17.5.08

μπας και θέλετε ενα κουνέλι;




Θέλω να βοηθήσω τη φίλη μου την Ξανθή, που είναι καλός άνθρωπος και βασικά αυτο που λέμε: ψυχοπονιάρα.

Η Ξανθή λοιπόν πριν από καιρό πήγε επίσκεψη σε ενα ζευγάρι φίλων της, που μόλις είχαν γίνει γονείς ενός κοριτσιού ….ο μπαμπάς λοιπόν, για να κάνει έκπληξη στη μαμά...της πήγε δώρο... ενα κουνέλι.

Οχι σοκολατένιο.

Οχι cartoon

Ναι, αληθινό.

Σημειολογικά θα το'δε: "Κουνέλα μου, έλα μου, έλα μου!"

Μόλις το είδε η λεχώνα μαμά, μάλλον δεν ενθουσιάστηκε και του είπε ότι καλό θάτανε, αν θέλει να συνεχίζει να βλέπει σε καθημερινή βάση την μαμά και την κόρη, θα’πρεπε να κάνει κάτι το κουνέλι.

Και επειδή –υποθέτω- ένας άνθρωπος που κάνει δώρο στη γυναίκα του μόλις γεννήσει, ενα κουνέλι, δεν μπορεί να το κάνει στιφάδο, το’κανε πάσα στη φίλη μου την Ξανθή, την ψυχοπονιάρα... που κάπου στο βάθος(;) του μυαλού της είδε, ότι αν δεν γινόταν κουνελο-ιδιοκτήτρια...θα ήταν ο ΒΑΣΙΚΟΣ λόγος του χωρισμου των φίλων της...

...και φυσικά προσφέρθηκε.

Μερικοί άνθρωποι παίρνουν αποστολές που δεν είναι δικές τους.

Ετσι ο Λάκης, το κουνέλι ντε... έμεινε με τη Ξανθή.

Προσέξτε τώρα... η Ξανθή δεν είναι καμμιά απ’ αυτές που πηγαίνει δουλειά-σπίτι και μετά μιλάει «για μάς»... (το «για μάς» είναι το κωδικό για όλους κι όλες αυτές, που όταν γυρνάνε το μεσημεράκι σπίτι, μιλάνε ΣΥΝΕΧΩΣ για τα προσωπικά τους. Δουλειά δεν είχε ο διάολος, γαμούσε τα παιδιά του)).... είναι στέλεχος πολυεθνικής, ταξιδεύει πιο πολύ και από αεροσυνοδό, βγαίνει με τους φίλους της, τρώει με συνεργάτες, φλερτάρει,βλέπει τη μαμά της κ.λ.π....

Και ανάμεσα σε όλα αυτα ο Λάκης...κλεισμένος σε ενα κλουβάκι... μπας και φάει οτιδήποτε που θυμίζει καρώτο ή μαρούλι μέσα στο σπίτι.

Η Ξανθή τον υπεραγαπάει. αλλά στριμώγνεται...

-Εχει τρομερή γούνα... μου λέει.

-Και τα κοάλα επίσης, αλλά δεν τα παίρνουμε σπίτι.

-Νιώθει μόνος...

-Και ο Αλέξης Κούγιας, αλλά ούτε αυτον τον πήρες σπίτι!

-Θέλει να τρέξει.

-Το περίεργο θα ήταν να θέλει να ξεσκονίσει.

(Τωρα την έχω βάλει και τραβάει φωτογραφίες του Λάκη, γιατί δεν πιστεύει ότι θα γράψω post.)



Τέλος πάντων το πιάσατε το νόημα.

Οποιος λοιπόν ή όποια άλλη ψυχοπονιάρης, ψυχοπονιάρα, ή κουνελολάτρης , γουνομανής, με απωθημένο στα μεγάλα αυτιά...θέλει τον Λάκη, με πόνο ψυχή να σας τον δώσει η Ξανθή.

Το e-mail της είναι: xchristo@gmail.com

Σωστε 1ον την Ξανθή. 2ον το κουνέλι, που το βλέπω να τρέχει σε meetings… Αστε που νομίζω ότι είναι ωρα να αποκτήσετε ενα κουνέλι, έχει τρομερή γούνα και του αρέσει να τρέχει... Ξέρω τί σας λέω.

ΥΓ. Στην προκειμένη περίπτωση η φίλη μου η Ξανθή βασικά στάθηκε τυχερή. Θα μπορούσε ο άνδρας της λεχώνας φίλης της, να την είχε δει «γούρι» μια καμηλοπαρδαλη...

Πάλι στα ίδια θα είμασταν...

2 σχόλια:

Dreamer on the Poof είπε...

Κουνελολάτρες είμαστε αλλά...............
.................................................

Dreamer on the Poof είπε...

Ξανθή, συγχώρεσε με
.
δεν το παρεξήγησα,
.
αλήθεια(?)
.
αλλά..................
φταίει ο manos ! ! !