20.7.07

διεκδικήσεις

Μου'χει τύχει ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΦΟΡΑ πριν από αρκετά χρόνια:

Βγήκα για ποτάκι με δυο κολλητές και αυτές γίνανε κώλος για πάρτη μου. Το πιο αστείο ήτουνε , ότι δεν μ'αρεσε καμμιά τους.

Δεν έχω παραβρεθεί σε καλύτερο σκηνικό. Όχι επειδή αφορούσε και εμένα…αυτό μάλλον δεν μ΄αρεσε… αλλά επειδή ήταν υπερβολικά αστείο. Δεν υπήρχε κανένας απολύτως (ορατός) λόγος. Το τί είπαν η μία στην άλλη είναι απίστευτο. Το τι μυστικά ξεστόμισαν δεν περιγράφεται… τι ειρωνία… ζμπρώχτηκαν… βρίστηκαν…νομίζω ότι αλληλο-τσιμπήθηκαν.

Δείτε το video που έφτιαξα για το κυνήγι νεραϊδών στην άδεια Αθήνα.





Προχθές είχα πάει με τη Παναγιωτούλα στη Γλυφάδα. Τρώγαμε στην μπιφτεκούπολη, όταν είδα από την άκρη του δρόμου δυο να ζμπρώχνονται. Δυό χαλαρά 50άρισες, ντυμένες στα αγαπημένα μου χρυσά…με χρυσά μαλλιά , την Αρτα και τα Γιάννενα σε gold look κ.λ.π. βριζόντουσαν για έναν γκόμενο. Μιλάμε μέσα στον κόσμο. Η μία μάλιστα (η χονδρή) πήγαινε την άλλη (την ψηλότερη) πρώρα-πρύμα…

Τα πηρούνια έπεσαν…τα ποτήρια κατέβηκαν…τα χωνάκια έλιωσαν… κι εγώ σήκωσα τα φωτογραφική μηχανή…. γαμώτο χάλια φωτισμός και πολύ μαλιοτράβηγμα… Παρακολουθούσαμε ΟΛΟΙ με ενδιαφέρον…δεν επεμβαίνει κανείς… γιατί βασικά δεν υπάρχει λόγος… και ξαφνικά ΧΛΑΠ χώνει ένα χαστούκι η χονδρή στην ψηλή.

Μιλάμε για τρομερό φούσκο… της έφτασε το ρίμελ στα αυτιά… ή τα αυτιά ήρθαν στην κανονική τους θέση…τί να σας πω….ήταν και ημίφως… είχε και κινητικότητα.

Η μπιφτεκούπολη το διασκέδαζε.

Τα γκαρσόνια καταχάρηκαν.

Οι τουρίστες ενθουσιάστηκαν και ζητούσαν μετάφραση, ή οποία τους παρεσχέθη πάραυτα και με ζήλο.

Τι απέγινε με τις δυο ρεζίλες (υπάρχει αυτή η λέξη;);

Το απολύτως αναμενόμενο

Πήγαν λίγο πιο κάτω και τα βρήκανε… πολύ της πήγαινε το ντοματί μάγουλό της ψηλής.

10 σχόλια:

it is είπε...

Το οποίο ποστ έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την ακριβώς από κάτω φωτογραφία... Άσπρο μαύρο ένα πράμα και πολύ γουστάρω τις αντιθέσεις...

:) Καλημέρες

Maria Mikro Analogo είπε...

χαχαχαχαχα τελικά οι γυναικοκαβγάδες δεν έχουν ηλικία...

Καλημέρες!

Ανώνυμος είπε...

kalhmera ki oxi kalhnukta

makari na er8ei grhgora h neraida

kai na trwei k bifteki

The Torch είπε...

Τελειο Φίλε.
Κάπως έτσι όπως νοιώθω εγώ τώρα θα πρέπει να ένοιωσε το Βατραχοκόριτσο τις προάλλες. Απίθανο το βίντεο. Γέλασα πάρα πολύ και το χρειαζόμουν καθώς από χθες κάτι συμβαίνει και η όρεξή μου δεν πάει πολύ καλά.
Χάρηκα πολύ τα σουπεράκια. Ειδικά εκείνη το στιγμή που "έπεσε" το Βασ. Σοφίας περνούσες ακριβώς έξω από το σπίτι μου, οπότε γέλασα διπλά.
Βάζω στόχο να περνάω καλά.

Ανώνυμος είπε...

Δύο γκόμενες, του λυκείου, σε στάση αστικού λεωφορείου στην επαρχία, περιμένοντας να έρθει για να τις γυρίσει στο χωριό, μετά το φροντιστήριο.
Ξεμαλλιάζονται βγάζοντας κραυγές.
Σε κάποια φάση, ακούω τη μία να λέει στην άλλη:
-Κάτω τα ξεράς' μαρή. Τα γαμήσιασ' και τα γαμήσιαμ'. Άκσες;

Τα έδιναν όλα, τεράστια μάχη. Και σαν να βιάζονταν μου φάνηκε.
Ίσως και γιατί ήξεραν ότι με το που θα έφταναν στο χωριό, θα τέλειωνε και ο όποιος καβγάς.
Εκεί σε ξέρουν όλοι, βλέπεις.

Καλησπέρα Μάνο

koulpa είπε...

Χαχα σε θέση Μαρίας Πενταγιώτησας δεν έχω βρεθεί.. αμήχανο ε? Γιά τους άλλους μια ευκαιρία να σκάσει το χειλάκι τους.. Που είναι η νεράιδα οεο? Τραγούδι πολύ καλό (ακόμα καλήτερο αυτό που λέει με τον Πλιάτσικα).. Την καλησπέρα μου.:)

Dreamer on the Poof είπε...

... να βάλεις και μια δεύτερη on board camera για να βλέπουμε τα πλαινά τα πλάνα :):):)

Valisia είπε...

ou lala!Must be exhausting...akoma ki otan exeis 2 gomenes tautoxrona!

Ανώνυμος είπε...

"Πήγαν λίγο πιο κάτω και τα βρήκανε…" ???

Nόμιζα πως αυτό είναι ανδρικό χαρακτηριστικό...

Neraida είπε...

Ψάξε τη νεράιδα σου στη νύχτα, αυτή την ίδια νύχτα που πλανα της μας δείχνεις συχνά... Η, μάλλον, μην την ψάξεις, θα σε βρεί εκείνη! Και μια νεράιδα, δεν θα μαλλιοτραβηχτεί ποτέ. Αν δεν αρμόζει να είναι εκεί για οποιοδήποτε λόγο, θα φύγει. Διότι, ανεξαρτήτως κατασκευής και εμφάνισης, είναι αερικό! Κι άντε μετά να τη βρείς!