3.10.06

Φιλοι μου, ψυχοπαθεις!!!

Εμείς οι άνθρωποι είμαστε εντελώς ψυχοπαθείς.
Πιο ψυχοπαθείς δεν γίνεται.
Ισως... ίσως λέω... ο σκορπιός να είναι μια τζούρα πιο ψυχάκιας, αφού πριν δαγκώσει τον εχθρό.... δαγκώνει τον εαυτό του.
Μια φίλη μου ετών 45, που ψάχνει άνδρα με το κιάλι… αρσενικό να’ναι κι ο,τι να’ναι (sounds familiar?) ζει σε ένα διαμέρισμα μαζί με ....3 σκύλους που μάζεψε από τους δρόμους.
Μια χαρά φιλόζωη.
Απλώς βγαίνει περίπου 8 φορές τη μέρα για πιπί, κακά, γαβ-γαβ...
Μια φορά που πήγα για καφέ οι 2 από τους 3 ήταν στο κεφάλι μου και ο τρίτος μασούλαγε το παπούτσι μου. Ο ένας μάλιστα έγλυψε και το κουτάλι του γλυκού μου...και το πήρα είδηση αργά.
Πού να βρεις γκόμενο αγάπη μου;
Εκτός κι αν πέσεις σε θηριοδαμαστή.
Πως να πάει Παρασκευσαββατοκύριακο με τον γκόμενο (λέμε τώρα) στην Υδρα; Κι αν ο γκόμενος που σε γουστάρει σου βγει να φοβάται τα σκυλιά;
-Τι έχω και δεν με θέλουνε; με ρωτάει με πίκρα.
-Τρία σκυλιά!της λέω σταθερά και θυμώνει.
Και να’ταν μόνο αυτη.
Πάει στο διάολο...
Ξέρω άλλες 4! Η μία μάλιστα, τις προάλλες, πρόσθεσε στο κοπάδι της και μια ... κουτσή γάτα.
Είμαστε σας λέω: Ψυ-χο-πα-θείς!
Να πάμε στους ψυχολόγους;
Μα δεν ακούτε τί σας λέω:
Είμαστε ΟΛΟΙ ψυ-χο-πα-θείς!
Φυσικά και οι ψυχολόγοι!
Αν θέλετε την γνώμη μου ΒΑΣΙΚΑ οι ψυχολόγοι. Μιλάμε για την τέλεια εξουσία. Κρατάς στα χέρια σου την επόμενη κίνηση του άλλου. Και βέβαια την ψωνίζεις.
Αν βοηθούν;
Καλέ, βοηθούν... δεν λέω αυτό... απλώς λέω, ότι κι αυτοί είναι ψυχοπαθείς όπως όλοι μας. Οι πιο εύκολες γκόμενες που έριξα ποτέ. Οι ψυχολόγες. Ελέγχουν τους άλλους, αλλά όχι βέβαια τον εαυτό τους ή το χειρότερο νομίζουν ότι τον ελέγχουν.
Και επειδή το πολυπαίζουν το παιγνίδι της εξουσίας, είναι και ψιλο-ανέραστες. Αλλο ρε παιδί μου να’σαι μπαργούμαν, πωλήτρια, τραπεζικός (τρελλαίνομαι για τραπεζικές) και άλλο ψυχολόγα. Πού να πεις άλλωστε και τα βασανά σου, όταν ολοι άλλοι περιμένουν από σένα να τους πεις για τα δικά τους.
Ηξερα που λέτε μία, που τα’φτιαχνε μόνο με παντρεμένους.
Μια άλλη που φερόταν στους γονείς της λες και ήταν απόβλητα.
Μια άλλη με όποιον πηδιότανε τον αραβωνιαζότανε και μάλιστα μιλούσε με θέρμη υπερ του αρραβώνα. Ναι! Το 2006!
Ξέρω έναν... προφανώς και δεν μιλάω μόνο για γυναίκες, αλλά έχω την αίσθηση (μπορεί να κάνω λάθος) ότι είναι απείρως περισσότερες... ξέρω έναν λοιπόν που είναι ο πιο αχάριστος άνθρωπος του κόσμου.
Μιαν άλλη που μου έχει εξομολογηθεί ένα βράδυ πίτα στο ξύδι σε μια μπάρα, ότι δεν είχε ποτέ στην ζωή της οργασμό. Εκλαιγε μέχρι το πρωί και έφαγε όλα τα πατατάκια.

Ελα μωρέ... μου είπε καποιος κάποτε... σαν τον καρδιολόγο σου είναι που σου λέει να κόψεις το κάπνισμα και καπνίζει ο ίδιος μπροστά στη μούρη σου.
Η απάντηση αυτη με είχε καλύψει για μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι που ρώτησα μια πραγματικά σπουδαία ψυχολόγο τη γνώμη της περί του καρδιολόγου κ.λ.π.
-Οχι, δεν είναι έτσι. Δεν είναι καθόλου έτσι κ. Αντώναρε... μου είπε. Ο καρδιολόγος δεν σας το κρύβει. Σας το δείχνει και σας αφήνει να πάρετε τα ρίσκα σας... Η ψυχολόγος όμως που π.χ. δέρνει τα παιδιά της, δεν σας το δείχνει...αντιθέτως επειδή την θεωρείτε πρότυπο, σας κοροϊδεύει επικίνδυνα.
Το σκέφτηκα... και έχει δίκιο.

Αν η εν λόγω ψυχολόγα είναι και αυτη ψυχοπαθής;
Φυσικά! Εκ των υστέρων κατάλαβα ότι είναι υπερβολικά (!) φιλοχρήματη και με χάλασε πολύ.

Ποιός θα μας σώσει;
Κανείς!
Δεν το καταλαβαίνω αυτό! Γιατί πρέπει σ’ αυτη την ζωή να υπάρχει πάντα κάποιος να μας σώσει; Αν θέλω βοήθεια θα φωνάξω την Πυροσβεστική που έχει και Υποσταθμό κοντά στο σπίτι μου.

Ναι, έχω μερικές φίλες ψυχολόγες. Είχα και σχέσεις –όχι τίποτα σοβαρό- με 2-3 ... όλες είναι στην πραγματικότητα ανθρώπινα ναυάγια. Με τα χρήματα τους, τις ανέσεις τους, αλλά η προσωπική τους ζωή είναι γάματα.
Κάποτε μία εκ Κολλεγίου είχε την άποψη (βεβαιότητα) ότι ήταν η καλύτερη ερωμένη ever on earth. Σημειλογικά θα σας πώ, ότι όταν την πρωτογνώρισα έλεγε τη λέξη «πέος»...
Πειράζει να σου πιάσω το πέος....
Εκσπερματώνω - εκσπερματώνω ... και πάει λέγοντας.
Αστε που’χε τρίχα μέχρι τον αφαλό.
Μιλάμε γι’ αυτην που’θελε να αραβωνιασθεί σώνει και καλά.
Αυτη λοιπόν ήταν καρα-απολύτως βέβαιη ότι ήταν η Θεά του κρεββατιού.
Ενα βράδι της είπα δειλά-δειλά ότι το Κολλέγιο ίσως να’ναι πολύ καλό στη φυσική και την βιολογία, αλλά στα σεξουαλικά δεν είναι δα και το Harvard του είδους.... και πώς πριν απο χρόοοοοονια είχα γνωρίσει την Ευλαμπία που’χε τελειώσει το 123ο Λύκειο Καλλιθέας και τωρα ειναι στέλεχος διαφημιστικής εταιρείας, ή οποία .... δεν της είπα λεπτομέρειες... μου’χε δώσει μιαν άλλη εικόνα περί το σεξ.... με περισσότερες προοπτικές.
Πολύ θύμωσε η ψυχολόγα μου. Και μου είπε ότι αυτά είναι ρατσιστικά και άλλα τέτοια... Οτι είναι θέμα ηθικής το πράγμα... και μετα μου είπε ότι το σεξ είναι υποχρεωτικό σαν το βούρτσισμα των δοντιών ... Θεός φυλάξοι! Δεν επέμενα... ήταν νωρίς βλέπετε... και πού να έυρισκα τέτοια ώρα την Ευλαμπία... την σκέφτηκα όμως την κρίσιμη στιγμή.
Αντε τώρα να βοηθήσει αυτη η γυναίκα που λέει «πέος» στις ιδιαίτερες στιγμές της μιαν άλλη γυναίκα που έχει προβλήματα με τη δική της σεξουαλική ή ερωτική ζωή...
Εντάξει ψυχοπαθείς είμαστε όλοι (εμένα η κρίση με πιάνει γύρσω στις 2 το μεσημέρι... Εσάς;)... αλλά μην αποτρελλαθούμε εντελώς.
Σε τί να βοηθήσει μια ανοργασμικιά την πελάτισσα της; Βασικά για τέτοια προβλήματα πηγαίνουν οι άνθρωποι στους ψυχολόγους... και για άλλα βέβαια... αλλά το βασικό ψωμί είναι ο έρωτας.. δεν του σηκώνεται... αγαπώ έναν μπακάλη... και τέτοια...
Μαλακίες λέω;
Κι όμως δεν σας λέω μαλακίες.

Η πλέον προσφιλής μέθοδος είναι να κάνουν τον πελάτη, κέντρο του κόσμου του. Αυτο είναι εύκολο και γοητευτικό. Είσαι απογοητευμένος και ξαφνικά όλα τα ελέγχεις... Γίνεσαι πολιτικαλ κορέκτ... ξέρεις τί είναι σωστό ή λάθος... μετράς τις κινήσεις... δεν αφήνεις την καρδιά να μιλήσει... ακούς μόνο το μυαλό....
Ωωωωωωωωωωωω, είναι τόσο απλό.
Τριαλαρούμ...τριαλαρά... πάς κάθε Πέμπτη, σου γεμίζουν το ρεζερβουάρ και ξανα τριαλαρούμ....τριαλαρούμ... έχεις πιάσει τον Πάπα απ’ ταρχίδια... μόνο που του Πάπα προφανώς δεν του αρέσει να του πιάνουν τα αρχίδια (όχι όποιος κι όποιος τέλος πάντων) και επειδή όπως και να το κάνουμε όλο κάποιο κονέ με τον Θεό θα’χει... σούρχεται ξαφνικά το ξαφνικό... το λένε και απρόσμενο... εγω το λέω: το γέλιο του Θεού.... επειδή μόνο ο Θεός γελάει....
Μια αρρωστια, ένας θάνατος αγαπημένου προσώπου, η ανεργία και το χειρότερο: ο χρόνος που φεύγει αστραπιαία.... Ενα χαστούκι...
Τί έγινε ρε παιδιά, με το πολίτικαλ κορέκτ; Ποιό είναι το σωστό και ποιό το λάθος; Γιατί μιλάει η καρδιά μου; Σκάσε καρδιά μου! Μίλα μυαλό! ΜΙΛΑ!

Πήγαινε τώρα εσύ στην ανοργασμική κυρία, με την τρίχα και το πέος να σου εξηγήσει, επειδή πήγε στο Ντιρί και έκανε και ένα κωλο-μάστερ στο Λονδίνο...

Τι λέει ο Φροϋντ;
Ρε δεν μας γαμάει κι ο Φροϋντ... να δούμε τί θα κάνουμε!



22 σχόλια:

Κωστής Γκορτζής είπε...

Πρώτον, φωτογραφίες της Ευλαμπίας ΔΕΝ βλέπουμε. Δυσλαμπία;...
Δεύτερον, τώρα που την ξαναβρήκες, ΝΤΟΥ στο ψητό γιατί το ποστ αυτό αποπνέει μια κάποια (υ)στέρηση σχετικών δραστηριοτήτων. Ο σκυλοψυχολόγος σου :)

Sophia Choleva είπε...

Το ότι είμαστε όλοι ψυχοπαθείς είναι το μόνο σίγουρο ! Συμφωνώ ότι όντως ο Σκορπιός είναι μια τζούρα μην σου πω και δυο πιο ψυχάκιας !
Επίσης συμφωνώ και με τον Ημίαιμο ότι «το ποστ αυτό αποπνέει μια κάποια (υ)στέρηση σχετικών δραστηριοτήτων.» , την αντιλαμβάνομαι μια χαρά αυτή την (υ)στέρηση :P

An-Lu είπε...

Φυσικά και είμαστε ψυχοπαθείς και ψυχάκιες! Θα κάναμε αυτή τη δουλειά αν δεν είμαστε?


Η (και παρολίγον) ψυχολόγα
Γοργόνα!!!!

NinaC είπε...

Αν τρελαίνεσαι για τραπεζικές είσαι γκαραντί ψυχοπαθής!

Και τι θα γίνει με τους κώλους, πλέον? Να σου στείλω μερικές ωραίες εικονίτσες νάχεις να βάζεις?

:pppppp

Ανδρέας Κ είπε...

Ειδικά το ταγεράκι στις τραπεζικές είναι όλα τα λεφτά!!! Σκέψου μόνο ότι ο κώλος που φαίνεται στο σημερινό post είναι της όμορφης τραπεζικού που πηγαίνεις συχνα πυκνά για να καταθέσεις τα ωραία σου χρήματα..

Σκέτη τρέλα!!!!

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Ειμαι ο Νικος και ειμαι καλα!!!

Κωστής Γκορτζής είπε...

ΟΚ, την είδαμε. ΕΥλαμπία, όντως!

herinna/ είπε...

Πάλι με τσάντισες. Ψύλλου πήδημα τα βάζεις με τις γυναίκες, φαντάσου να μη τις αγαπούσες κι όλας. Πετάς κι ένα "θα υπάρχουν και άντρες φαντάζομαι", για είσαι καλυμμένος και μετά τις παίρνεις σβάρνα. Βρε ηρέμησε, ξέρεις πόσους ψυχοπαθείς αρσενικούς έχω γνωρίσει στη ζωή μου; Μέχρι που άρχισα να αναρωτιέμαι αν υπάρχει κανείς στα καλά του. Όντως είμαστε όλοι ψυχοπαθείς μα πιο πολύ απ' όλους να ξέρεις είναι οι ανυποψίαστοι. Και είμαστε οι περισσότεροι έξω τρομάρα μας...Τώρα μιας και αναφέρεις τα α-σεξουαλικά και ανοργασμικά πλάσματα τόσο συχνά, εγώ θυμάμαι έναν που μου έλεγε να μετουσιώσουμε τις ανάγκες μας κι απο σεξουαλικές να τις κάνουμε πνευματικές, να βάλουμε ανώτερα ιδανικά στη ζωή μας. Όταν τελειώναμε τον έρωτα με ρώταγε "εγώ τέλειωσα τώρα;" και αποκαλούσε το μ... μου γεννητικό όργανο. Τη μέρα που έχασα την υπομονή μου και του είπα "μωρό μου το μ... δεν είν' αρνί να το βάλεις στο παχνί", κατάλαβε πως είτε θα αφήσει τις πνευματικές μαλακοϋπερβάσεις και θα πιάσει δουλειά, ή θα πάρει τα παπούτσια στο χέρι. Το κατάλαβε και τι έγινε; πήρε τα παπούτσια στο χέρι. Μη ρωτήσεις πόσους τέτοιους έχω γνωρίσει στη ζωή μου ή γιατί έπεσαν-(έπεσα) πάνω μου. Δεν έχουν αλλάξει και πολύ τα πράγματα από τότε άσχετα αν εγώ παίρνω μαύρο δρόμο, διότι δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με την ψυχασθένεια των άλλων, ούτε καν με τη δική μου. Αντε μην σου πω περισσότερα.

Ανώνυμος είπε...

Όπως έγραφε και μια μπλούζα που έχει ένας φίλος :
I used to be schizophrenic , but we both ok right now.

ΑΦιερωμένο σε όλους ;)

Hurricane Lily είπε...

Μάνο μου,
από παλιά θυμάμαι που είχες μέγα κόλλημα με τους ψυχολόγους. Εγώ που πήγα σε έναν (θυμάσαι που τα λέγαμε?) είχα επίσης στην αρχή μέγα φόβο για τους ψυχολόγους και είχα τη νοοτροπία "και ποιός είσαι εσύ ρε που θα μου λύσεις τα προβλήματα, έχεις λύσει τα δικά σου;". Στην πορεία κατάλαβα ότι ο ψυχολόγος είναι κι αυτός άνθρωπος, με προβλήματα και αδυναμίες όπως όλοι μας. Δεν είναι Θεός, σωτήρας, προφήτης, άσπιλος και αμόλυντος. Το μόνο που μπορείς να ελπίζεις είναι να είναι ειλικρινής μαζί σου, να παραδέχεται τις αδυναμίες και τα σφάλματα του(κι έτσι να σε βοηθήσει να παραδεχτείς κι εσύ τα δικά σου). Επίσης ο ψυχολόγος δε σου "λύνει τα προβλήματα" ούτε σου λέει μαγικές συμβουλές. Ίσα ίσα, σε βοηθάει να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και να δώσεις μόνος σου τις λύσεις, να παίρνεις μόνος σου τις αποφάσεις... Η ζωή είναι δύσκολη, και οι ψυχολόγοι το πολύ πολύ να σε βοηθήσουν να το συνειδητοποιήσεις. Μαγικές λύσεις δεν έχουν να σου δώσουν... Τώρα οι ψυχολόγοι και οι ψυχολόγες που εσύ γνώρισες μπορεί να ήταν περίεργοι άνθρωποι κι εσένα να μη σου πήγαιναν, στο κάτω κάτω. θυμάσαι που σου είχα πεί ότι εγώ πήρα ... συνεντεύξεις από δυό - τρεις μέχρι να διαλέξω; Τους ρώτησα κανονικά, πού σπούδασαν, πόσα χρόνια κάνουν αυτή τη δουλειά κλπ. για να έχω μια εικόνα. Αλλά το κρίσιμο δεν ήταν τα πτυχία και η εμπειρία. Το κρίσιμο νομίζω ήταν τελικά ο άνθρωπος, η ικανότητα να με ακούει με προσοχή και να προσπαθεί να με καταλάβει, χωρίς βιαστικά συμπεράσματα και χωρίς συμβουλές "από καθέδρας". Αυτός που διάλεξα ήταν κάποιος πολύ ανθρώπινος, πολύ ειλικρινής με τις αδυναμίες του, που τελικά με βοήθησε πολύ ...

manosantonaros είπε...

Ηerrina, Lily, κορίτσια νομίζω ότι δεν με διαβασατε προσεκτικά. Δεν τα έβαλα με τις (τους) ψυχολόγους γενικώς... ψυχοπαθείς είπαμε, αλλά όχι (ακριβώς) κι έτσι ... φυσικα και υπάρχουν και γνωρίζω εξαιρετικές επιστήμονες...δεν μιλάω γι' αυτές ρε παιδιά. Και βέβαια δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει οπωσδήποτε να γράψω το κλισέ: "δεν είναι όλοι οι ψυχολόγοι το ίδιο!" Μιλάω για 4-5 που ξέρω, που δεν έχουν τα προσόντα.
Και μια διευκρίνηση. Δεν μιλάω από τη θέση του πελάτη-ασθενή (Λίλυ), αλλά από τη θέση του φίλου, γκόμενου κ.λ.π.

AnEmOdArMeNi είπε...

Δεν είμαι τρελή …δεν είμαι τρελή…δεν είμαι τρελή

manosantonaros είπε...

Ημιαίμε, χαίρομαι που χάρηκες... αν και βγάζεις (περί Ευλαμπίας) αυθαίρετα συμπεράσματα.

Σοφία, γράφω betwwen the lines, εσύ διαβάζεις between "betwewn the lines", κάναμε συνεννόηση μπυυζούκι.

Αn-Lu, δηλαδή αν κάναμε άλλη δουλειά δεν θα'μασταν ψυχοπαθείς;

Doll, α, δεν έχεις δίκιο. Οι τραπεζικές είναι πολύ σέξυ... τωρα δηλαδή δεν κατάλαβα...γίναμε ρατσίστριες γλυκαιεά μου; χαχαχαχα. By the way, έχεις υπεροχο blog!

Aνδρεα Κ. Να "καταθέσω"; Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

ΠΡΕΖΑ: Είμαι ο Μάνος και είμαι καλά!

Herinna, μήπως επέστρεψες σαν η βασίλισσα της Αντίρρησης; Ρε παιδί μου, ο παπάρας που περιγράφεις είναι ψυχολόγος ή όχι; Σε όλο το ποστ λέω για τις ψυχολόγες που είναι οι ίδιες ψυχοπαθείς και αυτό είναι επικίνδυνο. Και να με συγχωρείς που δεν είχα ψυχολόγο-γκόμενο! Ετσι;
Υποθέτω επίσης ότι δεν θες να σου πω τί τράβηξα με μια φίλη ...οδοντίατρο που'χα... μόνο που η διαφορά είναι ότι αυτο δεν είχε αντίκτυπο στους πελάτες της...

Αristotelis: YES! right to the point, my friend!

Λιλυ, βασικά ισχύουν και για σενα όσα έγραψα στην Herinna. Το περιγράφεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ το πράγμα και είναι όντως έτσι όπως το λες... Πόσοι άνθρωποι όμως έκαναν τις συνεντεύξεις που έκανες εσύ; Κι εγω ξέρω μία πολύ καλή. Την Τίνα (θα με σκοτώσει αν γράψω το όνομά της), που και εμπειρία και ταλεντο έχει, και πτυχία έχει και βοηθάει κόσμο και έχει κοινωνικ΄πο αλλά και φιλανθρωποικό έργο... Μόνο που Λίλυ μου, τελικά η απάντηση σου είναι ελαφρώς προβοκατόρικη στο θέμα που έγραψα. Περιγράφεις την δική σου ιστορία και πόσο καλά το χειρίστηκες το θέμα, λες τα αυτονόητα για έναν επιστήμονα με αποτέλεσμα ο δικός μου στόχος, που είναι τα κοριτσάκια των κολλεγίων, που παίζουν με τις ψυχές των ανθρώπων, ενώ οι ίδιες θα πρεπε να είναι έγκλειστες στο Δαφνί.

Γεωργία είπε...

Καλέ ποιές ψυχο-α-λόγες;;; Πού να πιάσουμε και το θέμα "νέα-γυναίκα-μόνη-ψάχνει-άντρα-με-πέος-και-καλά".

Τι ψάχνεις κυρά μου;; Αφού αργά ή γρήγορα θα του το κόψεις...Και μετά αυτός θα τρέχει στην ψυχολόγο...Και φτου από την αρχή...

herinna/ είπε...

Ουπς, τι θυμώνεις καλέ; όχι δεν γύρισα πίσω σαν βασίλισσα της αντίρρησης. Έπιασες τις ψυχολόγες και καλά τους κάνεις, αλλά είναι γυναίκες και συ γυναίκες γνωρίζεις αρκετές, τρέχω να προλάβω μην πάρεις σβάρνα τα επαγγέλματα και μας βγάλεις όλες άχρηστες. Ανασφάλειες παιδί μου, μου το είπε και ο ψυχίατρος, άντρας αυτός. Όσο για τον παπάρα που λες, ω γιες, ψυχίατρος ήταν!

manosantonaros είπε...

Ηerinna, ολες οι γυναίκες άχρηστες; Απαπαπαπα! Ολες είναι υπέροχες ακόμα κι αυτές που περιγράφω... αλλά αλήθεια πιστεύεις ότι ο παπάρας μπορεί στα ίσα του να θεραπεύσει (τί μαλακία Θεέ μου!) ψυχές;
Θα τον συνέστηνες σε μια φίλη σου;
Στην κόρη σου;
Σεσένα την ίδια;

Κωστής Γκορτζής είπε...

Ως gentleman, ουδεμία πρόθεση να θίξω την κυρία. Αντιθέτως... :)

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως στον Φρόυντ δεν κάθομαι!
:)

υγ.θα σ'αρέσει

Ανώνυμος είπε...

Από Α αρχίζει το ονοματάκι της ψυχολόγας Μάνο μου;
Πόσο δίκιο έχεις!!!

An-Lu είπε...

Και μόνο που μένουμε οικειοθελώς στο Ελλαδιστάν, αποδεικνύει την ψυχοπάθειά μας, αλλά αυτό είναι άλλο καπέλο!!!!!

Γείτων είπε...

Διαβάζοντας αυτό το κείμενο μου ήρθε μία ιδέα που μου έφερε ένα σατανικό χαμόγελο στα χείλη. Είναι βλέπεις λίγο οργισμένο σε σχέση με τις ψυχολόγους διότι έχεις καταλάβει σωστά 2-3 πράγματα. Σκέφτηκα λοιπόν ότι πρέπει όταν ανέβεις Θεσσαλονίκη να έρθεις να σε πάω μια βόλτα από το τμήμα Ψυχολογίας του ΑΠΘ. Να γνωρίσεις μερικές από τις ψυχολόγους του αύριο(ναι έχεις δίκιο ότι οι γυναίκες είναι "κάπως περισσότερες" μιας και από τα 160 άτομα κάθε έτους τα 145 είναι γυναίκες).
Εκεί είναι που θα χάσεις την μπάλα, βλέποντας ότι αυτές που περιγράφεις στο ποστ σου είναι οι καλύτερες! Μιλάμε για μεγάλη τρέλλα γενικότερα.
Το επόμενο ποστ σου πάνω στο θέμα δεν θα είναι οργισμένο αλλά τρομοκρατημένο χιχιχι!
Καλημέρα :)

Ανώνυμος είπε...

Για σκεψου τωρα αυτες για τις οποιες γραφεις να σε διαβαζουν... Τα προσωπικα μας δεν ειναι μονο δικα μας. Ανηκουν και σε ολους με τους οποιους τα μοιραστηκαμε.