21.3.07

ΔΕΔΟΜΕΝΑ2

72 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένα σχόλιο και για τα δύο posts:

Καλημέρα. Με όλη μου την ψυχή, καλημέρα.

May the Force b with u...
papet

Pan είπε...

Από χθες που είδα την δημοσίευση σκέφτομαι τι να γράψω. Δεν βρίσκω. Ναι'σαι και εσύ και αυτή καλά.

Vsls είπε...

Ειλικρινα δεν εινα πολλα πραγματα που μπορεις να πεις/γραψεις οταν διαβαζεις κατι τετοιο... Ισως το οτι πολλες φορες το να μη μπορουμε να αντιμετωπισουμε ενα γεγονος ακομα κ ως θεατες να ειναι ενα θεμα προς συζητηση...

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Αντώναρε,

Με λένε Δημήτρη, είμαι 21 ετών και σπουδάζω δημοσιογραφία. Σας διαβάζω συχνά και σας εκτιμώ. Από τα πολλά κείμενά σας θυμάμαι ακόμα το περιστατικό με τα χρήματα του ταλαίπωρου μεροκαματιάρη στο γήπεδο, ο οποίος από απροσεξία τα έχασε όλα και εσείς -ενώ θα μπορούσατε να τα κρατήσετε- του τα επιστρέψατε. Ομολογώ, ωστόσο, ότι η αποκάλυψη του ποσού της αμοιβής σας με απογοήτευσε και μου δημιούργησε πολλά ερωτήματα. Δε θα σας κουράσω με πολλά λόγια, αλλά θα το εκτιμήσω, εάν μου απαντήσετε στην ακόλουθη ερώτηση: μπορείτε να μας φέρετε μερικά παραδείγματα της έως τώρα συμβολής σας, ως σύμβουλος της ΕΡΤ, στην εργασίας σας που να δικαιολογούν τα 6900-2760=4140 Ευρώ της μηνιαίας αμοιβής σας;

Σας ευχαριστώ, εκ των προτέρων και αναμένω απάντησή σας.

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Π. (Φοιτητής Δημοσιογραφίας)

ΥΓ. Αναδημοσιεύω το σχόλιό μου, με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά θα λάβω απάντησή σας.

manosantonaros είπε...

Λυπάμαι Δημήτρη μου... to blog μου δεν είναι το βιογραφικό μου... Δεν είμαι εδώ για να απαντώ.
Αφήνω το comments σου και την απάντησή μου μέχρι αυριο, για να μη νομίζεις ότι σε λογοκρίνω... αλλά μετα και από τώρα θα σβήνω όποιον νομίζει ότι επειδή με βρήκε μπόσικο θα με ρωτάει ότι του κατεβαίνει στο κεφάλι (το πάνω ή το κάτω)...
Εγώ βγάζω τη φάτσα μου και λέω αυτά που σκέφτομαι και συ με ρωτάς με ένα "Δημήτρης Π."
Αφού είσαι λοιπόν Φοιτητής Δημοσιογραφίας, είναι μια καλή ευκαιρία να κάνεις ρεπορτάζ...
Ευχαριστώ για τον πρόλογο με τα καλά λόγια...

vatraxokoritso είπε...

Sorry που πετάγομαι σαν π@@τσα αλλά αγαπητέ ευγενέστατε Δημήτρη τι σόι δικαστήριο είναι αυτό εδώ που κάθε τόσο καλείται ο αγαπητός Μάνος να απολογηθεί για το πόσα παίρνει και γιατί τα παίρνει?
Και γιατί θα πρέπει να απαντήσει για να συνεχίσετε να τον εκτιμάται?
Τα διαβάζω και αν και ξανθιά μένω εντελώς μαλάκας!
Και πριν πεταχτεί κανένας άλλος και μου την πει που έτρεξα να "συμπαρασταθώ" θα ήθελα να δηλώσω πως τον κ. Αντώναρο τον έχω υπό την προστασία μου επειδή έτσι γουστάρω!

vatraxokoritso είπε...

Μάνο τώρα είδα ότι είχες απαντήσει.

Φιλιά πολλά.

allmylife είπε...

Δημήτρη Π.

σπουδάζεις δημοσιογραφία.
είσαι 21 ετών.
διάβασες το προηγούμενο ποστ.


και η ερώτησή σου αφορά στον μισθό του κ. Αντώναρου;


φοβάμαι πως σε λίγα χρόνια θα ανήκεις σ' αυτούς που ενημερώνουν....
πολύ λυπηρό.

Pan είπε...

@ allmylife: Πόσο δίκαιο έχεις.

Giorgia_is_coming_to_town είπε...

Αλλη μία που πετάγεται, εγώ. Δημήτρη Π. κάνε μια βόλτα κι από άλλα μπλογκς και ρώτησε το ίδιο. Πόσα παίρνει ο καθένας μας και τί ακριβώς έχουμε πετύχει για να τα παίρνουμε. Τότε θα κάνεις ρεπορτάζ, είναι σίγουρο. Κι επειδή σπουδάζεις δημοσιογραφία, μήπως να ευχηθούμε να βρεθείς στην "ευχάριστη" θέση να απαντήσεις σε παρόμοια ερώτηση στο μέλλον?

Γιάννης Αρ είπε...

Για τον Δημήτρη Π

Το σχόλιο σου είναι ευγενικά διατυπωμένο και γι' αυτό σου "οφείλομε" αρκετοί την άποψη μας.

Αναρωτήθηκες ποτέ πόσα κοστίζουν οι σπουδές κλπ στους δικούς σου; εκτιμώ πως δύσκολα είναι κάτω από 1000 € τον μήνα.
Και το ερώτημα μου είναι απλό με την κατάσταση της αγοράς σήμερα όταν θα αρχίσεις να ψάχνεις για δουλειά αν θα βρείς μισθό άνω των 700 € θα είναι επιτυχία, γιατί λοιπόν δεν τον ρωτάς τι πρέπει να κάνεις για να μπορείς να αμοιφθείς και εσύ έτσι;

Πραγματικά είναι πολύ απογοητευτικό να ακούω νέους αντί να κοιτούν τον ουρανό να σκύβουν στην γη.

Ξεκινάς μιά καριέρα και καλό θα είναι να κοιτάς ψηλά πρώτα βέβαια στο πως θα εξασκήσεις σωστά το λειτούργημα που επέλεξες και μετά στο να αμοιφθείς σωστά από αυτό. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να είσαι σωστός και ελεύθερος να ασκείς σωστά την δουλειά σου.

Συγνώμη που θα σου το πω ωμά αλλά όλα τα άλλα είναι μιζέρια που καλά θα κάνεις να την αποβάλεις από μέσα σου

Νίνα είπε...

Επειδη ειμαι 21 και τυγχάνει να είμαι φοιτήτρια δημοσιογραφίας έχω να πω και στους μεν και στους δε τα εξης. Δουλεύω απο τα 17 μου, τα πρωτα δυο χρονια ΠΟΥΘΕΝΑ δεν μπορουσα να βρω έμμισθη δουλειά στη δημοσιογραφία και έτρεχα σαν τον Βέγγο αμισθη επειδη ειχα εκτοτε το βιτσιο να γίνω δημοσιογράφος. Εχω περάσει απο αρκετές δουλειές εχω ακούσει κι έχω δει κι εχω υποστει αρκετά.Ομως ειχα κι εχω το οραμα την πιστη κι αν θέλετε την τρέλα να πετύχω.Δυστυχως εμας τους φοιτητες η ΕΣΗΕΑ δεν μας προστατευει, αφετερου ειναι τετοιος ο χωρος που πολυ δυσκολα σε οποιαδηποτε ηλικια σου ανοιγουν πόρτες. Φανταζομαι κατι τετοιο θα είχε στο μυαλό του κι ο Δημητρης Π. Και θα πρεπει να ξερετε οτι οι περισσοτεροι φοιτητες δημοσιογραφιας σκέφτονται έτσι.

Εντούτοις ποτέ δεν είπα σε κανεναν γιατι εσυ παίρνεις τόσα. Ο καθένας έχει δουλέψει, εχει τη τυχη του και εχει κάνει τις επιλογές του. Και στο κατω κατω λογαριασμος δικος του τι κανει. Δεν νομιζω οτι μπορει ο οποιοσδήποτε να αμφισβητήσει την πορεια του κου Αντώναρου στο στιβο της δημοσιογραφιας. Εγω δουλεψα πάλεψα και με την αξία μου η όχι, ο χρόνος θα το δείξει, καταφερα πλεον να βγάζω αρκετά πάνω απο το βασικό και φιλοδοξώ όταν θα είμαι στην ηλικία του αξιοτιμου κυριου Αντώναρου, να τα παίρνω, είτε είμαι στην ερτ είτε οπουδήποτε αλλου και πολυ πιο χοντρα. Γιατι απλως πιστευω οτι μου αξιζει. Γιατι αυτο ειναι δημοκρατικο κι αυτο ειναι ελευθερια, οχι να τρωει ο ενας τον αλλο, αλλα ο καθενας να εχει το θαρρος και το θράσσος να διεκδικεί αυτό που του αξίζει.

Και στο κατω κατω της γραφης εδω ειναι ιστολογιο προσωπικο. Ολοι ως Ελληνες πολίτες εχουμε τη δικαιοπρακτικη νομιμοτητα να παραπονιόμαστε στο κεντρο εξυπηρετησης πολιτων της Ερτ εαν εχουμε το οποιοδηποτε προβλημα, ακομα και να κινηθουμε δικαστικως εναντιον της. Ο κος Αντωναρος κι ο καθε Αντωναρος δεν ειναι υποχρεωμενος να λογοδοτει για τον μισθο που παιρνει! Αυτο ειναι ευθυνη της διοικησης.

Κι εσυ λοιπον συναδελφε εαν πιστευεις οτι ο κος Αντωναρος δεν τα αξιζει - εχεις καθε δικαιωμα να εχεις αυτη την αποψη - με τον να τον προσβάλλεις τι κερδιζεις? Εαν πιστευεις οτι εισαι καλυτερος απο οσους κυκλοφορουν στη δημοσιογραφια με το να αναλυεις ποσα βγαζουν και πως τι κερδιζεις? Εαν πιστευεις οτι σου αξιζουν, εαν ρε γαμωτο γουσταρεις κι εσυ να βγαζεις τοσα, βγες εκει εξω κι απεδειξε οτι τα αξιζεις!!! Βγες εκει εξω και παρτους τα σωβρακα!!! Δεν ειναι επιληψιμο! Οπως κανω εγω κι οπως κανουν ενα σωρο αλλοι συμφοιτητες μου με ονειρα και φιλοδοξιες. Κι αυτο δεν γινεται απο ενα μπλογκ!!! Αυτος ο κοσμος δεν σου οφειλει ΤΙΠΟΤΑ. Το προσωπειο του φοιτητη δεν σε καλυπτει και δεν σε δικαιολογει. Βγες εκει εξω και βρες το δρομο σου στη ζουγκλα. Ο κος Αντωναρος εφθασε μεχρι εκει προβλημα του, βρες το δικο σου δρομο και το δικο σου τροπο. Εσυ οριζεις και τον ηθικο σου αξονα και τη ζωη σου. Εσυ κοιταξε να κοιμασαι ησυχος το βραδυ. Τους υπολοιπους ασε μας να κουρευομαστε.

(αν κι ο αντωναρος εχει καραφλιτσα χιχι =DDD!)

Ανώνυμος είπε...

Αλλο λέει ο Δημήτρης..
Εάν δεν ήταν Αντώναρος ο.. Αντώναρος θα έπεφτε τόσο χρήμα;
Λέμε τώρα..εάν..

Ανώνυμος είπε...

κυριε αντώναρε καλά ολα αυτά τα ωραία και τα γλυκα οπως και οι κρίσεις δημοκρατικότητας( θα σβήνω οποια σχολια δεν με αποθεώνουν) το ερώτημα ειναι αλλο και δεν απαντήσατε.
ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ως ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΑΤ?
συγκεκριμένα πράγματα..
δεν απαντάτε..
και ειλικρινα χαιρομαι για την μη-απάντηση σας γιατι δηλώνει πολλά
Με εκτιμηση
Δημοσιογράφοι

manosantonaros είπε...

Ουφ τι πάθατε όλοι μωρέ!!!
Κατ’αρχάς σας ευχαριστώ που πήρατε θέση.
Από την καρδιά μου σας ευχαριστώ.

Όμως η συνάδελφος μου η nina (την οποία δεν γνωρίζω… ή καλύτερα, δεν γνωρίζω ποια είναι) έθεσε –νομίζω σωστά- το θέμα στον «Δημήτρη Π». (του οποίου του εύχομαι –αν όντως θέλει να γίνει δημσοιογράφος- να είναι η τελευταία φορά που βλέπει το όνομά του σε εισαγωγικά).
Λέει λοιπόν η nina από πόσα (απαράδεκτα) χίλια μύρια κύματα πέρασε (ξέρω πολύ καλά τι εννοείς γλυκειά μου) μέχρι να βρει τον δρόμο της.
Είναι εντελώς απαράδεκτο που η ΕΣΗΕΑ δεν στέκεται δίπλα στα νέα παιδιά, αν αυτά δεν έχουν γίνει μέλη της, παρ’ όλο που πληρώνουν (εισφορές) περισσότερες από όσες τα … μέλη. Και δεν το λέω τώρα που είναι εύκολο για μένα… το’χω πει σε συνελεύσεις όταν έτρεμαν τα πόδια του (παλιού) Σκαι, το’χω πει σε εφημερίδες που έκλεισαν… τόχω πει σε ραδιόφωνα…το’χω πει στα μούτρα του Τράγκα που δεν πλήρωνε τον κόσμο…. τότε που δεν είχα την γωνιά του internet.

Ποτέ στην ζωή μου δεν ρώτησα συνάδελφο μου, πόσα λεφτά κερδίζει… ούτε μία φορά… ούτε μισή φορά… και αν κάποιος έχει άλλη γνώμη, παρακαλώ να το πει δημοσίως.
Γιατί;
Από διακριτικότητα.
Και με τη λογική: αφού είναι τόσο μάγκας καλά κάνει και βγάζει όσα βγάζει.
Ολοι (υπερβάλω) οι δημοσιογράφοι της γενιάς μου (βασικά) έχουν περάσει από την ΕΡΤ. Εγώ δεν είχα δουλέψει ποτέ εκεί. Δεν νομίζω ότι πρέπει να απολογούμαι γιατί 25 χρόνια μετά είμαι εκεί.
Το μόνο που σας ορκίζομαι στην συνείδησή μου, είναι ότι δεν πήγα εκεί γιατί με έστειλε ο αδελφός μου. Αυτό έχω υποχρέωση να το πω 1ον γιατί δική του εικόνα και 2ον γιατί όσοι με διαβάζουν, έχουν (;) το δικαίωμα να μάθουν.

Φοβάμαι ότι με βαράνε για πολιτικούς λόγους.
Και αυτό και με πικραίνει και με διαολίζει, αφού ποτέ μα ποτέ δεν ήθελα να έχω σχέση με την πολιτική.

Λέει η nina ότι δούλεψε για αρκετό καιρό άμισθη.
Λέει την αλήθεια.
Είναι τρομερό και αποικιοκρατικό.
Εκανα 2-3 φορές διευθυντής.
Δούλεψαν μαζί μου μερικές δεκάδες νέοι δημοσιογράφοι… Υποθέτω ότι όλο και κάποιος θα με διαβάζει… τον προκαλώ (παρακαλώ) να πει, αν άφησα ποτέ παιδί εκτός μισθολογίου από την πρώτη μέρα που εμφανίσθηκε.
Μεγάλωσα σε ένα περιβάλον φίλε μου, που τα φτερά των νέων ανθρώπων τα χαϊδεύανε και τα παινεύανε… δεν τα τσακίζανε.

Αγαπητέ μου Δημήτρη Π. κάνε ένα εύκολο ρεπορτάζ:
Ρωτα τους συναδελφους μου (κοντά στη ηλικία σου) αν όποτε τους συνάντησα τους έβαλα τρικλοποδιές ή αν στάθηκα δίπλα τους.
Ρωτα όποιον θες…
Δεν σου’χει κάνει εντύπωση ότι ούτε μία φορά, ούτε ένας επώνυμος συνάδελφος μου δεν ρώτησε στην blogo-σφαιρα.
Ολοι πια τόσο δειλοί είναι;

Υστερα για κάτσε…. Έψαξα με υπομονή πολλά blogs… δεν είδα ούτε μια φορά κάποιος να ρωτάει: εσύ φίλε πόσα χρήματα βγάζεις;
Με ποιο δικαίωμα με ρωτάς;
Και αν έχεις απορίες (ότι κλέβω, ή δεν τα δηλώνω στην εφορία) λειτούργησε ως δημοσιογράφος και όχι ως προβοκάτορας.

Κατά καιρούς γράφουν ειρωνικά ότι δούλεψα στο Ciao και την Espresso. Προφανώς υποθέτουν ότι ντρέπομαι… ε, λοιπόν όχι μόνο δούλεψα, αλλά είμαι υπερήφανος γιατί όλο και κάποια γνώμη είχα για το κτίσιμό τους… ασε που ο Γιάννης Λάβδας, είναι από τους πιο καλοπληρωτές που συνάντησα ποτέ.
Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι η λαϊκή δημοσιογραφία (παγκοσμίως) είναι και το δυσκολότερο είδος… ειδικά σε μια μικρή χώρα (χωρίς πολλούς «επωνύμους»)…και τα δυο λοιπόν έντυπα ήταν (είναι) pioneers στο είδος τους…. (θυμήσου πόσοι «σοβαροί» προσπάθησαν ανεπιτυχώς να τους αντιγράψουν)…
Ταυτόχρονα ξεχνούν να πουν ότι σχεδόν δεν υπάρχει ελληνική εφημερίδα, μεγάλος τηλεοπτικός σταθμός και μερικοί ραδιοφωνικοί που δεν δούλεψα εκεί…έχω την αίσθηση ότι πίσω άφησα (βασικά) φίλους.
Δεν πήρα ποτέ(!) καλοκαιρινή άδεια… δηλαδή ακόμα και στην άδεια μου έστελνα τα κομμάτια μου καθημερινά… δεν μπορείς να φαντασθείς χαρά που έκανε η γυναίκα μου….
Γιατί το’κανα;
Επειδή πιστεύω ότι οι γιατροί και οι δημοσιογράφοι δεν είναι ποτέ σε διακοπές…και γιατί το γράψιμο είναι πολύ-αγαπημένο μου.
Με μεγάλο καμάρι λέω, ότι όταν πέθανε ο Κλεομένη Γεωργαλάς και η ιστορική εφημερίδα «Αθλητική Ηχώ» βρέθηκε ξεκρέμαστη και σε δεινή θέση, πήγα στον διευθυντή της Διονύση ΒραΙμάκη (εξαιρετικό άνθρωπο και δημοσιογράφο), και του είπα ότι θα του γράφω μια σελίδα… τζάμπα.
Γιατί;
Επειδή η «αθλητική» ήταν η πρώτη εφημερίδα που δημοσίευσε το ονομά μου σε περίοπτη μάλιστα θέση και σε εποχές παντοκρατορίας της…και επειδή εκεί δούλεψε επί χρόνια ο πατέρας μου κι έφερε ψωμί σπίτι για να φάμε…

Στην ΕΡΤ δεν παραγόντισα.
Και εκεί διαβάζουν το blog μου…παρακαλώ όποιος έχει αντίθετη γνωμη, να το πει… ποτέ δεν πήρα χρήματα κάτω από το τραπέζι… ποτέ δεν πήρα bonus… ή κάτι έκτακτο. Μέχρι και στο ραδιόφωνο είχα εκπομπή και δεν πήρα ούτε ένα ευρώ.
Πήγα στην τηλεόραση ως art director… (πίστεψε με όλο και κάτι ξέρω)…. Και με πολλά όνειρα… Χαχαχαχαχαχαχα…. Με φάγανε (τα κυκλώματα) με συνοπτικές διαδικασίες μέσα σε 15 μέρες… ούτε που κατάλαβα τι έγινε… και όμως δεν παραγόντισα.
Δεν μπορείς να φαντασθείς φίλε μου πόσο εύκολο ήταν να το κάνω…
Αργότερα μου πρότειναν θέση διευθυντή (να μη σου πω το ποσόν γιατί θα βγάλεις τον ίκτερο)… και όμως δεν δέχτηκα… για να μη βγει μια μέρα κάποιος και ρωτήσει…δεν δέχτηκα από σεβασμό στην λεπτή θέση που βρίσκεται ο αδελφός μου ο Βαγγέλης.

Φίλε μου, προφανώς είσαι νεαρούλης (σε κατά-ζηλεύω), αλλά δεν βγήκα χθες στην δημοσιογραφία…. Ούτε βρέθηκα εκεί επειδή είχα την θεία έμπνευση… ρώτα, αμα θες, να σου πούνε….

Αντί να βλέπεις τί κάνω στο internet….σε νιάζει τί κάνω στην ΕΡΤ… λίγο αν με είδες διαβάσει, θα΄ξερες την αποψή μου για την επικοινωνία… λίγο αν με είχες προσέξει ίσως να έβλεπες ότι πιστεύω στη δική σου γενιά κι όχι στη δική μου….

Εγραψα ότι θα σβήσω το comment σου σήμερα…
Ανακαλώ και σου ζητώ συγγνώμη που το’γραψα.
Η ελευθερία της γνώμης είναι παλιά μου καψούρα….



Απάντηση στους δυο τελευταίους ανώνυμους:
(που δυστυχώς δεν πρόλαβα, γιατί έγραφα το comment μου τη στιγμή που μου έστελναν τα δικά τους.)

1.Ναι, αν ο Αντώναρος δεν λεγόταν Αντώναρος τόσα θα έπαιρνε. Αστε που στον ιδιωτικό τομέα έπαιρνα +800 ευρώ.

2. Μόλις ένας από σας αγαπητοί «δημοσιογράφοι» μου γράψει έστω και κάτι που έκανε για να μπορεί να κουβαλάει τον τίτλο… τότε με μεγάλη χαρά να σας δείξω πάνω από 200 σήματα, που παίξανε και για τα οποία δεν συμβούλεψα μόνο.
Πόσο κόστισαν στην ΕΡΤ;
Ούτε ένα ευρώ… ή μάλλον τον μισθό μου.
Πόσο κάνουν 200 σήματα στο εμπόριο;
Α, δεν ξέρω… υποθέτω ότι ως «δημοσιογράφοι» θα’χετε κάνει ρεπορτάζ.
Οσο για τον συμβουλευτικό μου ρόλο, νομίζω ότι δεν θα ήταν κακιά ιδέα να ρωτήσετε τους Μιχάλη Κεφαλογιάννη, Γιάννη Πολίτη, Πόπη Τσαπανίδου… ή και τους ανθρωπους του www.ert.gr (σε μια εποχή που ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα για το συγκεκριμένο τμήμα (διεύθυνση).
Αν πάλι είστε τόσο δύσκολοι, φαντάζομαι ότι η Πρόεδρος της Βουλής κ. Μπενάκη, δεν θα’χει αντίρρηση να σας δείξει τα βίντεο της επιτροπής της Βουλής για θέμα Απόδημου Ελληνισμού, στα οποία ομόφωνα τα κόμματα συμφώνησαν με τις προτάσεις μου….
Ελπίζω να ξέρετε την διαφορά σύμβουλου και εκτελεστικού διευθυντή.

Εχω όμως κι εγώ δυό απορίες:
1. Πώς και όλοι εσείς που ρωτάτε με τέτοια αγωνία δεν βάλατε έστω και μια γαμημένη φορά ένα ονοματάκι. Υποθέτω ότι τελικά δεν άφησα μόνο φίλους στις προηγούμενες δουλειές μου.
2. Τόσο πολύ θέλετε να κλείσω το blog μου;

manosantonaros είπε...

Aααααα και κάτι άλλο... επειδη πολλά τρέφετε για μένα αλλά σίγουρα όχι εκτίμηση....θα σας παρακαλούσα αντί να μου την προσφέρετε να την βάλετε στον κώλο σας!

Οσο για το αν επιμένετε να συνεχίσετε σας θυμίζω, ότι "παλιά μου τέχνη κοσκινο"...περνάω τα commentς στην διευθυνση που΄χω στο wordpress (www.tasxoliasas.wordpress.com). Εχει αποδειχθεί ότι οι άνθρωποι που αγαπούν το blog μου τελικά μπαίνουν στον κόπο να πατήσουν ενα περισσότερo link για πάρτη μου.

manosantonaros είπε...

Τρίτο και κλείνω:
Ούτε ενας καριόλης ούτε μιά καριόλα (από σας τους ανώνυμους εννοώ) δεν σεβάστηκε το θέμα του post...
Γαμώ την επικοινωνιακή σας γνώση.

Dreamer on the Poof είπε...

@ 8ema

για να είναι κάποιος αξιοκρατικός στην αξιολόγηση μιας θέσης εργασίας,
θα πρέπει να έχει πολυετή εμπειρία με το αντικείμενο.
Πείτε μας λοιπόν τί είναι αυτά που θα έπρεπε κάποιος να προσφέρει για την συγκεκριμένη θέση,
ώστε να έχουμε εμείς μέτρο σύγκρισης
και ο κος Αντώναρος κάποιες υποδείξεις για πράγματα που μπορεί να του έχουν διαφύγει της προσοχής ώστε να γίνει πιο λειτουργικός.
Αφού επιμένετε τόσο πολύ με το συγκεκριμένο θέμα,
είναι απαίτηση να κάνετε δημιουργικό διάλογο,
προτείνοντας λύσεις και όχι μόνο επικρίσεις.
Ζητάτε συγκεκριμένα πράγματα και εσείς μιλάτε αόριστα.
Επίσης μιλάτε ανώνυμα...
Αφού θεωρείτε τόσο σοβαρούς τους ισχυρισμούς σας στηρίξτε τους επώνυμα.
Τί φοβάστε;
-μήπως πέσετε σε δυσμένεια στον χώρο που ανήκετε και εργάζεστε;
-ή μήπως εποφθαλμιάτε την εν λόγω θέση;


@ Ανώνυμο

-Εάν δεν ήταν ο Καραμανλής ο ... Καραμανλής θα ήταν πρωθυπουργός;

-Εάν δεν ήταν ο Παπανδρέου ο ... Παπανδρέου θα ήταν αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης;

μήπως θέλεις τις e-διευθύνσεις τους για να διαμαρτυρηθείς ;;;

ΥΓ.και μόνο που είσασταν ελεύθεροι να σας διαβάζουμε τόσον καιρό,
γέρνει την πλάστιγγα προς το μέρος του Αντώναρου...

ΥΓ2.@ manosantonaros

γράφαμε σχεδόν μαζί...
η απάντηση σου είναι υπερπλήρης, αλλά πατάω το publish για να μην πάει τσάμπα το γράξιμο...χαχαχα!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα...

Περιδιαβαίνω καιρό στα blogs, άλλο τόσο στο internet. Διαβάζω καιρό το συγκεκριμένο. Η ιστορία της συγκεκριμένης γυναίκας με συγκλόνισε... Το αφηγήθηκα σε φίλους, συνεργάτες... έκανα παραπομπές για να το διαβάσουν... Δεν άφησα σχόλιο, ποτέ δεν το κάνω... έχω λόγους γι΄ αυτό... Αν και, θεέ μου, είχα τόσα να πω... Αλλά... αυτό είναι θράσος... "χορεύουμε" πάνω στα θρύψαλα της ζωής μιας γυναίκας, μόνο και μόνο επειδή ο κ. Μάνος τυγχάνει να λέγεται Αντώναρος... Όλα έχουν τα όρια τους! Έλεος!!!

Γιάννης Αρ είπε...

Όταν είδα το post από τον @8ema σκέφτηκα πως είναι καλλίτερα να μην απαντήσει κανείς.

Είναι φανερό πως η ιστορία έχει να κάνει με τον αδερφό σου.

Θα αναφέρω, ότι, όταν πρωτοείδα το blog νόμιζα πως ήσουν ο αδερφός σου και σκέφτηκα "δεν του φαίνεται πως είναι τόσο άνετος. Έχει ενδιαφέρον κάτσε να δούμε"
Στην συνέχεια είδα έναν ευαίσθητο ειλικρινή άνθρωπο με χιούμορ γνώση και πολύ επικοινωνία. Το παρεάκι καλό και είπα να περνάω για καφέ και τσιγάρο.

Βλέπω τώρα αυτούς τους ανώνυμους και είμαι σίγουρος πως και αυτοί τα ίδια βλέπουν, αλλά προφανώς τους ενδιαφέρει μόνο η προπαγάνδα τους και σίγουρα δεν έχουν την ελάχιστη αισθητική να σεβαστούν έναν προσωπικό χώρο και ένα , αν μη τι άλλο, ιδιαίτερο θέμα όπως το σημερινό.
Θα τους έλεγα σκουλήκια αλλά προσβάλω τα σκουλήκια.

Είναι εντυπωσιακή η αντίθεση με αυτά που δηλώνεις στο βίντεο αυτού του post για την κοινωνία ...... εντέλει όλα εδώ είναι, απλώς η πλευρά των "σημερινών ανώνυμων" φοβάμαι πως έχει το πάνω χέρι, με την ίδια λογική που το "σίχαμα", το κτίριο που βλέπει την Ακρόπολη και στέκεται σαν καζίκι στην μέση και σου γαμάει την διάθεση.

τέλος πάντων έτσι κι αλλιώς όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε και αντίστοιχους γλυτσιάριδες και σιχάματα, αντιμετωπίζουμε με την σκέψη ότι κάποτε θα καταλάβουν ότι δεν τους παίρνει ποια, έχουν τελειώσει.

Ανώνυμος είπε...

Η μαλακία να έχεις έναν Βαγγέλη, είναι τελικά ότι πρέπει να δικαιολογείσαι διαρκώς για το κάθε σεντ που λαμβάνεις και το ότι κατά ένα μαγικό τρόπο, μηδενίζεται το βιογραφικό σου και ξεκινά από τη στιγμή που αναγκαστικά βρίσκεσαι στο "προσκήνιο".

Εγώ θα ΄κανα δύο πράγματα:

Ή θα άνοιγα μπλογκ ως "ψιλικατζής" να λένε σιγά τώρα αυτός που θα πει τίποτα τσι προκοπής, άστον στην ησυχία του,

ή

θα έλεγα ότι είμαι ο Βαγγέλης και θα έκανα ένα μπλογκ τύπου Βενιζέλου που τρως πόρτα άμα πεις μια ελεύθερη γνώμη και να πάνε να γαμηθούν οι δημοκρατίες.

Στο ΄χω ξαναπεί: έχεις κάνει χοντρή μαλακία με το manos antonaros...

...αλλά προφανώς γι΄αυτό είσαι ο πιο γαμάτος και άμεσος δημοσιογράφος παύλα blogger στην γειτονιά μας και γράψτους που θα κάτσεις να απαντήσεις κιόλας βλαμμένο! :D

Alitovios είπε...

Φοβάμαι ότι με βαράνε για πολιτικούς λόγους.

Με το μπαρδόν κιόλας ρε συ Μάνε αλλά δεν καταλαβαίνω τι υποτίθεται πως σημαίνει αυτό. Μήπως δηλαδή εννοείς πως μερικοί περιμένουν να ρίξουν την κυβέρνηση με το να στα χώνουν; Με ένα σκάνδαλο μεγίστου βαθμού να σκάει ανά δεκαπενθήμερο το τελευταίο που μπορεί να έχει πολιτικό κόστος για την κυβέρνηση είναι η δική σου υπόθεση. Δεκτό να πεις πως όσοι σου την πέφτουν είναι μαλάκες αλλά μην το παίζεις και θύμα της πολιτικής σκηνής γιατί είναι κάπως βαρύ να το καταπιούμε.

manosantonaros είπε...

alitovios... εχεις δίκιο. Μου ξέφυγε μέσα στο γράψιμο... εννοούσα μικροκοματική.... κι όχι πολιτική... ή τουλάχιστον κατάλαβα την μαλακία που έγραψα μόλις διαβασα το post σου...
Φιλιά σε όλους κι όλες....

Αν θέλετε τώρα... μπορούμε να ασχοληθούμε με το θέμα του ποστ.

Ανώνυμος είπε...

...ωσαύτως!

Ανώνυμος είπε...

Μάνο Αντώναρε, κράτα όση αξιοπρέπεια σου απέμεινε και παραιτήσου, έτσι κι αλλιώς αργά η γρήγορα θα σε ξηλώσουν, τι περιμένεις, τις εκλογές σε ένα μήνα;

herinna/ είπε...

Μάνο
Όταν μπήκα και διάβασα το ποστ με την τραγική περιπέτεια της γυναίκας αυτής, στα κόμμεντς σου έγραφε ακόμα μηδέν. Έμεινα πολύ ώρα σκεπτική. Πάρα πολύ ώρα σοκαρισμένη, μην έχοντας τι να πω, χρήσιμο πρακτικά, κάτι που να έπαιρνε από πάνω της το βάρος που τόσο καιρό κουβαλάει στην ψυχή της. Δεν βρήκα. Κάθε κουβέντα μου φαινόταν, μικρή, ανίκανη να βρει το δρόμο της στην καρδιά αυτής της ανθρώπου, ανίκανη να της προσφέρει μια τόση δα μικρή ανακούφιση. Κι από σεβασμό στο προσωπό της, αποφάσισα να μη μιλήσω. Μπήκαν άλλοι, πιο θαρραλέοι κι είπαν ορισμένοι, (Κωνσταντίνα, Βατραχοκόριτσο...)κάτι ουσιαστικό. Το θέμα είναι, ότι αυτή η περίπτωση πονάει πολύ, για να έχει τη δύναμη να τη σχολιάσει κανείς. Ιδίως όταν σε κάνει να....θυμάσαι. Συγνώμη.

herinna/ είπε...

Το θεωρώ μεγάλη αναισθησία, ένα ποστ που είναι αφιερωμένο στο προσωπό της, μια τόσο συγκλονιστική μαρτυρία να παραπλέεται αδιάφορα και δη από εκκολαπτόμενους δημοσιογράφους, για να ασχοληθούν με την τσέπη σου, την τσέπη του καθενός αντί να σκύψουν ως νέοι άνθρωποι με ευαισθησία πάνω σε ένα τέτοιο θέμα και με το νεανικό καθαρό τους χέρι, να τραβήξουν τα σπλάχνα της κάθε τέτοιας διαστροφής έξω. Τι σκατά δημοσιογράφοι θα γίνουν; αναρωτιέμαι.

herinna/ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
herinna/ είπε...

Ναι. Τυπογραφικό λάθος έκανα κι έσβησα το πιο πάνω. Έλεγα στο προηγούμενο πως κάθε φορά που σου είμαι θυμωμένη και λέω στον εαυτό μου πως δεν θα σου ρίξω σχόλιο για πολύ καιρό, πετάς ένα τέτοιο ή σου πετούν κάτι τέτοια και παραβιάζω τις αποφάσεις μου. Άι στο καλό σου πια.

Ανώνυμος είπε...

Εχουν περάσει ανεπιστρεπτί οι εποχές που αδιαμαρτύρητα δεχόμαστε οτι μας σερβίρουν για "σεμνά και ταπεινά"...
Δεν είναι όλοι χαζοχαρούμενοι να γράφουν διάφορα χαριτωμένα..
Θα επιμένουμε να ρωτάμε για δημόσια θέματα που περνάνε και από την τσέπη μας και σε όποιον αρέσει αυτό..
Η ΕΡΤ δεν είναι ιδιωτική. Εάν ήταν έτσι δεν θα μου καιγόταν καρφί για όσα σπαταλάνε..Εκτός τόπου το παράδειγμα..
Είναι αναγκαίο κακό όμως, να συνυπάρχουν όλα τα παραπάνω με το πραγματικό δράμα της επιστολής της τραγικής γυναίκας..

Ανώνυμος είπε...

@miselen
Ναι ..ούτε ο Καραμανλής θα ήταν πρωθυπουργός χωρίς του μπάρμπα του τόνομα..ούτε βέβαια ο Γιώργος θα ήταν αρχηγός χωρίς τόνομα του Αντρέα..
Και οι δύο είναι πολύ "λίγοι"
Τώρα πως σου φαίνεται το εύρημά σου;

Dreamer on the Poof είπε...

ΟΙ Πυθαγόρειοι δεν απαντούσαν καθόλου σε όσους ρωτούσαν απερίσκεπτα και άπρεπα...

και μάλλον πρέπει να τους μιμηθούμε..

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά ειστε βλάκες ή τα παίρνετε απο την ΕΡΤ και τον στηρίζται με τόση μανία...μπα..τίποτα απο τα δύο..απλα...οτι δεν έχεις ζωή εκεί εξώ...
υποστηρίζεται έναν ανθρωπο που σιγουρα δεν ειναι κακός ανθρωπος αλλά και σίγουρα πληρώνεται απο τα χρήματα σας , δεν θέλετε να μάθετε?
www.press-gr.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΤ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΟΒΕΡ!!
ΠΑΣ ΜΑ ΞΗΛΩΣΕΙΣ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΚΑΙ ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΛΑΙΜΟΔΕΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Μanos!!! , έχω και εγώ μια ερώτηση να σας κάνω ,
Πόσα λεφτά περνάτε στο Channel Nine ????
Γιατί και εκεί ήσασταν σύμβουλος αν δεν κάνω λάθος .
Εσύ βάζεις την φάτσα σου , αλλά εσύ τα αρπάζεις από της δέκα μπαντες
Κύριε Manos
Και καλά κάνεις .
Αλλά το NET μας δίνει την δυνατότητα να σου τα χώνουμε ,και όχι ειδικά μόνο εσένα
Κύριε Manos
Απολαμβάνουμε τα δημοκρατικά μας δικαιώματα .
Κύριε Manos
Kαι εγώ δεν είμαι δημοσιογράφος
wtr/blog

Ανώνυμος είπε...

έχει..οπως έχει και μεγάλο ενδιαφέρον η ενδεια επιχειρημάτων τιποτα για την ταμπακιέρα κύριε Αντώναρε ο δημοσιογραφικός ελεγχος δεν υποκαθιστά τον ΣΔΟΕ απλά όταν πρόκειται για χρήμα του έλληνα φορολογούμενου μερικές απαντήσεις χρειάζονται έτσι δεν ειναι?ή κάνω λάθος?κατά δευτερον κανεις δεν ζήτησε να κλείσετε το μπλογκ σας ( και ειλικρινα οποιος το ζητήσει θα με βρει με αγριο τρόπο απέναντι του) το μόνο που ζητάνε ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ειναι κάποιες απαντήσεις σε μια θέση που σας πληρώνουμε ΟΛΟΙ ..ειναι κακό ο εργοδότης σας ο ελληνικός λαος να ζητήσει τι έχετε προσφέρει στην θέση για την οποια σας πληρώνει απο το υστέρημα του?Αν ειναι κακό τότε ειλικρινά δεν μπορουμε να κάνουμε διάλογο γιατι δεν πρόκειται πλεον για απλά διαφορά απόψεων αλλά για κάτι χειρότερο έλλειψη δημοκρατικής συνείδησης απο τον υπάλληλο ενός δημόσιου οργανισμού τοποθετημένο εκεί απο μια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση
ο γιαννώτης

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που βρήκε χρήματα, κλεμμένα από το λαό μέσω της ΕΡΤ, να τα αφήσει και να φύγει; Χαζός είσαι; Ακόμη και την Δρούζα δεν αφήνει ο Παναγόπουλος να φύγει. Πόσα από τα χρήματα αυτά τα χαρισμένα σε κομματόσκυλα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ επιστρέφουν σαν χορηγείες στο Ταμείο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ; Φιλόλαος

Ανώνυμος είπε...

Οποιος έχει έστω και λίγη τσίπα, δεν μπορεί παρά να ΑΠΑΙΤΕΙ την παραίτηση του Αντώναρου απο τη δημόσια θέση που κατέχει. Δικαστικά θα έπρεπε να απαιτηθεί η επιστροφή των χρημάτων του ελληνικού λαού που ροκανίζει το τρωκτικό. (Πράγμα που μάλλον θα γίνει, ευτυχώς).
Μέχρι σήμερα είναι 134.000 ευρώ.
Ενώ είχε φάει πόρτα απο όλα τα μέσα, ως, όχι απλά αποτυχημένος αλλά, χειρότερα, ως ΑΠΟΛΥΤΑ αδιάφορος και βαρετός, τον φύτεψαν στην ΕΡΤ, μια εβδομάδα μετά τον διορισμό του αδερφού του.
Με δικά μας λεφτά, ο άνθρωπος αυτός που θα περίμενε κανονικά στην ουρά του ΟΑΕΔ, πουλάει και μούρη!
Αποτελούν, με τέτοια "παραδείγματα" την χειρότερη εκδοχή του κομματικού παρακράτους που διαδέχθηκαν.

Ανώνυμος είπε...

αυτη ειναι η κατάντια του κράτους οτι ελέγχεται απο στελέχη με χαμηλή επάρκεια...πράσινα και μπλε στρατιωτακια ( και ροζ και κόκκινα ορισμένες φορές για να μην ξεχνιόμαστε)

Ανώνυμος είπε...

Τα λεφτα και ο βηχας δε κρυβονται, αλλα, η δικη μου η απορια, συναδελφε ειναι αλλη, οταν ερθει ο ΓΑΠ νομιζεις οτι θα μεινεις για πολυ ακομα συμβουλατορας της πολυπαθης κρατικοδιαιτης; οχι, ρωταω.

Ανώνυμος είπε...

oxi den 8a meinei και αυτό ειναι ένδειξη μετριοκρατίας και κομματικοκρατάις και η πρόσληψη αντώναρου και η πιθανή αποπομπή του με την άνοδο του ΓΑΠ.

μαθαίνω οτι το www.press-gr.blogspot.com
ετοιμάζει γκαλοπ..χεχεχεχε
αντώναρε ετοίμασε τον στρατό απο τους μπλόγκερς οχι μονο και απο εδώ αλλα και απο άλλου..ΛΙ..φ..

Ανώνυμος είπε...

Τι πρέπει να πάρει ο Μ.Αντώναρος για τις «υπηρεσίες» που προσφέρει στην ΕΡΤ;

1. Αύξηση
2. Τα ίδια (6900 Ευρώ το μήνα)
3. Το βασικό μισθό
4. Τίποτα
5. Το πούλο
6. Δεν ξέρω/δεν απαντώ
7. Που είναι οι φωτογραφίες σου, Μάνο;

Ανώνυμος είπε...

sfikse ki allo to zwnari manoantonare erxontai dyskoles meres.
ayto gia na thymuthoume kai ta palia

KT

Ανώνυμος είπε...

τι πρέπει να πάρετε όσοι ανώνυμοι,έχετε πάθει αμόκ?
1.Τα αρχίδια του Αντώναρου
2.Τα δικά μου,που σας διαβεβαιώνω,οτι αν και γυναίκα έχω και είναι και τεράστια
3.Τα λεφτά που παίρνει ο Αντώναρος γιατι τα αξίζει
4.lexotanil,για να ηρεμήσουν τα νευράκια σας(μεταξύ μας,αλλο χρειάζεστε για να ηρεμήσετε)
Περιμένω απαντήσεις
Τώρα σας αφήνω,γιατι κουράστηκα πολύ,για να φτάσω(πέσω)στο επιπεδο σας.
θα τα ξαναπουμε.Ναι,καλά καταλάβατε,σας απειλώ.

Ανώνυμος είπε...

εσύ τι παίρνεις απο τον αντώναρο πίπες και τον υποστηρίζεις βλάχα αμόρφωτη , νεοαστή , ερμαιο του μετα-νεωτερικής κοινωνίας , α-σεξουαλ μπάζο ,

υποχείριο

Ανώνυμος είπε...

δεν κατάλαβα γλυκειέ/ά μου,ζηλέυεις? Δεν ξέρω και σε πιο φύλο ανήκεις.
Σε λυπάμαι,γιατί το μισό μυαλο του Μανου να είχες,θα καταλάβαινες κι εσυ και οι όμοιοι σου σε πόσο βαθύ πηγαδι έχετε πέσει. Βέβαια μαναράκι μου κατανοώ οτι στον κόσμο της αγνοιας,της βλακείας και της κακαμοιριάς που βρίσκεσαι,είσαι ικανοποιημένος/η.
Δε θα σου κάνω την τιμή να συνεχίσω σε προσωπικό επίπεδο.Εί ναι απελπιστικά χαμηλό για μένα. Μια συμβουλή μωρό μου.get a life.
Σε φιλώ γλυκά

Ανώνυμος είπε...

αυτό που δεν έχεις προσέξει βλάκα ανώνυμε, που κατα καιρούς μας τα σπας, κι όχι μόνο στου Αντώναρου, είναι ότι πάντα κάνεις το ίδιο ορθογραφικό λάθος. Και αποκλείεται κρετίνε να καταλάβεις ποιό λέω, γιατί το έχεις μάθει για σωστό.
Ολοι οι εγκληματίες αφήνουν τα ίχνη τους.

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε ρε τον άνθρωπο τον φάγατε! Αμά δεν τα χαρεί τώρα τα λεφτά πότε θα τα χαρεί, μαζί του θα τα πάρει; ούτε τις ρημάδες τις φωτογραφίες δεν τον αφήνετε να μπανήσει. Και να πεις ότι γαμάει, μόνο μάτι κάνει ο άνθρωπος. Άρε Τσιτουρίδη ομορφάντρα πώς τις ρίχνεις έτσι τις Κλειτο(υ)-ρίδες στο υπουργείο; για δε μας λες και μας το μυστικό ρε μπαγάσα;

Ανώνυμος είπε...

προς ανώνυμο.
Κάτι ακόμα για να τελειώνουμε.Εσύ υποστηρίζεις μόνο αυτούς,στους οποίους παίρνεις πίπες?Μαλλον εξ ιδίων κρίνεις. Και μιλάς για το δικό μου επίπεδο? ΜΜΜ...Ενδιαφέρον...

Ανώνυμος είπε...

Και'συ τέκνον Μάνο; Θα ήταν βέβαια περιττό, να τονίσω ότι αναφέρθηκε και η πρόταση της "παραίτησης"...

Ανώνυμος είπε...

Με έκπληξη διαπιστώνω ότι με αναγνωρίσω σε μια από τις δημοσιευμένες φωτογραφίες σας. Περιττό να προσθεσω ότι δεν κολακεύομαι από το αποτέλεσμα. Εμένα με ρωτήσατε αν θέλω φιγουράρω στις σελίδες σας, κ. Μ.Αντώναρε; Μάλλον όχι, όπως άλλωστε δε με ρωτήσατε και αν θέλω να με φωτογραφήσετε. Θα σας παρακαλέσω να αφαιρέσετε το συντομότερο αυτή τη φωτογραφία (http://zozzz.files.wordpress.com/2007/01/dsc00108.jpg) που κάθε άλλο παρά με κολακεύει. Αχ, αυτές οι δημοκρατικές ευαισθησίες σας…
mairyclairy - March 24th, 2007 at 5:22 pm»

http://zozzz.wordpress.com/2007/01/30/27/#comment

herinna/ είπε...

Χειρότερο ακόμα κι από τη λούφα του Έλληνα ή την ικανοτητά του (λες και είναι ο μοναδικός λαός σ' αυτό) της κατάχρησης χρημάτων του δημοσίου, είναι ο φθόνος του κακού Έλληνα, η ζηλοτυπία του, η εκδικητικότητά του που στρέφεται εναντίον ακόμα κι ασχέτων, η καχυποψία του και η αρρώστια του να δει άλλον σε καλύτερη θέση από την δική του. Σκέψου τα όλα αυτά άγνωστε γιατί εγώ προσωπικά με το μένος που καταφέρεσαι εναντίον Αντώναρου, ποσώς ενδιαφέρομαι να παω να δω τις υποτιθέμενες αποδείξεις που πιστοποιούν τα λόγια σου, διότι πάρα πολύ απλά το ύφος σου μου βγάζει άνθρωπο ψεύτη και συκοφάντη.
Για μένα προσωπικά εσύ είσαι το σκοτεινό πρόσωπο της ιστορίας, άγνωστο ποια η θέση σου, η δουλειά σου, το ονομά σου, το πόθεν έσχες σου, το πούθε κρατάει η σκούφια σου, το ποια τα πεπραγμένα σου. Είσαι άκυρος σε όλα τα επίπεδα. Κοινώς καραγκιόζης(τον καημένο μας τον Καραγκιόζη) κι άντε κουρέψου ανώνυμε α και ανώνυμε β.
Μπάλιου Ελένη
μπάζο άνευ χρώματος και σημαία,
επιδιδόμενη σε σεξουαλικές απολαύσεις το κατά δύναμη τακτικά, (είμαστε βλέπεις και μιας κάποιας ηλικίας), με άτομο (προσεξέ το παρακαλώ)άλλο από τον Αντώναρο και σεξουαλικές ορέξεις μακριά από αυτόν (φτύσε τον κόρφο σου κι εσύ ρε Μάνο). Δείξε μας τώρα και τα δικά σου αρχήδια μαλακοβιόλη που μας το παίζεις ιντεργαμίκουλας εδώ μέσα. Επίσης, αφού δεν το κάνεις τίποτε άλλο το πουλάκι σου, άντε κατούρα τα πόδια σου.

Ανώνυμος είπε...

Ξεσάλωσαν οι σαραντάρες σου, είναι για lifoαναρρόφηση για μάζεψτες λίγο.

Ανώνυμος είπε...

να στε καλα βρε παιδια τοσο γελιο ειχα καιρο να κανω...παντως και ο αντωναρος τα ιδια...

Ανώνυμος είπε...

Κοριτσια δυστυχώς για σας η επιστροφή του ΠΑΣΟΚ είναι θεμα χρόνου, Αν δεν γυρίσει τωρα θα γυρισει το 2010. Αρα οι μερες είναι μετρημένες.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Μano Ciao!

Ανώνυμος είπε...

Απηχώ μόνο τις απόψεις μου και ρωτώ, χωρίς να προσπαθώ να πείσω κανέναν...μα καλά και ο επόμενος σύμβουλος με το ίδιο ποσό δε θα αμοίβεται; ναι ή όχι; και μετά αναρωτιόμαστε γιατί τρώμε τις σφαλιάρες τη μία μετά την άλλη.

Ανώνυμος είπε...

Καλά έχετε πολύ γέλιο ρε!!!Πολύ θα θέλατε να είστε χαλίφηδες στην θέση του χαλίφη ε πουλάκια μου?
Μερικοί άνθρωποι είναι γεννημένοι να κυριαρχούν και άλλοι έχουν να λαμβάνουν μια ζωή αρχίδια,ανήκετε στην τελευταία κατηγορία!το ΠΑΣΟΚ θα έρθει είναι σχεδόν σίγουρο αλλά πάλι αρχίδια θα πάρετε!!! Έχετε λυσσάξει πάνω από τα πληκτρολόγια μια ζωή λάσπη και σκόνη θα τρώτε ρε πάρετε το χαμπάρι που σε όλη σας την ζωή έχετε όνειρο μια θεσούλα στο δημόσιο και αυτή την στιγμή το μόνο που κάνετε είναι να εξυπηρετείτε μικροπολιτικά συμφέροντα με την ελπίδα πως θα έρθει και η σειρά σας αλλά δυστυχώς για σας οποίος και αν κυβερνήσει εσείς πάλι ψωλές θα συλλέγετε !!!
Είστε οι λεγόμενοι ψωλοσελέκτορ!!!
Συνεχίστε να παράγετε γέλιο με την αγανάκτηση σας,η χώρα το έχει ανάγκη.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ
ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΙΑΖΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΜΙΑ
ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΞΑΠΟΣΤΑΙΝΟΥΝ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΞΑΝΑ

Ανώνυμος είπε...

«Τόσο πολύ θέλετε να κλείσω το blog μου;»

Άνοιξε όσα blog θέλεις, φίλτατε συνάδελφε, αλλού είναι η ουσία της υπόθεσης και την γνωρίζεις πολύ καλά. Δεν είναι τυχαίο αυτό που διαδραματίζεται από το πρωί με αφορμή την ερώτηση ενός άβγαλτου δημοσιογράφου σε ανύποπτο χρόνο. Το θέμα είναι ακραιφνώς πολιτικό. Πάψε λοιπόν να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου και αν σε διακρίνει στοιχειωδώς αξιοπρέπεια, υπόβαλλε την παραίτησή σου αύριο το πρωί.

Ανώνυμος είπε...

Το ανέκδοτο είναι παλιό, καλό και διδακτικό...

Ένας βοσκός, ενώ έβοσκε τα πρόβατά του σε μια απόμερη τοποθεσία, βλέπει από μακριά να πλησιάζει μια αστραφτερή ΒΜW.
Ο οδηγός, ένας νεαρός ντυμένος με κοστούμι Versace, παπούτσια Gucci, γυαλιά ηλίου Ray Ban και γραβάτα Yves Saint Laurent, σταματάει δίπλα του, κατεβάζει το παράθυρο και του λέει:«Αν σου πω ακριβώς πόσα πρόβατα έχεις στο κοπάδι σου, θα μου δώσεις ένα;»
Ο βοσκός κοιτάει το νεαρό, που ήταν φανερά ένας γιάπης, κοιτάει και το κοπάδι και του απαντά ήρεμα:«Ναι, γιατί όχι;»
Αμέσως λοιπόν ο γιάπης κατεβαίνει από το αυτοκίνητο μαζί με ένα Dell laptop το οποίο και συνδέει με ένα Sony Ericsson κινητό με παγκόσμια σύνδεση της AT&T.
Αφού συνδέεται με το Internet, πηγαίνει σε μια σελίδα της NASA, και επιλέγει ένα σύστημα δορυφορικού προσδιορισμού τοποθεσίας GPS το οποίο υπολογίζει την ακριβή τοποθεσία στην οποία βρίσκονται και αποστέλλει τα στοιχεία αυτά σε ένα άλλο δορυφόρο της NASA ο οποίος σκανάρει την περιοχή και βγάζει μια φωτογραφία υπέρ-υψηλής ανάλυσης.
Αφού επεξεργάζεται τη φωτογραφία με το πρόγραμμα Adobe Photoshop, στέλνει την εικόνα σε ένα εργαστήριο ερευνών στο Αμβούργο, στη Γερμανία και μετά από μερικά δευτερόλεπτα λαμβάνει στο Palm Pilot του ένα e-mail που επιβεβαιώνει ότι η φωτογραφία έχει αναλυθεί και τα στοιχεία έχουν καταχωρηθεί σε μια βάση δεδομένων.
Μέσω μίας σύνδεσης ΟDBC εισχωρεί σε μια MS-SQL database και καταχωρεί όλα τα στοιχεία σε ένα φύλλο εργασίας Excel το οποίο και στέλνει μέσω e-mail στο Blackberry του.Μετά από λίγα λεπτά εκτυπώνει μια έκθεση 150 σελίδων με έγχρωμες φωτογραφίες από τον καινούργιο του HP LaserJet εκτυπωτή και αφού τη διαβάζει λέει στο βοσκό: «Έχεις ακριβώς ... 1586 πρόβατα!!!!».
«Ακριβώς. Καλώς λοιπόν, μπορείς να πάρεις όποιο πρόβατο θέλεις» λέει ο βοσκός και κοιτάζει το νεαρό καθώς διαλέγει το ζώο και το μεταφέρει στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου.
Εκείνη τη στιγμή λέει ο βοσκός στο νεαρό: «Να σου πω, αν βρω ακριβώς τι δουλειά κάνεις θα μου επιστρέψεις το πρόβατο;»
Ο γιάπης το σκέφτεται για μια στιγμή και μετά λέει γελώντας στο βοσκό: «ΟΚ, γιατί όχι;»
«Είσαι σύμβουλος επιχειρήσεων», λέει ο βοσκός.
«Απίστευτο", λέει αποσβολωμένος ο νεαρός, "έτσι είναι!! Μα πως το μάντεψες;»
«Δεν είναι και τόσο δύσκολο», λέει ο βοσκός.«Ήρθες χωρίς να στο ζητήσει κανείς, θέλεις να πληρωθείς για μια απάντηση την οποία ήδη ξέρω, σε μια ερώτηση που δεν σε ρώτησε κανείς και όλα αυτά ενώ δεν έχεις ιδέα για τη δουλειά μου. Τώρα δώσε πίσω το σκυλί μου!»

vatraxokoritso είπε...

χμ..
επειδη ειναι αυριο κυριακη μηπως να περιμενει μεχρι την δευτερα?
ρε συναδελφοι του Μανου μας τα εχετε κανει τσουρεκια λεμε..

Ανώνυμος είπε...

Μετά συγχωρήσεως, αλλά πέραν των υστερικών υλακών σε βρίσκω φάουλ σ'αυτό το θέμα.

Ανώνυμος είπε...

ρε συναδελφοι του Μανου μας τα εχετε κανει τσουρεκια λεμε..

se lathos pleura vriskesai koritsi mou, den eimaste emeis oi kakoi ths istorias, desta alliws kai 8a katalaveis ti ennooume
akou kai mas pou mas exei faei to reportaz tosa xronia xwris wrario kai argies me ta lamogia panw apo to kefali mas gia merikes pentarodekares
einai eksorgistika proklhtiko auto pou sumvainei sthn paiania, pws na to kanoume, me staurwmwna xeria 8a ka8omaste
ta idia legame mexri xtes kai gia thn anna drouza mexri pou edehse na ta mazepsei kai na skwthei na fugei

Basilhs

Ανώνυμος είπε...

Χριστέ μου, καλέ τι βλαχάρες είστε εσείς; :(

Ανώνυμος είπε...

Αντώναρε το ξέρεις πολύ καλά ότι στην ΕΡΤ, εκτός από την διαπλοκή με νταβατζήδες, όπως Μπόμπολα, Αλαφούζο, Λαμπράκη, έχει αναπτυχθεί ενός άλλου τύπου διαπλοκή μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ και μη μας παριστάνεις την αθώα περιστέρα. Ο Γ. Χουλιάρας λειτουργεί ως ο θεματοφύλακας της προαναφερθείσης διαπλοκής. Γι' αυτό ακριβώς και το ΠΑΣΟΚ φροντίζει όταν δήθεν καταγγέλει ατασθαλίες στην ΕΡΤ και υποβάλλει ερωτήσεις στη βουλή, να τον αφήνει έξω από το ζήτημα.
Παρακολουθείτε οτι, ενώ το ΠΑΣΟΚ καταγγέλει τις μεροληπτικές ειδήσεις στην ΕΡΤ και κάνει μάλιστα, παραστάσεις γι' αυτές, και παρότι ακόμη κι ο ίδιος ο Ρουσόπουλος ομολόγησε τις προάλλες στη βουλή οτι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, η αγαπημένη παρουσιάστρια του ΠΑΣΟΚ, Μ.Χούκλη, παραμένει στο απυρόβλητο, ως αν οι ειδήσεις να εκφωνούνται από ομιλούσα κεφαλή και όχι από "δημοσιογράφο". Τι λέτε καλέ, να πουν καμιά κουβέντα και να θυμώσει ο Λαμπράκης; Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, ας πιούμε καλύτερα μια φραπελιά κερασμένη από το "σύμβουλο" μπας και ξεχαστούμε. Στην υγειά σου Μάνο. Ρε να μη κάτσει και ο αγώνας να έχουμε να λέμε κι εμείς οι "εγκάθετοι" του ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Spit or swallow? Bollocks! Botox! Bottoms Up, you sexy fat cat! And don't forget to keep the fucking change, you'll need 'em.

SniperAthens είπε...

Ομοίως με το "nikolakis".

To σχόλιο των 11:35 μμ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

At 9:04 μμ, TO OTI KATSEI BLOG said…

Ξεσάλωσαν οι σαραντάρες σου, είναι για lifoαναρρόφηση για μάζεψτες λίγο.
AYΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤSEI BLOG OK AYTOS POY TO EKANE EINAI KOTA ...OK

Ανώνυμος είπε...

At 9:04 μμ, TO OTI KATSEI BLOG said…

Ξεσάλωσαν οι σαραντάρες σου, είναι για lifoαναρρόφηση για μάζεψτες λίγο.

AΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ θΕΜΑΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΣΕΙ ...Ο ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΩΝΟΜΑΙ ΕΓΩ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ

Ανώνυμος είπε...

At 9:04 μμ, TO OTI KATSEI BLOG said…

Ξεσάλωσαν οι σαραντάρες σου, είναι για lifoαναρρόφηση για μάζεψτες λίγο.
probokatsia den einai diko kai toy blog sxolio

FuSmOKer είπε...

Μάνο Αντώναρε, επεμβαίνω για να τονίσω κάτι.
Δεν ρωτήσαν τον όποιοδήποτε πόσα χρήματα παίρνει αλλά εσένα που δουλεύεις στην ΕΡΤ και αν μη τι άλλο πληρώνεσαι με δημόσιο (το δικό μας χρήμα).

Εγώ δεν σε ρωτάω πόσα παίρνεις αλλά απ' ότι καταλαβαίνω με αυτό το σκεπτικό το ρώτησε ο Δημήτρης Π ή οι άλλοι.

PS:
Επίσης (άποψη μου) το ότι έβαλες comment moderation είναι καραλογοκρισία.
Γιατί πολύ απλά λογοκρίνεις.
Αφήνεις ta comments που γουστάρεις ή τελοσπάντων σβήνεις αυτά που δεν γουστάρεις.
Σαν δημοσιογράφος σίγουρα γνωρίζεις πως η κριτική είναι θεμιτή.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ:
Ο καθένας μπορεί να μπαίνει ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ και να γράφει Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ.
Όπως δεν υφίσταται copyright στα blogs (γιατί είναι public-domain) έτσι δεν είναι και σωστό το comment moderation.
Δες το δεοντολογικά.
Όποιος δεν γουστάρει έχει και την επιλογή να κάνει 'hidden' το blog του σε όλους ή να το κάνει να φαίνεται σε αυτούς που θέλει και μόνο.