13.12.06

100 φορες

Συνέστησα στην φίλη μου την allmylife, να ανεβάσει ένα ποστ γράφοντας 100 φορές το "δεν θα ξανακάνω μαλακίες!"... αμέσως σκέφτηκα ότι αυτο πρέπει να κάνω κι εγώ... δεν είναι κακή ιδέα... μια αυτομαστίγωση-αυτοεξομολόγηση... είναι refreshing ρε παιδί μου... άλλοι το ρίχνουνε στην πρέζα... άλλες σε συνεδρίες... άλλοι σε shooping therapy.... πάααααααααααααρα πολλοί στη μαλακία...άλλοι παντρεύονται... άλλοι παίρνουν μια καραμπίνα και τρώνε πέντε για πλάκα... άλλοι γουρλώνουν τα μάτια στην τηελόραση και λένε αρχιδιές...
Ενώ είναι απλό:
Ας το καθιερώσουμε ας πούμε κάθε πανσέληνο:

self-blog-κάθαρση.
Παράδειγμα:
Δεν θα ξαναγαμίσω γυναίκα γνωστού μου. (937 copy-paste)
Δεν θα ξανασπάσω τα αρχίδια του άνδρα μου. Ειδικά το Σαββατοκύριακο (12.500 copy/paste)
Δεν θα τηλεφωνήσω στη μαμά μου! (33333 copy/paste)

Καταλάβατε; Να φτιάξουμε έναν τιμοκατάλογο: Η Χ μαλακία τόσα copy/paste.

Kάνω μια πρόβα τζενεράλε με ένα πασέ (κι ακατόρθωτο) παράδειγμα:

ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!

Δεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίεςΔεν θα ξανακάνω μαλακίες


Ps. Mην το παίρνεις προσωπικά. Δεν εννοώ εσένα.
Ps. Aντε να δω πόσο κότες είστε ντεεεεεεεεε!

18 σχόλια:

NinaC είπε...

Δεν θα ξαναπροσπαθήσω να περάσω γριές απέναντι. θα τις αφήνω να πεθαίνουν εκεί που βρίσκονται.

Πόσα copy-paste, δάσκαλε?

Kwlogria είπε...

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
εγώ παίρνω εκείνο με το Σαββατοκύριακο που του τα κάνω τούμπανα και δυσκολεύεται να περπατήσει ο άνθρωπος αλλά δε θα το γράψω 1000 φορές γιατί ΒΑΡΙΕΜΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!!!!
ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΓΑΜΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ ΘΕΛΩ ΔΙΑΚΟΠΕΕΕΕΕΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!

Κατουρημένη ποδιά είπε...

Μάνο κλέβεις και ασύστολα. Με copy/paste ξέρει και η γιαγιά μου..

Το "πουτάνα ζωή" πόσες φορές? Το είχα γράψει σε ένα παλιό post 226 φορές. Κάθε μέρα και ένα. Είναι καλά??

Ερώτηση. Τώρα που μέτρησα τις λέξεις (με copy/paste και μέσω word) εμφανίζονται 150. Τι διάολο.. Οι υπόλοιπες γιατί κόπηκαν?

allmylife είπε...

το παίρνω προσωπικά.
Ευχαριστώ:)

Κωστής Γκορτζής είπε...

Θα ξανακάνω μαλακίεςΘα ξανακάνω μαλακίεςΘα ξανακάνω μαλακίεςΘα ξανακάνω μαλακίεςΘα ξανακάνω μαλακίεςΘα ξανακάνω μαλακίεςΘα ξανακάνω μαλακίεςΘα ξανακάνω μαλακίεςΘα ξανακάνω μαλακίεςΘα ξανακάνω μαλακίεςΘα ξανακάνω μαλακίεςΘα ξανακάνω μαλακίες γιατί έτσι έπαθα, έμαθα και απόλαυσα... :)

mariospi είπε...

Ηρθα να δω κώλους και έπεσα πάνω σε τέχνη. Τι συμβαίνει; πρέπει να διαβάζω και τα κείμενα;

Oneiroghteuths είπε...

Δε θα ξαναδιαβάσω τα post του Αντώναρου! Δε θα ξαναδιαβάσω τα post του Αντώναρου! Δε θα ξαναδιαβάσω τα post του Αντώναρου! Δε θα ξαναδιαβάσω τα post του Αντώναρου! Δε θα ξαναδιαβάσω τα post του Αντώναρου! Δε θα ξαναδιαβάσω τα post του Αντώναρου! Δε θα ξαναδιαβάσω τα post του Αντώναρου! Δε θα ξαναδιαβάσω τα post του Αντώναρου! Δε θα ξαναδιαβάσω τα post του Αντώναρου! Δε θα ξαναδιαβάσω τα post του Αντώναρου! Δε θα ξαναδιαβάσω τα post του Αντώναρου! Δε θα ξαναδιαβάσω τα post του Αντώναρου! Δε θα ξαναδιαβάσω τα post του Αντώναρου! Δε θα ξαναδιαβάσω τα post του Αντώναρου! Δε θα ξαναδιαβάσω τα post του Αντώναρου! Δε θα ξαναδιαβάσω τα post του Αντώναρου!
Δε θα ξαναδιαβάσω τα post του Αντώναρου! Δε θα ξαναδιαβάσω τα post του Αντώναρου! Δε θα ξαναδιαβάσω τα post του Αντώναρου! Δε θα ξαναδιαβάσω τα post του Αντώναρου!

Μόνο 20 φορες... Είμαι κακό παιδί...

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα και από εδώ
Θέλω να μάθω html Θέλω να μάθω htmlΘέλω να μάθω htmlΘέλω να μάθω htmlΘέλω να μάθω htmlΘέλω να μάθω htmlΘέλω να μάθω htmlΘέλω να μάθω html Αλλά σαν κλασικό (_|_)παιδο aquarius δεν ξέρω αν θα μπορέσω να αντεπεξέλθω και να αφοσιωθω:(
Τι παίζει με τον ορυμαγδο βυζακίων;

Γεωργία είπε...

Αφήστε το "δεν" στη μπάντα! Ας κάνουμε το εξής : να επαναλαμβάνουμε καταφατικές προτάσεις!! Πχ "Θα ξαναπάω βόλτα τον σκύλο μου πριν κατουρήσει το χαλί" ή "Θα κάνω συνέχεια τη μαμά μου να γελάει" κλπ...

Άντε, πάμε όλοι μαζί blog-therapy!! Aλλά όπως επισημάνθηκε ορθώς...ΟΧΙ ΜΕ COPY PASTE :p

Ανώνυμος είπε...

θα συμφωνήσω με τον ημίαιμο. θα συμφωνήσω με τον ημίαιμο.θα συμφωνήσω με τον ημίαιμο. θα συμφωνήσω με τον ημίαιμο. θα συμφωνήσω με τον ημίαιμο. θα συμφωνήσω με τον ημίαιμο. θα συμφωνήσω με τον ημίαιμο.

Μου φτιάξατε το κέφι με το ποστ σας (4 γκολάκια έχουμε αρπάξει, είναι πολλά γμτ)

Ανώνυμος είπε...

εγω παλι θα ξνακανω τα ιδια λαθη με αλλους ομως αντρες..ουχι με τους ιδιους...πλακα κανω!
απλα δεν θα ξαναφυσω κανεναν να μου βιασει το χαζο μυαλουδακι μου...

SpAn είπε...

Δεν θα ξαναφήσω σχόλιο εδώ Δεν θα ξαναφήσω σχόλιο εδώ Δεν θα ξαναφήσω σχόλιο εδώ Δεν θα ξαναφήσω σχόλιο εδώ Δεν θα ξαναφήσω σχόλιο εδώ Δεν θα ξαναφήσω σχόλιο εδώ Δεν θα ξαναφήσω σχόλιο εδώ Δεν θα ξαναφήσω σχόλιο εδώ Δεν θα ξαναφήσω σχόλιο εδώ Δεν θα ξαναφήσω σχόλιο εδώ Δεν θα ξαναφήσω σχόλιο εδώ Δεν θα ξαναφήσω σχόλιο εδώ Δεν θα ξαναφήσω σχόλιο εδώ Δεν θα ξαναφήσω σχόλιο εδώ Δεν θα ξαναφήσω σχόλιο εδώ @#$%# τον βήτα βλοχερ μας!

Ανώνυμος είπε...

manosantonaros pou eisai?????

Ανώνυμος είπε...

ΚοκοκοκοκοκοοοοοοοοοοοΟ!!!!!!!!!

Σ;)))))))))))

Μαύρος Γάτος (τί θα γίνει με αυτό το blogger beta %^&^(*&^(*&^()

Ανώνυμος είπε...

Χμ δεν θα ξαναπάρω ληγμένα ναρκωτικά
Χμ δεν θα ξαναπάρω ληγμένα ναρκωτικά
Χμ δεν θα ξαναπάρω ληγμένα ναρκωτικά
Χμ δεν θα ξαναπάρω ληγμένα ναρκωτικά

Τώρα που το σκέφτομαι ας το αλλάξω λίγο...

θα ξαναπάρω ληγμένα ναρκωτικά
θα ξαναπάρω ληγμένα ναρκωτικά
θα ξαναπάρω ληγμένα ναρκωτικά
θα ξαναπάρω ληγμένα ναρκωτικά
θα ξαναπάρω ληγμένα ναρκωτικά
θα ξαναπάρω ληγμένα ναρκωτικά
θα ξαναπάρω ληγμένα ναρκωτικά

Χμ έτσι ήταν καλύτερο !!!
ήμαρτον μάνο μου ήμαρτον ;)

Eroviana είπε...

Γιατί να μην ξανακάνουμε μαλακίες; Κόντρα στη φύση μας θα πάμε; Και πώς θα μπορείς μετά να τα σκέφτεσαι και να λες: "πω,πω, πάλι μαλακία έκανα...". Δεν έχει πλάκα έτσι!

Ανώνυμος είπε...

Μετά τη ψηφοφορία (12/12/2006) από την πλειοψηφία στη Βουλή της Αλβανίας, η χώρα δεν έχει πλέον την Ακαδημία των Επιστημόνων! Αργά τη νύχτα, ψηφίστηκε το νομοσχέδιο της κυβέρνησης(;) «Για την Ακαδημία των Επιστημόνων» με 75 ψήφους υπέρ(!) 2 κατά και 3 παρών! Σύσσωμη η αντιπολίτευση, απείχε της διαδικασίας, διαμαρτυρόμενη για το πρωτοφανές αυτό γεγονός. Η επιστημονική, ακαδημαϊκή και εκπαιδευτική κοινότητα, εκλιπαρούσανε, θεωρώντας την πράξη αυτή ως έγκλημα κατά της επιστήμης, η κυβέρνηση ωστόσο επέμενε και κατάφερε τελικά, να κλειδώσει τις πόρτες τον Ερευνητικών Ινστιτούτων που ήταν υπό την Ακαδημία!
Οι βουλευτές του PBDNJ(Κόμμα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα) Spiro Peçi και Leonard Solis ήταν αυτοί που ψήφισαν κατά του νομοσχεδίου και οι Leonard Demi(PD), Ymer Tola(PDK, Niko Nerenxi(PAA) δήλωσαν παρών!
Παρακαλώ πολύ, αν το γεγονός αυτό σε αγγίζει κι εσένα, είτε κάνε μια αναφορά είτε ανέβασε την είδηση στο δικό σου μπλογκ! Έτσι, η φωνή της διαμαρτυρίας, θα δυναμώσει και θα κάνει τους παχύδερμους και αυταρχικούς κυβερνώντες στην Αλβανία, να σκεφτούνε καλά, πριν οριστικοποιήσουν την ειδεχθή τους πράξη!
Φιλικά Ν.Ago

SpirosKappa είπε...

Αντε θα σε ακούσω και δεν θα ξανακάνω μαλακίες. Λες να πετύχει;