18.3.06

Photoshop-ιές!


Πριν απο 2 χρόνια μου'ρθε να κατασκευάσω στον υπολογιστή διάφορα σκέυη. Ψάχνοντας σήμερα το απόγευμα στα αρχεία μου, τα βρήκα.
Χαχαχα! Κάδοι αποριμάτων
Τα σχεδίασα στo Cool3D (Ulead) και τα περιποιήθηκα στο Photoshop.
Για δείτε τα:










9 σχόλια:

A.F.Marx είπε...

Ενδιαφέρον...
Στο δοχείο Ν.13 , ο πλευρικός κύλινδρος σε τι εξυπηρετεί;

manosantonaros είπε...

μμμμ...νομίζω ότι μπορεί να βάζει κανείς εκεί το σκουπάκι. Λέμε τώρα...

Epicuros είπε...

Είσαι πολύυυυυυυυ προxωρημένος στο Photoshop! Εγώ ούτε σε 100 χρόνια!

Ανώνυμος είπε...

Ωραία! Εγώ θέλω και μια μπανιέρα... σε σκίτσο.
Η σημειολογία του καθαρίζειν στο blogspot είναι έκδηλη. Πέταξες ακόμα και τα απορρίματα. Ποιος θα αδειάσει τον κάδο αναρωτιέμαι.

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι πολύ που βρήκα το ποστ σου. Θα το διαβάζω συχνά. Δεν θα γράψω το δικό μου, για να αποφύγω το εμμεσοπροβολοϋποκριτικό "κοίτα σε διάβασα" δες με κι εσύ.

Όσο για τους κάδους...
Καλή η όλη προσπάθεια και ο κόπος. Σαν έργο και επεξεργασία είναι αρκετά καλό. Σαν κάδοι... μετριότατοι. Δεν θα αγόραζα κάποιον αν κυκλοφορούσαν στην αγορά.

manosantonaros είπε...

anonymus, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Οι κάδοι έγιναν για την χαρά της σχεδίασης...΄ευτυχώς δεν κυκλοφορουν στην αγορά. Χαχαχαχα! Πώς άλλωστε;

manosantonaros είπε...

Ειχα ποστάρει κι άλλα ντιζαϊνάτα, αλλά τα απέσυρα. Μην τρελλαθούμε κιόλας!

An-Lu είπε...

το ροζουλί με το "ξύλινο" πάντως μου αρέσει!!!! Ξυπνάει τη Miss Piggy μέσα μου με έναν υπαινιγμό για τον Kermit (το πεντάλ).

Ανώνυμος είπε...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! Xsoft virus and pop up blocker cortesy phone Using prevacid and nexium together for ulcers Cisco mature bbw ck Acura integra tshirts 2005 626 mazda Derma care products opti skin Silver series portable hard drive car alarm that talks