20.11.06

Δημοσιογράφοι, γάτοι, πίπες + ποίηση!!

Με ανησυχεί πάρα πολύ η παρουσία των συναδέλφων μου μέσα εδώ στα blogs. Σχεδόν με τρομοκρατούν με την αδάμαστη αμετροέπειά τους... Ισως να μην καταλαβαίνουν ότι εδώ ΔΕΝ είναι (είμαστε) κυρίαρχοι, επειδή απλούστατα κανείς ΔΕΝ τους (μας) αγοράζει από τα περίπτερα, ούτε είναι εγκλωβισμένος σε 4-5 τηλεοπτικά κανάλια.

(Μην ανησυχείτε.... το post αλλάζει πιο κάτω και γίνεται τσαχπίνικο, αλέγκρο και πουτανιάρικο. Αντεξτε ακόμα 1-2 παραγράφους, να τα χώσω.... ΟΚ!)

Εδώ δεν γουστάρεις το manosantonaros, πάς στην silentsoul, σου τη σπάει κι αυτή, πάς στον mcfly, και πάει λέγοντας το πράγμα.

Τους γράφεις αμα θες και ένα «αντε γαμήσου!» κατάμουτρα και τελειώνει το πράγμα.

Εδώ αγαπητοί μου, η εξουσία είναι αμφίδρομη.

Δεν με πειράζουν τα ανώνυμα σχόλια.

Αντιθέτως τα βρίσκω πολύ refreshing. Πού ξέρετε; Μπορεί να είμαι ο ίδιος που βρίζω τον εαυτό μου....

Ξέρετε καμμιά καλύτερη αυτο-κριτική;

Χαχαχαχαχαχα!

Ζήλεια, κακία, μοχθηρία και κτυπήματα κάτω από τη ζώνη είδα μόνο από δημοσιογράφους που (υπότιθεται) ότι μπλογκάρουν.



Με έχει αφήσει άναυδο αυτο το πράγμα.

Λες και έχουν μισήσει την επωνυμία που τους δίνει το μέσον που δουλεύουν (και τους δίνει ψωμί) και βγάζουν το απωθημένο τους γράφοντας ανώνυμα και χυδαία.

Κάτι λέει αυτο.

Ετσι δεν είναι; Τί λέει; Εμαθα ότι έχουν πέσει οι τιμές και η συνεδρία κοστίζει γύρω στα 40-50 ευρώ.



Nα εξηγήσω κάτι: ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ τους συναδέλφους μου που έγραψαν τη γνώμη τους για τον Ανδρέα Ρουμελιώτη. Καλά κάνανε... δεν μπορώ να το πω καλύτερα. Οπως εγώ γράφω ότι γουστάρω να τον διαβάζω, εκείνου γράφουν ότι δεν τον διαβάζουν.

Σωστούς τους βρίσκω... Να τους κάνω ένεση τις προτιμήσεις μου, δεν γίνεται και υποθέτω, ότι δεν θέλουν οι άνθρωποι. Και γιατί να θέλουν άλλωστε;

Γράφω γιατί με ανησυχούν τα comments όλων εκείνων που ΔΕΝ είναι δημοσιογράφοι, και έχουν ήδη σιχαθεί εμάς, το επάγγελμά μας και οποια άλλη μαλακία κουβαλάμε. Πολύ φοβάμαι ότι μας είχαν σιχαθεί πριν καν μας συναντήσουν.

Το επαναλαμβάνω:

Δεν ήρθα εδώ για να δημοσιογραφήσω. Ηρθα για να ανακατευθώ με τους bloggers, που τόσο με γοήτευσαν. Εβαλα το όνομά μου για να γράφω Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ, χωρίς να ανησυχώ ότι θα βγεί κάποιος –μικρόπουτσος ή αγάμητη- να με αποκαλύψει. Δεν το’κανω ούτε απο μαγκιά, ούτε απο μούρη... το κάνω γιατί έτσι νιώθω καλά και άνετα.



Αρκετοί bloggers έχουν προσληφθεί σε έντυπα για να γράφουν. Πολύ καλά κάνουν και πολύ καλά έκαναν αυτοί που τους επέλεξαν. Είναι ευτυχία να κάνεις το χόμπι σου δουλειά. Μερικοί ρωτούν την γνώμη μου. Τους λέω να υπογράφουν με το nickname τους, γιατί αυτό είναι η προίκα τους... αυτή είναι η δύναμη τους. Για έναν περίεργο λόγο, εκείνοι θέλουν να υπογράφουν με το κανονικό τους όνομα. Ετσι ξαναμπαίνουν στο τέλος της ουράς, αφείστε που είναι εντελώς ανεκπαίδευτοι να γράφουν επωνύμως... οπότε αυτομάτως αυτολογοκρίνον...



ΒΑΡΕΘΗΚΑ! Mέχρι εγώ βαρέθηκα τον εαυτό μου....

Τί λέγαμε.... α, ναι... αυτο που βαριέμαι... λοιπόν θέλω να μου πουν (όσοι ξέρουν) γιατί τα γατιά μου κάνουν το εξής:

Ο Σμούντα είναι 3 ετών, πιο παλιός στο σπίτι, στειρωμένος και από την αρχή ντροπαλός και διακριτικός. Για να ανέβει στους καναπέδες μόνο τον Τουίτι, που δεν προσποιήθηκα.

Η Σέρμπα, είναι 9 μηνών, την έχω μερικές μόνο μέρες, στειρωμένη και μεγάλη πουτάνα. Που-τά-να. Στρογγυλοκάθισε στο κρεββάτι από την πρώτη στιγμή και κατέληξε στην αγαπημένη της θέση, που είναι το μαξιλάρι πάνω στην... κουνηστή καρέκλα. Είναι το μοναδικό ζώο μου, που δεν το τρόμαξε το πηγαινε-έλα της καρέκλας.

Ο Σμούντα λοιπόν την κοιτάει στα μάτια.

Οπου κάτσει είναι (από κάτω) και την χαζεύει...

Ξαφνικά της την δίνει και αρχίζει να τον κυνηγά. Και αυτός κάνει πρεεεπ-πρόιιινγκ-προοονγκ και φεύγει σπινάροντας και κατατρομαγμένος.

Και εκεί που λες ότι ...γλύτωσε... ξαναμφανίζεται και την προγκάρει να τον ξανακυνηγήσει... Εκείνη άμα γουστάρει, τον κυνηγάει... άμα δεν γουστάρει τον κλάνει.

Μην βιασθείτε να δώσετε την ...ανθρωπινη αυτονόητη εξήγηση, γιατί σας λεώ, ότι την κουραστική βάρδια, «φέρνω μια γύρα, όλες τις γωνίες του σπιτιοού, για να δω αν όλα είναι under control» το’χει αναλάβει εξ ολοκλήρου η Σέρμπα, και αυτο δεν είναι καθήκον του αρχηγού του κοπαδιού...

Για πείτε μου λοιπόν, τί γίνεται (επιτρέπονται και οι μανταψιές).

Αυτό που με συγκινεί είναι ότι έρχεται κάθε βράδι ότι ώρα και να πέσω στο κρεββάτι, ο Σμούντα για να μου δώσει good-night-kiss. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ΅!

Πολύ τρυφερό ζώο.

Πολύ-πολύ...



Εχω και κάποιες θεωρίες περί της πίπας, αλλά αυτο θέλω να το κάνω ολόκληρο ποστ και να ανοίξω μια δημόσια κουβέντα μαζί σας, που λένε και στις εφημερίδες, λες και ο,τι γράφουνε είναι ιδιωτικό.

Το πόσο μισώ τα κλισέ, δεν περιγράφεται.

Περί πίπας λοιπόν.... διάβασα το ποστ της woman in the city και πολύ ζήλεψα το θάρρος της και πώς τα’λεει ψύχραιμα και πολύ γυναικεία.



Θέλω να το δοκιμάσω.... καλέ να γράψω περί πίπας.

Τί;

Θέλετε να σας πω την γνώμη μου για μας τους δημοσιογράφους;

Μπαααααααα... προτιμώ τα περί πίπας... που είναι και καβλιάρικο θέμα.

Για να σας δώσω ενα hint...

Kατ’ αρχήν θα μιλήσουμε για την πίπα από γυναίκα προς άνδρα, γιατί για τον άλλον σχηματισμό δεν έχω δική μου γνώμη και φοβάμαι, ότι θα το αδικήσω το θέμα...

Λοιπόν υπάρχουν γυναίκες, που λατρεύουν να κάνουν πίπες και άλλες που είναι υποχρεωμέν....

Μα τί λέωωωω Θεέ μου, Θεέ μου, χωρίς αυτήν ποτέ μου... ποτέ μου...

Κορίτσια, συμπλογκίτισες, δεν ξέρω τί ζόρια τραβάτε (τα υποψιάζομαι), αλλά πήξαμε με τους δημοσιογράφους που βγάζουν υστερικές κραβγούλες αναμεταξύ τους... αλλά κορίτσια, πήξαμε στην κουλτούρα... στην ποίηση και στον «καλό σας», που όλο μακρυά είναι και δεν σας κάθεται, ενώ εσείς του κάθεστε.

Μαύρισε η καρδιά μου, ειλικρινά σας το λέω...

Ρε δεν μας γαμάς και συ συνάδελφε στο λειτούργημα της ενημέρωσης... και τα προβλήματα που έχεις με την ΕΣΗΕΑ... εδώ έχουμε σοβαρά πράγματα να λύσουμε... πίπες και ο χάρος βγήκε παγανιά με καλτσοδέτες και γόβες....



Ναι, τσαντίστηκα και την πληρώσατε εσείς... Τρέχει τίποτα;

Ποιοί εσείς;

Εσείς με τα ποιήματα λέω....

Τόσο γλυκοτσούτσουνος πια ο πούστης....

Είπαμε: όχι ο δημοσιογράφος... ο λεγάμενος...

Ρε, να μη νυστάζω με τίποτα σήμερα....

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα, Μανο. Ουτε εγω νυσταζω:)

spiretos72 είπε...

Καλημέρα

Η #2 είναι η ίδια με την #6? Μου φαίνεται πως έχουν το ίδιο παράξενο αφαλό

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Αντώναρε,
η πρώτη φωτογραφία,
ΠΟΥ ακριβώς "τραβήχτηκε";;;

SilentSoul είπε...

Χαχαχαχα
Καλημερααα!
Τι υπεροχο ποστ ειναι αυτο καλε;
Οχι μονο το ποστ αλλα και η εμφανιση του μπλογκ σου.Επιτελους χρωματα (μη το αλλαξεις ειναι σουπερ) και λιγοτεροι κωλοι.Οχι πως εχω προβλημα ισα ισα.Απλα πολλες φορες βαζεις τοσες πολλες φωτο που μπερδευονται με το κειμενο και ειναι αστα να πανε.
Χαιρομαι που διαβασες και εσυ το ποστ περι Αιδοιολειχίας (κοινως γλυφο****νι).
Δεν ηταν τελεια η περιγραφη;(παναγια μ τι παθαμε πρωινιατικα)
Γκουχου Γκουχου!!(εγκρουφτηκα-->κρητικια λεξη:ρ) πισω στο θεμα μας.
Περιμενω να δω λοιπον τα περι πιπας για να διαβασουμε περιγραφες (και την δικια σου).Κατι μου λεει πως θα πεσει πολυ γελιο(αν και δεν ειναι αστειο)γιατι οπως υπαρχουν πολλοι αντρες που δεν ξερουν που πανε τα τεσσερα με το θεμα του "slourp" υπαρχουν αρκετες γυναικες που οχι μονο εχουν αγνοια περι του θεματος αλλα σιχαινονται και να το σκεφτουν(και να το πιασουν).Παραλογο;Οχι..
Αυτα θα τα πουμε στην ωρα τους :)
Οσο για τα πρωτα που εγραψες,εχω να πω πως ας γραφουν οτι θελουν.
Αποψεις ειναι αυτες δικαιωμα τους.Τοσα ξερουν τοσα λενε.Δεν πρεπει ομως να αφηνουμε να περασει το δικο τους.Οπως στην περιπτωση της " Λεμόνι Δίχως Όνειρα" η οποια γραφει καταπληκτικα,αλλα λογω σχολιων(κακως) τα παρατησε.Εμενα πχ μου αρεσουν "οι ανωνυμοι" και οι κακες κριτικες.Με κανουν καλυτερη χωρις να αλλαζει το πια ειμαι τι θελω τι σκεφτομαι.
Και να σου πω και κατι ακομα;
Αν δεν γουσταρανε γιατι σε/μας "διαβαζουν";
Τι πολυλογου που ειμαι!!!
Hasta luego !

Sofogreg είπε...

Πρώτον, η Νινα αυτοαποκαλέστηκε π'τάνα, εγώ θεά την είπα. Αν βέβαια θες παρόλα αυτά να μονομαχήσουμε, βρες άλλη αφορμή και κλείσε μου ραντεβού.
Δεύτερον, για το θέμα της πίπας, δεν θα σου γράψω comment, αλλά ΟΛΟΚΛΗΡΟ βιβλίο!
Τρίτον - και μάλλον σπουδαιότερον: Με ενδιαφέρει η νεαρά των φωτογραφιών 1, 3 και 6. Έχει site δικό της; Πού μπορώ να βρω photo της; Είναι amateur ή proffesional;

Μαύρος Γάτος είπε...

Να σού πω Μάνο εμείς δεν είμαστε ρατσιστές δεν πειράζει που είσαι δημοσιογράφος και πάλι σ' αγαπάμε Σ:))))

(ΥΓ: στους "Ανώνυμους Δημοσιογράφους" πήγες; Ξέρεις, με λένε Μάνο κι είμαι εντάξει Σ;0)))))))))))

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΠΟΤΑΠΟΥΛΑ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ-ΣΤΥΛΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..ΕΝΕΚΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΧΑΖΟΥΛΑ..
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΠΑ ΣΤΟΝ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΥΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΛΙΑΧ...ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ:ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ,ΝΑ ΔΕΘΕΙΣ,ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΣ ΜΕ ΚΑΒΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ,ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ ΣΟΥ?ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΙΑ...

Υ.Γ:ΜΑΝΟ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ?ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ?ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...

triantara είπε...

MΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Ρε Μάνο!! Πραγματικά δεν είσαι άνθρωπος εσύ!! Πού να τό'ξερα η άμοιρη;;;; Νά'σαι καλά, μού'φτιαξες την διάθεση!!!! :D

Ανώνυμος είπε...

Καλά εδώ έχουν γραφτεί ολόκληρες συλλογές εγχειριδίων για τις πίπες εμείς θα μιλήσουμε...
Άντε καλά, άνοιξε το θέμα και βλέπουμε!

Υ.Γ: Έλεος πια με τους δημοσιογράφους!:PPP

Unknown είπε...

εγώ δεν κοιμήθηκα ..θεωρώ οτι η Πιπά ειναι ύψιστη μορφή οικειοτητας...και σημαντικότερο απο το γαμησι ( ορθρογραφικά σωστό?)..
οιδίποδας
τώρα για τους Δημοσιοκάφρους ( δεν τους βάζω όλους στο ίδιο τσουβάλι βέβαια) με ενόχλει που θεωρούν ευατους αυθεντίες..και εμας μαλάκες...ο ζουγκλας Κάνει εκπομπές με μπιμπ και μπιμπ και καλά για το μάυρο χρήμα....χωρίς στοιχεία αλλα και χωρίς ονόματα..( μεχρι σημερα) και όταν βγουν τα ονόματα πάω στοίχημα οτι θα τα έχουμε ακουσει 100000 φορές

Ανώνυμος είπε...

agapite Mano, kalimera,
se vriskw latremeno!
ena mikroprovlima exw i ermi...
se diavazw aneleipws, ki apo epilogi enoeite...
(eimai o 1 vistor from belgium)
alla na, se diavazw panta ap ti douleia giati sto spiti de prolavenw oxi pipes, oute pipi...
eimaste pou les se mia diafimistiki etaireia, poli design leme, lounge ki oloi xima xwris toixous kai tetoia...poli classy, alla me tous kolous sou travaw zoria... me to pou anoigw tin selida sou, na mia kolara, kai distixws afou den exei toixous, tin vlepoun oloi...
ki erxonte oloi oi belgoi apo pisw, pou den katalavenoun mia, kai mou rixnoun to epipedo stis kaltses, kai kapaki me nomizoun kai vitsioza pou paei se tsonta-sites mera mesimeri KAI ap tin douleia KAI de masaei pou tin vlepoun oloi....
Xese me diladi...
de mporw na se diavasw re gamwto....
...
ola kala, to xrwmataki tou fontou, .... you can do better... tha pa na diavasw twra to arthraki tis kirias gia tis pipes kai tha epelthw...
eise axiolatreftos i repeat! :-)

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Θεε μου,μακαρι να μπορουσα να γ*** εστω και μια απο τις παραπανω εικονιζομενες...!!!

Ανώνυμος είπε...

Μάνο, να πεις στην κυρία της δεύτερης φωτογραφίας οτι ο βύζος είναι ευαίσθητο εξάρτημα - και δεν πρέπει να του φερόμεθα βάναυσα.

Leon / σουταχαπει είπε...

Oσο ερωτική είναι μιά πίπα, μπορεί νά είναι καί ένα ποίημα όπως καί αντιστρόφως ,και επειδή στή ζωή λέμε "ποίημα ήταν αυτή η πίπα" η "πίπα αυτό τό ποίημα",η κοινή επιδίωξη καί τών δύο μένει να κριθεί εκ τού αποτελέσματος.

Απολλώνια είπε...

Ο γάτος σου είναι σίγουρο πως όταν θα έρθει η ώρα θα γίνει πολύ ευτυχισμένος. Το κορίτσι του σπιτιού είναι λίγο σύκολη αλλά βαστάει γερά.
Ελπίζω μόνο να μην βαρεθεί και την γρατσουνίσει.

Οι δημοσιογράφοι... ; Χμ γιατί όχι;
Προτιμώ όμως εκείνους που εικονογραφούν με ωραιότατους κώλους.

:)

Καλησπέρα!

NinaC είπε...

Τι θα γίνει, παιδιά? Ακόμα το ποστ με τις πίπες?

An-Lu είπε...

Τελικά το πήρε το "Εύρηκα" το σχόλιό μου.
Anyway, με γειά το τέμπλεϊτ! Σου πάει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!

Πληρωμένη πένα είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

www.arelis.gr
περιεχει την ποιητικη συνθεση εκθεση ορθοδρομης αναδρομιας το ποιημα νεα υορκη ολυμπια και το ερωτονομικον που διχασε και σοκαρε την ελληνικη κοινη γνωμη με το ακραιο του σεξουαλικο περιεχομενο