

υγ.οπως ειπε και η αγαπητη M13 "ΠΟΡΝΟΜΥΑΛΕ"!!!

o kairos είπε...

to blog mou einai o-kairos.blogspot.com
Kalhmera pornogere

NinaC είπε...

θα συμφωνήσω με τη φίλη που είπε "ή τόχεις ή δεν τόχεις". Τα πράγματα είναι απλά. Στην πίπα, όπως και σε όλα στον έρωτα, σημασία έχουν οι λεπτομέρειες. Για παράδειγμα, καλό είναι να μιλάς στο κρεβάτι, αρκεί να ξέρεις τα σωστά λόγια και να τα προφέρεις τη σωστή στιγμή. Για παράδειγμα, ένα "ουρανέ μου" που ειπώθηκε στιγμή που το αυτί μου ήταν "προγραμματισμένο" ν' ακούσει κάτι πιο "πρόστυχο", προκάλεσε νευρικό γέλωτα και η στιγμή κατεστράφη ολοσχερώς.

Πιστεύω πως οι γυναίκες, αναφορικά με το επιστημονικό θέμα που εξετάζουμε σήμερα πάντα, χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες (η αξιολόγηση και η ένταξή τους σε αυτές δεν γίνεται από τις ίδιες, εννεοείται...): σ' αυτές που κάνουν καταπληκτικές πίτες, σ' αυτές που κάνουν καταπληκτικές πίπες, και σ' αυτές που κάνουν καταπληκτικά και τα δύο.

Δυστυχώς για μένα, δεν ανήκω στην τρίτη κατηγορία, των τέλειων γυναικών. Δεν ξέρω να κάνω πίτες!!!

:pppppp

Ανώνυμος είπε...

kalo to post akomi kalitera ta sxolia....
merikes episimanseis

meta tin pipa min trexete sto banio gia gargares....

min perimenete nixtes orgiastikou sex an ta xeilakia sas den xeroun na dwsoun idoni (auto kolaei amfo)

ama den xerete, kante auto pou xerete kalitera kai oxi mia pipa 2is katigorias

auta ante kai se alla

Ανώνυμος είπε...

Λιποθυμώ απο ντροπή..!
Βάλτε ένα (Χ) κόκκινο πάνω δεξιά..
Ντράπηκε η Παιδίσκη, κολάστηκε η Ερωμένη...

Ανώνυμος είπε...

Zwgrafises..kentises kai ta sunafh....

Liontas είπε...

Tha kanw pipes
gia ta logia p' eipes,
kai tsimpoukakia,
gia ta pikra logakia...

h opws alliws thelete !!!

Eiste apolyta perigrafikos kai alithinos!

Ανώνυμος είπε...

a completely phallocratic post.
Το σώζετε κάπως στο τέλος (λίγο πριν τα αριθμημένα-bugαρισμένα βεβαίως- tips. Ξαναξεφεύγει λιγάκι το πράμα στα σχόλια.
(φυσικά πάντα κατά την προσωπική μας ταπεινή, πολλώ δε μάλλον αδιάφορη γνώμη μας)

PS: υπογράφω ανώνυμα-ω μα τι θρασυδειλία "θέ μου"- προκειμένου να μην ξεσηκωθούν ορισμένες κομπλατόρισες μπλογκερούδες. Βαριέμαι αφόρητα τις e-κονικές τους διενέξεις.

give peace a shiT

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να σου αρέσει να παίρνεις πίπα για να το κάνεις καλά. Όταν αυτό σου αρέσει μπορείς και τη χαρά που αντλείς και την καύλα να την μεταδώσεις και στον άλλον.
Τάδε έφη Pussy

Ανώνυμος είπε...

Ο Πυθαγόρας μας μεταφέρει την εικόνα, που είχαν οι Αιγύπτιοι για τον έρωτα, τον όποιο διαχώριζαν σε τρία είδη.
Το πρώτο είδος το περιέγραφαν σαν τα φίδια, που έρπουν και όταν επιτίθενται σηκώνουν στιγμιαία το κεφάλι και ορμούν. Το ονομάτιζαν παραγωγικό έρωτα.
Το δεύτερο είδος το περιέγραψάν σαν το φίδι των βάλτων, κυκλοφορεί στο βούρκο και δαγκώνει χωρίς να σηκώνεται. Το ονομάτιζαν εκφυλιστικό έρωτα
Το τρίτο είδος το περιέγραψαν σαν την βασιλική κόμπρα ………………
(το κόσμημα των Φαραώ ανάμεσα στα μάτια την αναπαριστούσε)
Το όνομα του είδους ζωογόνος έρως.
Σε αυτό το είδος η πίπα και από τη γυναίκα και από τον άνδρα είναι τέλεια.
Παρμενίδης

Ανώνυμος είπε...

MANO EISAI MORFI. DE THA BOROUSES NA TO PERIGRAPSIS KALITERA. MIA KOPELA STIN AMERIKI KE MIA STA LIMANAKIA THA MINOUNE GIA PANTA STIN DIKI MOU ISTORIA! DEN ITANE PIPA AFTO ME TO OPIO ME XIPNAGE I AMERIKANA KATHE MERA, ERGO TERHNIS ITANE. KALI TIS ORA EKI STO NYC...