7.3.06

Ο Ριρής, ο "δολοφόνος" γυναικών!





"Το μπαγκλαβαδωτό στα μάτια το'βαλα για να μην τον δώσω χωρίς σάλιο. Γιατί; Επειδή το γαμημένο το δημοσιογραφικό μου λειτουργεί ακόμα. Θα μου περάσει όμως! Σας το υπόσχομαι."

Ξέρω μια κοπέλα στα 35 που είναι έξυπνη, όμορφη, μορφωμένη, ανεξάρτητη και πολύ σέξυ. Τι της έλειπε;
Αυτό που λείπει βασικά στις γυναίκες αυτής της ηλικίας και που έχουν μεγαλώσει με την ευχή (για το παραμικρό): «και νυφούλα».
Ε, πριν από περίπου 2 χρόνια παντρεύτηκε.
Ποιόν παντρεύτηκε;
Εκείνον (γύρω στην ηλικία της) που έμεινε (το πρώτο βράδι που την γνώρισε) σπίτι της.
Την πήρε αγκαλιά και της κράτησε παρέα τα βράδια.
Κρατώ μικρά καλάθια για τα αισθήματα εκείνων πού από την «πρώτη φορά» παίρνουν το σακβουαγιάζ τους και εγκαθίστανται στο σπίτι της γκόμενας.
Δηλαδή μέχρι χθές, που έμενες ρε φιλάρα;
-Στο πατρικό σου;
-Τι λε ρε μαλάκα; Εκανες τον μπούλη μέχρι χθες και σήμερα θες να γίνεις «άνδρας είμαι και το κέφι μου θα κάνω;»
Το σφύριξα στην κοπελιά, αλλά αυτά δεν τα ακούνε οι κοπελιές γύρω στα 35, που και μόνες δεν θέλουν (άλλο) να μείνουν και παιδιά θέλουν κάνουν... Και τα υπόλοιπα συμπαρομαρτούντα.
Το «και νυφούλα» δεν είναι από τα πράγματα που ξεβιδώνονται εύκολα από τα γυναικεία μυαλά.
Από την πρώτη κιόλας μέρα (νύχτα) του γάμου ο Ριρής έκανε νερά.
-Δεν μπορώ γιατί έχω άγχος.
-Σήμερα έχω πονοκέφαλο!
-Αύριο έχω ένα σπουδαίο ραντεβού.
-Πονάει το αριστερό μου αρχίδι.
Δεν της έκανε ένα δώρο. Δεν της έφερε ένα λουλούδι. Δεν της πήρε για έκπληξη ένα ζευγάρι παπούτσια. Και βέβαια στο σπίτι της κοπέλας δεν κάρφωσε ούτε ένα δικό του καρφί. Τά μόνα που έφερε ήταν τα computers του (που φυσικά δεν την άφηνε να τα ακουμπήσει)... Ξέρετε τώρα: από τους τύπους που τα έχουν σκεπασμένα και ποοοοολύ φροντισμένα...έφερε τα cd του... τα boxerακια του.... τα φανελάκια του.... τα αθλήτικά του παπούτσια.... Το ποδηλατάκι του .... αυτάαααααα?
Προσωπικά τον συνάντησα 2-3 φορές.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση με την μία, ήταν ότι σκούπιζε στο χαλάκι τα παπούτσια του, όταν έβγαινε στην βεράντα και τα ξανασκούπιζε όταν έμπαινε στο σαλόνι...και τούμπαλιν... και τανάπαλιν....
Είπα «ωχ» από μέσα μου κρατήθηκα να μην το πώ προς τα έξω μου.
Mιαν άλλη φορά με ανατρίχιασε το γεγονός ότι οδηγούσε το αυτοκινητάκι του (που φυσικά δεν άφηνε άλλον να το οδηγήσει) σαν παππούς 70 ετών... 1η πριν την λακουβίτσα.... Σγα-σγά στην λακουβίτσα... έξω από την λάκούβα...2α... μέχρι την επόμενη.
Πάλι «ωχ» άλλα πάλι «ωχ» με μούγκα στην στρούγκα.
Καλώστον υποχόνδριο. (Σημείωστε ότι ήταν πρώην χονδρός που αδυνάτισε προ 2ετίας. Η χαρά του κόμπλεξ... και της ασεξουαλοσύνης (sic) βέβαια.
Μια μέρα μου τηλεφωνεί η κοπέλα ολίγον αναστατωμένη.
-Τι κάνετε;
-Ευχέλαιο.
-Τι;
-Ευχέλαιο;
-Κάνεις ευχέλαιο;
-Όχι εγώ... ο Ριρής και ο μπαμπάς του.
-Στο σπίτι σου;
-Στο σπίτι μου.
Ωχ και θεούτσος ο Ριρής. (Με καλόγερους-πνευματικούς και τέτοια)
Όταν είδα την κοπέλα, ήταν άλλη απΆ αυτή που γνώριζα.
Λες και είχε περάσει από αμμοθύελλα.
Νευρική σαν πρεζάκι, χωρίς χιούμορ, με 4-5 κιλά παραπάνω και ενετλώς αφηρημένη.
Της είπα την γνώμη μου.
Παραλίγο να με «φάει». Δεν εξαφανίσθηκε όμως. Σημάδι ότι με "άκουσε".
-Μην χώνεις την μύτη σου... με είχε συμβουλέψει η γιαγιά μου, αλλά εγώ δεν ήμουν ποτέ καλός στις συμβουλές των γιαγιάδων.
Πριν από κανένα μήνα έγινε αυτό, που ήμουν σίγουρος ότι θα συμβεί:
Ο Ριρής την έκανε.
Ένα βράδυ (πούστικα), καθώς έλειπε η κοπέλα, μάζεψε τα σωβρακάκια του, το ποδηλάτάκι του και γύρισε στον.... μπαμπά του.
Η κοπέλα να πάει να πεθάνει.
-Πές μου! την πρόγγιξα.
Μου είπε. Σχεδόν όλα (όλα δεν τα λένε ποτέ).
Κο-κό γιοκ... τσιγγουνιά σε επίπεδο Σκρόυτζ.... φίλους gay... καμμιά όπερα... και κουλτούρα του κώλου.
-Μου είπε ότι δεν είναι ερωτευμένος πια μαζί μου.
Δεν την φασκέλωσα γιατί το βρίσκω πασέ.
-Ρε συ δεν μου φάνηκε να «παίζει» το μάτι του... της είπα.
Δεν άκουγε τέτοιες λεπτομέρειες.
-Ναι,αλλά ήταν τρυφερούλης.
-Δηλαδή;
-Με κρατούσε αγκαλιά τα βράδια.
(Να του δώσουμε το Νόμπελ)
-Σεξ;
-Μετα το γάμο; Σχεδόν τίποτα.
-Πριν τον γάμο;
-Λίγα πράγματα.
-Λίγα αλλά καλά;
-Μπααααα...Με το ζόρι... και πολύ ερασιτεχνικά πράγματα.
-Και συ πως;
-Με κρατούσε αγκαλιά!
-Σε χούφτωνε; (που έλεγε και ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος)
-Με κρατούσε αγκαλίτσα σου λέω...
-Σε κρατούσε τουλάχιστον;
-Τον τελευταίο καιρό ήταν κούτσουρο.
-Για gay τον έκοψα!
-Τι να σου πω!!!! (κλαψ-κλαψ)
Μιλάμε για πολύ κλάμα.
Η φίνα κοπέλα, που ήξερα είχε μετατραπεί σε σκιά.
Μόλις έπεφτε ο ήλιος πλάνταζε (ει) στο κλάμα.
-Πήγαινε γρήγορα στον δικηγόρο σου και αίτηση διαζυγίου αμέσως, βγάλτε το όνομα του από το ασφαλιστήριο ζωής σου (εκείνος φυσικά δεν είχε βάλει το δικό της στο δικό του ασφαλιστήριο), κλείσε τους λογαριασμούς σου και κανόνισε αμέσως τα φορολογικά σου.... της πρότεινα.
Κάτι (προφανώς ξύπνησε μέσα της) και ταΆκανε όλα την επομενη κιόλας μέρα.
Ο Ριρής δεν έφερε καμμιά αντίρρηση.

Αυτό μάλλον την τσάκισε. Περίμενε την φυσιολογική αρσενική αντίδραση της ακόμα μιας προσπάθειας.
-Λες να μην με αγαπούσε;
(Εσφιξα την γροθιά μου για να μην γίνει μούτζα)
-Βρε το κοινωνικό του προφίλ φρόντιζε.... μην τον πάρει είδηση ο μπαμπάς του.... οι συνεργάτες του.... γάμο-βιτρίνα έκανες.... δεν το καταλαβαίνεις; Τυχερή είσαι που κράτησε τόσο λίγο και όχι 20 χρόνια να σε αφήσει ξύλο απελέκητο.
-Τι πάει λάθος στην ζωή μου;
-Το μυαλό σου!
..............................

Δεν έχω τίποτα με τους gay.
Τι να έχω άλλωστε;
Αντιθέτως. Ο φίλος μου ο Παναγιώτης έρχεται σπίτι και μου λέει επί ώρες τα γκομενικά του με τον Αναστάσιο.... τον λατρεύω, όπως και τους υπόλοιπους straight φίλους μου.... μια από τις πιο αγαπημένες μου φίλες (χρόοονια ολόκληρα) η Μαρία, ακούει «ανδρας» και αντιδρά, όπως εγώ, όταν ακούω «καμηλοπάρδαλη».
Μην μου προσδώσετε κάτι ρατσιστικό σΆ αυτά που σας λέω... αλλά ο Ριρής δεν είναι απλώς gay, αλλά ΠΟΥΣΤΗΣ, που το κρύβει σαν το πορτοφόλι του.... που θέλει να παντρευθεί για να είναι εντάξει με την κοινωνία, τον μπαμπά του τον Θεούτσο, που του φερνε καλόγερο για συμβουλές κάθε τρις και λίγο, ή με τον ευνουχισμένο εαυτό του, αδιαφορώντας για τα πτώματα που θα σκορπίσει στο διάβα του.
Τους μισώ αυτούς τους τύπους.
Blogo-σύντροφοι και blogo-συντρόφισες: αυτή την φορά σας παρακαλώ: βοηθείστε: πείτε μου: δεν χρειάζεται κάποιος ή κάποια να του κόψει τα αρχίδια;
Πείτε μου αν έχω γίνει συντηρητικός μαλάκας.

Πείτε την γνώμη σας μπας και μερικές γυναίκες πάψουν να μαστιγώνουν την αυτο-εκτίμησή τους προς χάριν των καθαρμάτων.

ΥΓ1. Η κοπέλα έκανε κάτι που λάτρεψα: Τον έγραψε συνδρομητή σε όλα τα gay-περιοδικά και clubs που βρήκε στο Internet.

Υπέροχο;
Υπέροχο!


ΥΓ2. Ζητώ ταπεινά και αληθινά συγγνώμη από τους gay-κυρίους, αν τους πρόσβαλα, αλλά σίγουρα δεν εννοώ αυτούς.




16 σχόλια:

NinaC είπε...

Δεν είσαι συντηρητικός μαλάκας, ή μάλλον είσαι τόσο, όσο είμαι κι εγώ. Συμφωνώ σε όλα, με μια μικρή "επεκτασούλα". Η πουστιά του συγκεκριμένου είδους, δεν είναι ανδρικό προνόμιο. Ξεχνάς πόσες κυριούλες έχουν κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια, για άλλους, ενδεχομένως, λόγους? Είναι αυτό που λέω εγώ: "Πούστης γεννιέσαι, αγάπη μου, ανεξαρτήτως φύλλου. Δεν γίνεσαι".

Epicuros είπε...

Αυτό που φταίει, κατά τη γνώμη μου, είναι το γάνωμα του μυαλού των γυναικών, από τότε που ειναι μωρά, με την έννοια του γάμου! Θέλετε παιδί ρε κούκλες; Κάντε το με όποιον παιδαρά σας γυαλίσει, για νά έχει πιθανότητες να βγεί κι αυτό όμορφο (αν δεν μοιάσει στον κακόμορφο προπάπου ή προγιαγιά). Τι τους θέλετε τους γάμους και όλα τα συμπαρομαρτούντα; Αφού έτσι κι αλλοιώς 8 στους 10 γάμους (δική μου η στατιστική) διαλύονται τυπικά ή ουσιαστικά (που είναι χειρότερο). Δεν το έχετε μάθει το μάθημα ακόμη; Και καλά οι γυναίκες από τις προηγούμενες γενιές είχαν να αντιμετωπίσουν την κοινωνική κατακραυγή γιατί, τάχα, γαμήθηκαν πριν από ή χωρίς τον γάμο! Εσείς, τώρα, με την ελευθερία που έφτασε και στο νότιο άκρο της Ευρώπης (τρομάρα μας) τι φοβάστε;

Κωστής Γκορτζής είπε...

Βελτιωμένο σε διαβάζω από τότε που ήσουν Ναύτης. Ή δεν ήσουν;

manosantonaros είπε...

Hμον. χαχαχαχα ναυτικό θέμα ε;

hardrain είπε...

δεν έχει να κάνει αν ο Ριρής σου είναι gay ή όχι. Ούτε στο ελάχιστο. Υπάρχουν εκατομμύρια ''ριρήδες'' σε τούτον τον τόπο, αλλά και ριρούδες. Γνήσια φρούτα της απελπιστικά ανήλικης κοινωνίας μας.

Το χειρότερο, είναι πως αυτά τα ανθρωποειδή ψηφίζουν.Παίζουν ρόλο και μάλιστα σημαντικότατο (γιατί είναι πολλοί) στο ποιός και πως θα κυβερνά τον τόπο.

Δεν ξέρω γιατρέ μου, τελευταία αυτού του είδους η δημοκρατία με βγάζει από τα ρούχα μου.

Κωστής Γκορτζής είπε...

Λοιπόν, Μάνο.
Χίλια δίκια για τον μαλακοΡιρή αλλά, ρε γαμώ το, και η "φίνα κοπελιά" τι στο διάολο, ντιπ ξανθιά ή βαμμένη καστανή για artificial intelligence είναι;
Αυτοί θα υπάρχουν όσο υπάρχουν και οι μαστιγώνουσες την αυτοεκτίμησή τους που μάλλον ΔΕΝ έχουν.

---. είπε...

Εγώ διαφωνώ κάθετα. Όσο φταίει ο Ριρής φταίει και η φίλη σου. Ότι πλάγιους σκοπούς είχε ο ένας, άλλους τόσους είχε και ο άλλος. Γι΄αυτό βιάστηκαν και οι δύο, γι΄αυτό ΜΕΤΑ το γάμο άρχισαν τα προβλήματα. Τότε που είχαν πάρει την κοινωνική καταξίωση. Γιατί άλλο ανύπαντρος-προφανώς πούστης και ανύπαντρη-γεροντοκόρη και άλλο διαζευγμένος/η.

Μην τα ρίχνεις μόνο στον έναν επειδή είναι φίλη σου. Είχαν μια ομερτά και τώρα κάπου πρέπει ο καθένας να τα ρίξει για να συνεχίσει την ζωούλα του χωρίς τύψεις, αλλά ΚΑΙ με την σφραγίδα του αδικημένου.

Σε τα μας; Αλλού αυτά πές τους. :)

KiTaSuMbA είπε...

Τι είναι αυτά τα ρεζιλίκια ρε συ Μάνο... Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που ακούω για «προβληματικούς» άνδρες (και γυναίκες, έννοια σου) αλλά ο τύπος ακούγεται εντελώς πυροβολημένο άτομο.

Όσο για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, μην το βάζεις και στοίχημα πως είναι gay (κι αν είναι «θεωρητικά», αμφιβάλλω αν έχει γράψει κανα χιλιόμετρο το «κοντέρ»). Πιο πολύ για καταπιεσμένο ανέραστο τον κόβω με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Αν η φίλη σου έπασχε από το σύνδρομο της «νυφούλας» αυτός έπασχε πολύ περισσότερο από αυτό του «γαμπρούλη» και έτρεξε να «αρπάξει την ευκαιρία». Η κουλούρα όμως δεν λύνει τα προβλήματα και ήρθε ο καιρός που «έσπασε» και έτρεξε να φύγει μακρυά...

alombar42 είπε...

Οποιοσδήποτε γάμος από συμφέρον μπορεί να καταλήξει έτσι (γιατί περί συμφέροντος πρόκειται, άσχετα αν ο ένας είναι μαμάκιας και η άλλη καίγεται να παντρευτεί).

Αφού κι εσύ (λογικά προκατειλημμένος λόγω φιλίας) το είχες δει πού πήγαινε το πράγμα κι ας μην ήσουν σίγουρος.
Καταλαβαίνω τις αντιδράσεις της φίλης σου (γρεμίστηκε το όνειρο) αλλά... μήπως απλά να προσπαθούσες να την ξυπνήσεις;

MainMenu είπε...

kaneis den exei skeftei poses fores symvainei to anapodo...:( na eroteuontai duo anthropoi kai o enas na epistrefei sth gomena san kalos ellhnas fantaros epeidh de theloune na ton poune pousth...:(\

mano de symfono. Ki ego den exo tpt me tous maurous oi negroi mou th spane

Ανώνυμος είπε...

Κυρίες και κύριοι, επειδή αυτή η ιστορία με αφορά, και θα ήθελα να σας απαντήσω επώνυμα αλλά ο κ.Αντώναρος με αποτρέπει αφού είμαι το 'θύμα' 35χρονο κοριτσάκι με το σύνδρομο της νυφούλας, έχω κατ'αρχήν να σας ευχαριστήσω για τα σχόλια σας. Δύο παρατηρήσεις μόνο, αν μου επιτρέπεται:
1ον: στα 36 (ευχαριστώ Μάνο για το 35) ήθελα να ζήσω μαζί με τον συγκεκριμένο κύριο (ή μη), όπως και έκανα και για ένα χρόνο πριν τον παντρευτώ γιατί τον ερωτεύτηκα. Το γάμο τον έκανα από δική του προτροπή και περισσότερο για να κάνω ένα μεγάλο πάρτυ και να διαλαλήσω τον έρωτα μου. Σκόπευα, βέβαια, παλιότερα να παντρευτώ μόνο στην περίπτωση που έμενα έγκυος΄. Και θεωρώ ότι το να θέλει να κάνει μια γυναίκα ένα παιδί με τον άνδρα που είναι ερωτευμένη είναι το πιο δημιουργικό πράγμα που μπορεί να της συμβεί. Να με αποκαταστήσει κοινωνικά ή οικονομικά δεν υπήρχε νόημα γιατί ούτως ή άλλως τον συντηρούσα στο σπίτι μου τον πρώτο χρόνο της κοινής μας συμβίωσης και είμαι αρκετά επαρκής στον επαγγελματικό μου χώρο ώστε να μην χρειάζεται να αλλάξω το επίθετο μου. Συμφέρον τίτλου 'νυφούλας' δεν υπήρχε. Ότι δεν τον είχα τσεκάρει στα δικά μου δύσκολα πριν το γάμο, αυτό είναι γεγονός. Καιεκεί αποδείχτηκε λίγος. Εκείνο που δεν σας έγραψε ο Μάνος είναι ότι το καλοκαίρι μπήκα στο νοσοκομείο με την χατζάρα της διάγνωσης μιας χρόνιας πάθησης πάνω από το κεφάλι μου. Στο παρά τρίχα και μετά από ένα μήνα την αναίρεσα. Να ένα δύσκολο, όμως. Μετά από αυτην την εμπειρία το διαζύγιο τώρα μου φαίνεται piece of cake. Όσο για το σεξ το πιο εύκολο είναι να βρεις ένα γκόμενο. Μόνο που γίνεσαι παρατηρητής της ζωής σου έτσι. Δεν θα τον έδιωχνα από το σπίτι μου. Το βρίσκω πολύ σκληρό για έναν άνθρωπο που έχεις κρατήσει στην αγκαλιά σου και τον έχεις παρηγορήσει για το θάνατο της μάνας του. ¶σχετα με την δικιά του συμπεριφορά.
2ον: Θεωρώ κοινωνικά επικίνδυνη την θέση 'φταίει και το θύμα'. Μου θυμίζει το 'φόραγε μίνι, άρα τα'θελε ο κώλος της και την βιάσανε'. Δεν ζούμε σε έναν καλό κόσμο. Μάλλον σε έναν κακό και κρύο.
Και ένα τελευταίο σχόλιο: δεν υπάρχει 'γιατί'. Μόνο 'δια ταύτα'. Είμαι σιωπηλά οργισμένη.

Κωστής Γκορτζής είπε...

Αναιρώ τα ερωτηματικά μου και διαγράφω τον σαρκασμό.
Μια που κατέθεσες την σιωπηλή οργή σου με πολύ ηχηρό τρόπο, οφείλω να καταθέσω κι εγώ το αντισχόλιό μου.
Μπορεί από ευαισθησία, μπορεί από ανασφάλεια, μπορεί από κοινωνικό καταναγκασμό, μπορεί για χίλιους λόγους που αφορούν σε όλους μας, να περπάτησες το... Φαράγγι της Σαμαριάς. Αλλά το περπάτησες και με ευθύνη σου. Όσο "θύμα" είσαι εσύ, είναι κι αυτός. Και όσο "θύτης" είναι αυτός, άλλο τόσο είσαι κι εσύ.
Για να γράφεις αυτά που γράφεις, σημαίνει ότι μπορείς. Κι αν δεν μπορείς, έχεις καλούς φίλους σαν τον Μάνο. Κάνε τον λογαριασμό και προχώρα.

Ανώνυμος είπε...

νομίζω ότι κάτι πάει στραβά.. Αντί να μας παρακαλάνε οι άντρες να διαιωνίσουμε τα γονίδια τους, τους παρακαλάμε εμείς για να κάνουμε τα παιδιά τους! Ποιο σύνδρομο 'νυφούλας' και κουραφέξαλα. Τιμή του που του άνοιξε τα πόδια της. Να της χαρίσει τον κόσμο έπρεπε αν ήθελε να κάνει τα παιδιά του. Γιατί να θέλουμε εμείς παιδιά, να ταλαιπωρηθούμε, να ανοίξει η μήτρα μας και να σκιστεί το αιδοίο μας για να μην τα θέλουν? Κάτι λάθος έχουμε καταλάβει.

Ανώνυμος είπε...

Το πιο πρόστυχο πράγμα αυτής της ιστορίας, κ.Αντώναρε, το απεκάλυψε η φίλη σας στο δικό της σχόλιο και λυπάμαι που κανείς δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία. Την εγκατέλειψε γιατί ήταν 'υποψήφια' άρρωστη. Ο φασισμός του ευγονισμού. Δεν μπορώ να το διανοηθώ. Είμαι γιατρός και καθημερινά βλέπω ανθρώπους να παλεύουν για τον σύντροφο/φίλο/παιδί τους. Κι εγώ τους θαυμάζω και υποκλίνομαι αλλά μάλλον το έχω θεωρήσει και δεδομένο ότι έτσι κάνουν οι άνθρωποι στα 'δύσκολα' όπως λέει η φίλη σας. Μου ανεβαίνει η πίεση με αυτά που διαβάζω. Μην ανησυχείτε, κάποιος θα τον γαμήσει τον πούστη. Εκτός και αν δεν υπάρχει δικαιοσύνη τελικά.

Κωστής Γκορτζής είπε...

Μα, φίλτατε ανώνυμε, απ' ό,τι κατάλαβα, δεν θα του είναι και απεχθής μία τέτοια τιμωρία που προτείνετε...

Και μη λυπάστε, δώσαμε την πρέπουσα σημασία γι αυτό αναιρέσαμε ευθαρσώς και κάθε σκωπτικό προς την παθούσα σχόλιο που καταθέσαμε εν αγνοία των πραγματικών γεγονότων.

Ελπίζω αυτό να μετρίασε την κραυγαλέα "σιωπηλή οργή" της.

Ανώνυμος είπε...

Ρε τον μαλάκα.
Ρε τον μαλάκα!
Μάνο, πες στην κοπέλα (αν και μάλλον θα το διαβάσει και η ίδια) να μην την νιάζει. Οι μαλάκες υπάρχουν για να ψάχνουμε να βρούμε αυτός που δεν είναι (μαλάκες).
Εξαλλη με έκανε ο μαλάκας.
Μπράβο που έκανες τον μαλάκα, ρόμπα. Οι γνωστοί του σίγουρα κατάλαβα ποιός είναι.