25.3.07

I am sad

Δεν ξέρω αν το’χετε σκεφτεί… αλλά το να μπαίνουν σπίτι σου και να σε βρίζουν με τα χειρότερα λόγια, να σου πετάνε λάσπη, να σε χλευάζουν και να σε προσβάλλουν… είναι (πιστέψτε με) εξαιρετικά στεναχωρο.

Όταν είμαι στεναχωρεμένος ακούω μουσική.
Μόνος μου.
Μόνος μου.
Μόνος μου.
Μόνος μου.
Γι’ αυτό κι εκνευρίζομαι όταν με ρωτάνε «τι μουσική ακούω»… Η απάντηση μου είναι «πότε;».

Ετσι χθες το Σάββατο το μεσημέρι βγήκα για βόλτα.
Πήγα στην Καπνικαρέα.
Εκεί κάθε μέρα παίζει μια ορχήστρα από Βούλγαρους λαϊκούς μουσικούς. (Πρώτη φορά έχω ακούσει σε τέτοια (υπέροχη) απόδοση τα «Τα παιδιά του Πειραιά!»
Εχουν ένα κλαρίνο…. Πωπωπωπω ένα κλαρίνο (όταν έχει κέφια)…

Πήγα και κάθισα δίπλα τους….
Ποιος «ανώνυμος» και αρχίδια μάντολες.
Χαθηκα στα Βαλκάνια…
Ο ήλιος ήταν υπέροχος… και ο κόσμος τιτίβιζε…
Τους απόλαυσα σε 3-4 κομμάτια και μετα τους βιντεοσκόπησα.
Δείτε το βίντεο.
Αμα περάσετε από την Καπνικαρέα και τους πετύχετε σταθείτε να τους ακούσετε….

(Επ’ευκαιρία το video το αφιερώνω στη Ν.Τ. που΄χε τα γενέθλια της και την ευχαριστώ για το δικό της δώρο!)




Δεν κάνω πίσω.
Δεν έχω κάνει πίσω για πράγματα που ήταν καταστροφικά για μένα.
Δεν ξέρετε για τι γαϊδουρι μιλάμε.
Όταν έφτασε το πρώτο «αθώο» comment ήξερα ότι έπρεπε να κάνω την πάπια. Το συμβουλεύω πάντα σε όλους όσους έρχονται να τους συμβουλεύσω, όταν τους την πέφτουν… Αστονε τον μαλάκα θα βαρεθεί….
Ε, έλα που δεν μπορώ να το κάνω.
Mε τρώει το ακροδάκτυλο…

Μου’χει πει μπαμπάς-δικτατορας-σατράπης αγαπημένης μου (εγώ σε νεαρή ηλικία) ότι η Ελληνκή Επανάσταση του 1821 έγινε τον 18ο αιώνα και ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε.
Ε, όχι επειδή ήταν ο μπαμπάς τη γκόμενας για την οποία θα πέθαινα, θα έκανα τον μαλάκα.
Μπορούσα να κάνω την πάπια…
Δεν την έκανα όμως… και του είπα ότι αν η Επανάσταση έγινε τον 18ο αιώνα, εμείς ζούμε στον 19ο (ήταν αρχές της δεκαετίας του 1980)
Με μίσησε με όλη τη δύναμη της ψυχής του.
(Το ίδιο κι εγώ).

Σιγά λοιπόν μην κωλώσω στον κάθε ανώνυμο που ανα 2μηνο του την δίνει και μου την πέφτει.
Ναι, στεναχωριέμαι.
Στεναχωριέμαι που έχω εξηγήσει (χωρίς να το έχω υποχρέωση) με λεπτομέρειες σε ότι με έχουν ρωτήσει… και αυτοί συνεχίζουν να βαράνε κάτω από τη ζώνη…
Τελευταία διάβασα κάτι που’χε μέσα ΠΑΣΟΚ, ΝΔ…εκλογές… παραιτήσεις κ.λ.π.
Εβαλα τα γέλια…
Το θέατρο του παραλόγου.


Cute…

Να πα’ να γαμηθεί όμως…
Δεν θα στεναχωριέμαι εγώ για να καβλώνει αυτός, αυτή ή αυτοί…
Μα γιατί δεν τους ψάχνεις… Εχεις εσύ τις άκρες σου… μου λένε μερικοί…
Τι λέτε ρε;
Την τελευταία φορά που παρακολούθησα άνθρωπο, ήταν μια γκόμενα… πριν πολλά χρόνια… είναι τραγική φθορά…γι’ αυτόν βασικά που ψάχνει…. Ορκίστηκα ότι δεν θα το ξανακάνω και είμαι ιδιαιτερα ευτυχής που δεν το’χω ξανακάνει.
Και αντε και τους βρήκα.
Τι θα τους κάνω;
Θα τους δείρω;
Θα τους κάνω μήνυση;
Θα τους κάνω ρόμπα;
Σιγά…τα αβγά.

Εγραψα παλιότερα ότι ήρθα εδώ στο internet όχι για να κάνω Επανάσταση, αλλά για να απολαύσω την Επανάσταση. Δεν υπάρχει περίπτωση κανείς πούστης επί γης…να με εμποδίσει να την απολαύσω….
Οπότε….

Μου επεναλάμβάνει συχνά φίλη μου η Ψιλικατζού, ότι μου’χε πρωτο-συμβουλέψει να μην κάνω post με το ονομά μου. Λέει αλήθεια… έτσι είναι…
Όμως, πώς θα εφάρμοζα εγώ τις ιδέες μου;
Αυτά που΄χω στόχο.
Πώς θα πήγαινα από τα γράμματα στην εικόνα;
Με κουκούλα;


Πολλοί έχουν blogs (ή comments) επειδή θέλουν να γαμήσουν, άλλοι γιατί θέλουν να ουρλιάξουν, άλλοι το χρησιμοποιούν για όχημα, άλλοι θέλουν να βιάσουν… ο καθένας για όποιο λόγο γουστάρει… καλά κάνουν…. Όμως για μένα τα blogs (κι όχι μόνο) είναι ένα προσωπικό στοίχημα επικονωνιακού περιεχομένου….
Σιγά μην το χάσω από τον κάθε καβλωμένο… που λιγώνεται στα γέλια σε κάθε φράση που κάνει send.

Δεν έχω κανένα λόγο να κάνω τον ψυχολόγο. Αστε που δεν έχω σπουδαία γνωμη γι’ αυτούς. Ούτε τον αστυνομικό θα κάνω… Αποκλείεται να παίξω τον φυγάδα…. Και πολύ περισσότερο να κάνω ότι βρέχει, όταν με φτύνουν.
Βάζουμε ένα moderation στα comments και ξεμπερδεύουμε…
Αμα δεν γουστάρω θα τα σβήνω και όποιος έχει αντίρρηση, να πάει στο κυτίον παραπόνων.

89 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που του/της/τους "αφιέρωσες" και ποστ... και έγραψες και ότι σε στεναχωρεί... φοβάμαι ότι θα σου γράφουν περισσότερα...

Καλημέρα!

(Πολύ όμορφο το βίντεο, ειδικά εκεί που "χορεύει" στο ρυθμό της μουσικής)

manosantonaros είπε...

Χαιρομαι που σ'αρεσε το βίντεο.
Μη σε νιάζει... ότι ήταν να γράψουν το γράψανε...
Καλή Κυριακή!

herinna/ είπε...

Καλημέρα Μάνο
Τους έχω δει τους τύπους στο Θησείο και γύρισα πίσω από την τρεχάλα για να τους ρίξω κάτι στο κουτί τους. Είναι πραγματικά πολύ συγκινητικό ν' ακούς τα παιδιά του Πειραιά ξαφνικά σε μια μέρα γκρίζα συννεφιασμένη από τόσο καλούς μουσικούς. Ένας κόμπος μου είχε καθίσει στο λαιμό.
Τώρα με το μοντερέισον δεν έχω καταλάβει τι κάνει. Βρίσκει το ip του υβριστή και τον αποκλείει από τα σχόλια; Αν έτσι, έκανες καλά που το έβαλες.

herinna/ είπε...

Αααα! τώρα το είδα. Όχι αυτό με τα γράμματα, αυτό με την έγκριση είναι! οκ!

vatraxokoritso είπε...

καλά έκανες να τελειώνουμε...
όσο πλάκα και να σπας τον βαριέσαι τον Ιζνογκούντ στο τέλος..
βρε μπας και δεν έχουν άδικο κάτι συνάδελφοι σου.... που κρύβουν τα γνωστά τους ονόματα πίσω από ακόμη πιο γνωστά ψευδώνυμα?

Υ.Γ.:δεν είναι κακό όταν σου τηλεφωνούν φίλοι να δείχνεις ότι έχεις στεναχωρηθεί λιγάκι ...δεν είναι κακό.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα!!!
Είναι αλήθεια ότι πολλές φορές έχω απολαύσει τους μουσικούς της Ερμού.
Σ' ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας δίνεις.Τώρα για τα κακεντρεχή σχόλια. Στα αρχίδια σου και επτά ωά εκ της φίλου και γείτονος χώρας.
Ωχ τι το θυμήθηκα τώρα. Ξέχωρα από τη στενοχώρια για τήν ήττα, τι επίδειξη πολιτισμού ήταν αυτή??? Δεν γνωρίζω το ποσοστό των ανεγκέφαλων που αποδοκίμασε τον εθνικό τους ύμνο, όμως είμαι βέβαιος οτι οι περισσότεροι είμαστε με αυτούς που χειροκρότησαν στό τέλος. Καλή Κυριακή σε όλους.

Πρεσβύωψ

Ανώνυμος είπε...

Μπορείς ρε γαμώτο να μη στεναχωριέσαι για τρόλια; Μπορείς; Αν τα καταφέρεις, ολοκληρώθηκες ως blogger.

Ξέρεις, για μένα το μεγαλείο του ίντερνετ είναι ότι παίρνει τον πολύ σημαντικό εαυτό μας και τον βάζει να ακούει πράγματα που ποτέ κανείς δεν θα σου έλεγε στα μούτρα, πράγμα το οποίο σε φέρνει στο υπεργαμάτο σημείο να μη δίνεις σημασία και αν έχεις πάρει πολύ σοβαρά τον εαυτό σου, να προσγειωθείς λιγουλάκι.

[Μετά από ένα χαρακτηριστικό ποστ μου, ένας με είπε άκληρη πατσαβούρα. Καλό ε; Well, i'm not sad at all. Αχαχαχα!!!!]

΄μέρες! :)

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα και χρόνια πολλά για σήμερα, δε θέλω να στεναχωριέσαι,
ξέρεις τι έκανες ? με ξεσήκωσες και θέλω να κατέβω κι εγώ στην ερμού. όχι τώρα , αλλά ήδη έχω φύγει . με το ένα χέρι γράφω το comment και με το άλλο φοράω την κάλτσα

ένα φιλάκι και για να μην ξεχνιόμαστε για σήμερα έχει μπακαλιάρο σκορδαλιά

Ανώνυμος είπε...

η σιγουριά σου με κάνει να ανησυχώ. Δε πιστεύω να τους "καθάρισες"...
(αυτά τα βαλκανοέθνικ είναι όλα τα λεφτά!)

Ανδρέας Κ είπε...

Ζήτω το city culture!
Ζήτω τα γεγονότα που γίνονται εν μέσω κόσμου αυτοκινήτων και άλλων κοινών λειτουργιών της πόλης και είναι παντελώς άσχετα με αυτά!!!
Δυστυχώς είναι ενα άθλημα που μπορεί να παρακολουθείται από ανθρώπους του κέντρου που μπορούν να κόβουν βόλτες στο κέντρο.
Γιατί αν είσαι κλεισμένος σε ένα γραφείο, κάτι τέτοια Μάνο μου, μόνο από το site σου μπορείς να τα δεις. Άντε στην καλύτερη αν βγείς βόλτα το Σάββατο το πρωί!
Καλημέρα σας!

Ανώνυμος είπε...

μάνο δεν έχεις άδικο..
αλλά δεν νομίζεις ότι το θέμα θα είχε τελιώσει αν έδινες απαντήσεις επι αυτών που ρωτάνε?Θα έπαιρνες τις απαντήσεις που ήθελες και θα τελιώνε τοθέμα..
φιλικά

Ναταλία είπε...

Οι συμπτώσεις της ζωής μας πολλές.
Από χθες σκεφτόμουν να αποχωρήσω.
Σήμερα με έκανες να αναρωτιέμαι.
Χαίρομαι που θα μείνεις κι ας μην έχουμε ξαναμιλήσει ποτέ.
Τις συμβουλές σου τις κρατώ ακόμα κι όταν δεν απευθύνονται σε μένα.

Σε ευχαριστώ.

Natalia είπε...

υβριστές, ανάγωγοι και παράσιτα που έχουν ως μόνο σκοπό της ζωής τους να χαλάνε την ψυχολογία των άλλων υπάρχουν και εντός και εκτός net. το θέμα είναι ότι στα blogs ειδικά εκμεταλλεύονται την ανωνυμία τους και την επωνυμία σου για να το παίξουν μάγκες. προσωπικά δέχομαι τα πάντα, αρκεί ο άλλος να έχει σωστά επιχειρήματα και το θάρρος της γνώμης του. το στυλάκι κου-κλουξ-κλαν (βάζω την κουκούλα μου και ρίχνω τους άλλους στην πυρά) είναι εντελώς λάθος για μένα και κακώς τους δίνουμε σημασία. προσωπικά παραδέχομαι την μαγκιά όσων γράφουν με ονοματεπώνυμο και τολμούν να είναι ο εαυτός τους και να εκφέρουν την επώνυμη άποψή τους. αυτός είναι και ένας από τους λόγους που σε διαβάζω φανατικά από τότε που πρωτοέπεσα πάνω σου μάνο. και νομίζω πως η δική σου θέση είναι ακόμα πιο λεπτή και ευαίσθητη από πολλών άλλων για ευνόητους λόγους. σε παραδέχομαι γιατί πάραυτα είσαι αληθινός και δεν φοβάσαι να εκφραστείς. νομίζω ότι δεν χρειάζεται να απολογούμαστε σε κανέναν για όσα γράφουμε εδώ μέσα. σ' όποιον αρέσουμε, οι υπόλοιποι δεν είναι υποχρεωμένοι να μας διαβάζουν. just keep beeing yourself!!!

Ανώνυμος είπε...

Που λες, Μάνο Αντώναρε, σε διαβάζω εδώ και πάαααρα πολύ καιρό και σένα και τόσους άλλους μπλόγκερς, μου κρατάτε παρέα, νιώθω (εντελώς αυθαίρετα ΟΚ) σαν να σας ξέρω. Εσύ ειδικά με έχεις συγκινήσει φοβερά τώρα τελευταία με εκείνο το πρώτο βιντεάκι που ανέβασες για την ψιλικατζού, γιατί έτσι κι αλλιώς πάντα θαυμάζω και αγαπώ τους ανθρώπους που παλεύουν με όλους τους διαόλους και στο τέλος καταφέρνουν και κάνουν τα όνειρά τους αλήθεια.
Θέλω να σου πω λοιπόν πως χέστηκα πού δουλεύεις και πόσα παίρνεις και ποιος σε έβαλε στην ΕΡΤ ή αν πήγες εκεί μόνος σου. Το αστείο είναι πως τα ανθρωπάκια με το καταγγελτικό ύφος και τα υψωμένα δάχτυλα πρώτα αυτά θα έγλειφαν το μέλι αν τους έπεφτε στα χέρια.
Και εν πάση περιπτώσει για να μιλήσουμε και σε όρους AGB που είναι και της μόδας, όποιος δεν γουστάρει ας μην μπαίνει εδώ και σου ανεβάζει και την «τηλεθέαση». Ας σου γυρίζουν τον κώλο τους άμα δεν γουστάρουν.
Υπάρχουν άλλοι τόσοι, σόρι διορθώνω: υπάρχουν άλλοι περισσότεροι που θα μπαίνουν, θα σε διαβάζουν, θα σε βλέπουν και θα γουστάρουν.
{Και μια λεπτομέρεια όχι μικρή: Δεν χτυπάνε εσένα τον Μαν, χτυπάνε τον Αντ. Οποιος παρακολουθεί κυριακάτικο Τύπο, όποιος ξέρει από πού βγαίνουν τα σκάνδαλα κάθε εβδομάδα, δεν είναι δύσκολο να θυμηθεί από πού σε πρωτοχτύπησε μια κακιασμένη μικρή Μαρήηηη Λιιι (η μικρή αδελφή του Μπρους Λι)}
Σοφή η επιλογή σου, είμαστε μαζί σου, don't be sad, ΜΑΝ!
Καλημέρα :)))))))))))))))))

Άρης είπε...

Εγώ από μεριάς μου θα σε ρωτούσα τι μουσική ακούς και αν μου έλεγες πότε;; θα είχες άλλη μια ερώτηση / απάντηση: εσύ θα μου πεις …

Διάλογος είναι η λέξη κλειδί νομίζω αλλά δεν ξέρω και για τι ακριβός μιλάς μιας και καινούργιος εδώ …

και βέβαια οι αναίδειες πρέπει να λείπουν …

Οι ερωτήσεις ποτέ δεν είναι αδιάκριτες, συμπαθέστατε μπλογκερ οι απαντήσεις είναι όμως συχνά …

Και μου αρέσει εδώ, ας μη συμφωνώ σε όλα. (Δεν θα ήταν και ανιαρό).

Γιάννης Αρ είπε...

Για την xpsilikatzoy

Νομίζω πως έθεσε με τον ουσιαστικότερο τρόπο την αντιμετώπιση του θέματος. Ανθρώπινα, ειλικρινά και με τσαμπουκά.

Είναι από τις ποιο παλιές στα blog αν δεν κάνω λάθος

η πείρα φαίνεται

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά,πιστεύω ότι παραέδωσες σημασία.Και το μοντερεισιον επίσης το βρίσκω too much.Σβήνε τα κατευθείαν χωρίς καν να τα σχολιάσεις,σα να μην υπήρχαν,και δεν θα υπάρχουν.Αναρωτιέμαι γιατί κάποιοι δεν τα σβήνουν.Π.χ.πρόσφατα διάβασα στου πρεζα τιβι ένα απίστευτα μακροσκελές υβριστικό σχόλιο για την αγαπημένη ψολικατζού-τι τ'αφήνεις εκεί άνθρωπέ μου;;;;ΣΒΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!

Pan είπε...

Συγνώμη κιόλας, αλλά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο έβαλες αυτή την δημοσίευση (πλην των μουσικών στην Καπνικαρέα που είναι πραγματικοί Μουσικοί, κι'όχι δήθεν).
Αυτά που επισημαίνεις τα έχουμε δει και διαβάσει πάμπολλες φορές. Άρα; Και μην μου πεις ότι δεν περίμενες ότι θα συνέβαινε και αυτό.
Την λύση μόνος σου την έγραψες.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ είμαι,η προηγούμενη ανώνυμη,ξέχασα να βάλω όνομα,Βέρα.Και να προσθέσω κάτι:στο προηγούμενό σου ποστ με το μέιλ της κακοποιημένης κοπέλας,έκανε ένα σιχαμερό σχόλιο ένας κάφρουλας ονόματι ΓΟΥΦΑΣ.Και μόνο που τ'αφήνεις εκεί να υπάρχει,είναι τρομερό κατά τη γνώμη μου....

Βέρα

Ανώνυμος είπε...

Μια τούρκικη παροιμία λέει "Εάν κατευθύνεσαι στο σκοπό σου και σταθεις στο δρομο να μαζέψεις πέτρες για να πετάξεις στο σκυλί που σε γαβγίζει, τότε δε θα φτάσεις στο σκοπό σου. (Ντοστογιέφσκι 'Το ημερολόγιο του συγγραφέα' σ.329)

Έχεις τη συμπάθειά μου :)!

Στράτος

manosantonaros είπε...

γεια χαρά σε όλους...
Ξέρετε ποιό είναι το πιο σιχαμένο από όλα;
Τωρα που έβαλα moderation τα σκουλήκια παρακαλούν με διάφορες γαλυφιές να με πείσουν να το ανοίξω.
"Δεν το περίμενα από σένα Αντώναρε!"
"Νιώθω ντροπή για σένανε!'
"Είσαι δειλός!"
"Τί έχεις να κρύψεις;"

Μιλάμε για απύθμενο θράσσος.
Αυτοί δεν με θεωρούν μόνο απατεώνα... είναι βέβαιοι ότι είμαι και πνευματικά καθυστερημένος...

Λυπάμει που έκανα μια μικρή έκπτωση στην ελευθεροτυπία, αλλά τουλάχιστον διατηρησα την ελέυθερία.

Arkin είπε...

Δεν νομίζω ότι κάνατε καμμία έκπτωση στην ελευθεροτυπία κ. Μάνο. Για μένα το blog μου είναι σαν το σπίτι μου. Αν κάποιος έμπαινε και με έβριζε, θα τον πέταγα έξω με τις κλωτσιές και εννοείται ότι δεν θα του επέτρεπα να ξαναμπεί μέσα. Νομίζω ότι έχω κάθε δημοκρατικό δικαίωμα.
Μα στη δική σας περίπτωση αυτοί οι τύποι είναι κάτι χειρότερο. Ανώνυμοι, ασεβείς (από πού κι ως πού σας γράφουν στον ενικό, λες και σας ξέρουν από χτες;) και χυδαίοι. Αυτός ο συνδυασμός για εμένα αποτελεί πνευματικό βιασμό.
Λένε ότι είστε δειλός και ότι έχετε κάτι να κρύψετε. Μα καλά, τολμάει και το λέει αυτό κάποιος που υπογράφει "ανώνυμος"; Τι θράσσος...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί μου,
Μιας και κόπτεσθαι για την αλήθεια χωρίς εμπάθειες και ύβριστικά μηνύματα στο πρόσωπο του συναδέλφου, μάθετε ότι οι υποθέσεις Δρούζας και Αντώναρου είναι παρωνυχίδες μπροστά στη μεγάλη σκανδαλο-πηγή, ΕΡΤ.
Η προσοχή επικεντρώνεται σε ένα σημαντικό σκάνδαλο – καθώς έχει πολλές πλευρές – που ακούει στο όνομα «εκπομπή Δρούζα» και ένα πολύ μικρότερο, που αφορά στην περίπτωση Αντώναρου.
Ψάχνοντας αυτές τις δύο περιπτώσεις, θα βρειτε αναλογίες σε άλλες δεκαπέντε περίπου εκπομπές στην ΕΡΤ και σε πολλές δεκάδες άλλες μισθοδοτήσεις σαν κι αυτή του Αντώναρου.
Η διαχείριση, από τα ΜΜΕ, των δύο αυτών περιπτώσεων, είναι απολύτως απατηλή.
Δεν θέλετε να ξέρετε ότι οι καραγκιόζηδες που χύνουν τόνους μελανιού για το σκάνδαλο Δρούζα με το θείο Αλογοσκούφη – κάνουν ότι δεν ξέρουν για την τεράστια αρπαχτή του Θοδωράκη στην ΕΡΤ, που τον έβαλε ο Θέμελης για να παρελαύνει από την εκπομπή του ο κάθε πικραμένος υπουργός και άνθρωπος του ΠΑΣΟΚ και να λέει τα δικά του;
Μη κάνετε το λάθος να πιστέψετε ότι μ’ αυτά που σας λέω κάνω πολιτική ή συμψηφισμούς, όπως το λένε οι αστοιχείωτοι, και στα μαθηματικά, πολιτικοί και δημοσιογράφοι μας. Απλώς σας δείχνω το πρόβλημα μετά λόγου γνώσεως.
Όταν, λοιπόν, βρωμάει τόσο πολύ το κεφάλι της ΕΡΤ, δηλαδή ο πρόεδρος, ο διορισμένος από τον Αλαφούζο - που η μόνη του σχέση με την τηλεόραση ήταν η συσκευή που διέθετε, ενδεχομένως στο σπίτι του - και παντελώς άσχετοι άνθρωποι που διορίστηκαν από την κυβέρνηση στο διοικητικό συμβούλιο - που υποτίθεται ότι παίρνει τις αποφάσεις - εσείς τι περίμενετε να γίνει;
Καλοί μου άνθρωποι, πώς είναι δυνατόν να σας σκανδαλίζουν οι υποθέσεις Δρούζα και Αντώναρου και να μη σας σκανδαλίζει το στήσιμο ενός συστήματος, που παράγει ακριβώς αυτά τα σκάνδαλα, καθώς η δική του ύπαρξη είναι το σκάνδαλο των σκανδάλων;
Δηλαδή, αν σε οποιαδήποτε επιχείρηση βλέπατε να διορίζονται στην διοικητική ηγεσία άσχετοι, τυχάρπαστοι και κομματικοδίαιτοι, δίχως τα στοιχειώδη τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, δεν θα ανησυχούσατε για το μέλλον της επιχείρησης αυτής, στο βαθμό που την πληρώνετε και που την θεωρείτε πηγή πολιτισμού για τον ελληνισμό και όχι μόνο, εντός και εκτός της χώρας; Δεν θα'σασταν βέβαιοι ότι οι ανεύθυνη αυτή φατρία της αρπαχτής θα παρήγαγε διαρκώς νέα σκάνδαλα, μισο-συνειδητά, μισο-ασυνείδητα;
Για να μπορέσετε να καταλάβετε το μέτρο και να δειτε ότι πράγματι η υπόθεση Αντώναρου είναι μια σκανδαλιστική παρωνυχίδα, που απλώς υποκρύπτει στοχευμένες κομματικές σκοπιμότητες, που θέλουν να σας κάνουν να παραβλέψεις την ουσία του προβλήματος, σας λέω: μεταξύ όλων των εγκληματικά ασχέτων στο Δ.Σ. της εταιρίας, θα συναντήσετε τον κειμενογράφο του πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, υπαλλήλου του Υπουργείου Τύπου (Επικρατείας), ο οποίος δεν είχε ποτέ, όχι απλώς σχέση με την τηλεόραση, αλλά, στην τιμή μου, ούτε με το τηλεκοντρόλ.
Για να κλείνω αυτό το σημείωμα, επιτρεψετέ μου να σας πω ότι ο εσμός αυτός των κομματικοδίαιτων έχει αφήσει την ΕΡΤ στα χέρια ενός τιποτένιου υποκειμένου, που υιοθέτησε ο Λαμπράκης και τον επέβαλε τόσο στο ΠΑΣΟΚ όσο και στη Ν.Δ.
Έτσι, για να έχει συνέχεια η διοίκηση.
Μη κοιτάτε το δέντρο, όταν ολόκληρο το δάσος καίγεται συναινετικά. Πράγματι, στην ΕΡΤ υπήρξε η μεγάλη συναίνεση ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ. με εγγυητή τον Θ. Ρουσόπουλο. Αυτά τα λίγα περί του κρατικού μηχανισμού της ΕΡΤ, νηφαλια και μετα γνώσης λόγου.

Ο εκ των έσω.

manosantonaros είπε...

Ανώνυμε (τελέυταίε) είναι σαφές ότι έβαλα moderation για commentσ που μόνο στόχο έχουν να προσβάλουν και να χύσουν χολή για πλάκα.
Το δικό σου comment δεν έχει καμμιά σχέση με τα παραπάνω. Μπορεί να μην με κάνει να χαίρομαι, αλλά είναι η αποψή σου... το ότι δεν συμφωνώ (σε μερικά) δεν σημαίνει τίποτα.
Θα μου εποτρέψεις όμως να μην κάνω σχόλια για την ΕΡΤ και τους ανθρώπους της, για τον απλούστατο λόγο, ότι θα ήταν εντελώς άτιμο και αμετροεπές εκ μέρους μου.
Ευχαριστώ για την επικοινωνία, παρ' όλο που ρισκάριζες (xaxaxa) να μην το δημοσιεύσω.
Ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να εξηγήσω τα περί moderation.
Oσο για τα υπόλοιπα δεν τα αποφεύγω, αλλά αποκλείεται να τα κουβεντιάσω δημοσίως.
Ελπίζω να το καταλαβαίνεις.
Χαιρετισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Εμείς οι απέξω πάντα τελευταίοι μαθαινουμε τι γίνεται μέσα...

------ είπε...

Ε ναι ...επιτέλους!!!!!!!
καλα έκανες!!!!!
Και να σου πω κατι;;;;
Μολις τους σβήνεις, ως δια μαγείας και μετά από πολύ λίγο ...τους ξεχνας.....είναι σαν να μην υπηρξαν!!!!!!Τέλειο!!!!!

Κωστής Γκορτζής είπε...

Ναι, δεν λέω, πολύ αληθοφανής είναι η κατάσταση που παρουσιάζει ο 'εκ των έσω', δεν ανακαλύπτει δα και την πυρίτιδα. Όλες οι δημόσιες υπηρεσίες και οι ΔΕΚΟ λίγο πολύ έτσι επανδρώνονται από καταβολής ελληνικού κράτους.
Τη χαρακτηρίζω, όμως, αληθοφανή γιατί ΑΛΗΘΙΝΗ θα ήταν αν ο 'εκ των έσω' είχε όνομα, ημερομηνία πρόσληψης, curriculum και βεβαίωση αποδοχών.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ είμαι πάλι,η Βέρα.Διάβασα τα σχόλια στου σιχαμοΓούφα και χάρηκα που μίλησες-ακούς εκεί"χιούμορ!"Ήθελα νά'ξερα αν τους βίαζε κανείς αυτούς πόση όρεξη θα είχαν για γέλια!Όταν αφορά όμως άλλους,εύκολο το έχουν να γελάνε...
Για άλλο λόγο ομως κάνω το σχόλιο:λες"δυστυχώς χάρη σ'έναν ανώνυμο"...Γιατί δυστυχώς;έτσι βάζεις στο καζάνι το ίδιο,όλους τους ανώνυμους.Έγώ δεν έχω μπλογκ,μόνο διαβάζω.Το να φτάξω ένα άδειο,μόνο για να έχω το ψευδώνυμο,δεν πιστεύω ότι θα είχε διαφορά απ'το να υπογράφω με το μικρό μου,όπως τώρα.Αν δηλαδή είχα σκαρώσει ένα μπλογκ που θα το γέμιζα π.χ.με κόπι πέιστ στιχους τραγουδιών και φοτό,δε θα ήμουν πια ανώνυμη;Το θέμα είναι πρώτα το ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ στο κόμμεντ,και μετά αν υπογράφεις,κατάτην άποψή μου.Αν είσαι ένας παλιός και πολύγραφος μπλόγγερ,έχεις μια κάποιου είδους ταυτότητα.Αν είσαι ένας με 1 ή 2 ποστ,τι διαφέρεις από τον ανώνυμο;
Αυτά,ελπίζω να μην έγινα πολύ κουραστική.Δεν χρειάζεται να το δημοσιεύσεις,ήθελα απλά να σου τα πω.Δε μ'άρεσε που έγινα μια από τους "κακούς"ανώνυμους,γιαυτό.Νοου χαρμ νταν όμως!
Καληνύχτα

Βέρα

Ανώνυμος είπε...

Γεία σου Μάνο.
Είμαι και εγω φοιτητής όπως αυτός που έσπειρε τον πανικό εδώ μέσα. Μάλιστα ασχολούμε κ με την πολιτική οργανωμένα μακριά όμως από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ.
Η αλήθεια είναι ότι είδα με στραβό μάτι το μπλογκ σου αρχικά μόνο και μόνο λόγω ονόματος. Έχω το κακό συνήθειο να κρίνω με βάσει το χρώμα!!! Διαβάζοντάς σε όμως με συγκίνησαν οι ιστορίες σου, οι φωτογραφίες σου κλπ και αντιλήφθηκα τον ρόλο που επιτελείς εδώ μέσα.
Όπως όλοι οι άλλοι μπλογκερς εδώ μέσα δημιουργείται κάτι καινούριο όμορφο και εντελώς διαφορετικό!
Δυστυχώς όμως όσο αυτό το εγχείρημα εξαπλώνεται αναγκάζεται να προσαρμοστεί στα δεδομένα της κοινωνίας μας αντί να την αλλάξει.
Το ζήτημα που άνοιξαν αυτοί οι κάποιοι ανώνυμοι πιθανόν έχει μια βάση. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σχετιστεί με τα μπλογκς και την ιδιότητά σου ως μπλογκερ.
Δεν σε γνωρίζω καθόλου πέραν των μπλογκ (είμαι και μικρός!!). Μπορεί να εισαι λαμόγιο ψεύτης κλεφτης (δεν το νομίζω) αλλά από τη στιγμή που τα μπλογκ και εσύ μέσω αυτών κινείστε στην "αφάνεια" κανείς δεν επιτρέπεται να σας κάνει επίθεση σε αυτό το "γήπεδο".
Αναφορικά με την ΕΡΤ υπάρχει νομίζω ένα θέμα. Η Δρούζα ας πούμε πρέπει να πάρει πόδι γιατί πραγματικά καταστρέφει και το ταμείο και προσβάλλει την αισθητική μας με τις εκπομπές εκτρώματα.
Η δουλεία σου δεν ξέρω πια είναι και μπορεί να έχουν δίκιο όλοι αυτοί.
ΑΛΛΑ από τι στιγμή που τα χώνουν κατ'αυτόν τον τρόπο μόνο ως ΓΕΛΟΙΟΥΣ τους χαρακτηρίζω. Αν αυί είναι οι φωστήρες ζήτω που καήκαμε. Μου θυμίζουν τον 30φυλλόπουλο που κάνει όοολες τις λαμογιές για να ξεσκεπάσει άλλα λαμόγια, ενώ στην ουσία με αυτόν τον τρόπο διατηρεί αυτό το κλίμ και το ενισχύει.
Κύριε Μάνο πάρτε όσα θέλετε δεν με νοιάζει, αρκεί να βρείτε τρόπο να αλλάξει συνολικά η κατάσταση, η νοοτροπία των ημερών κλπ κλπ Τα μπλογκ σας προσφέρουν πολλά και δεν πρέπει να τα μετατρέψουμε σε τριτοκοσμικά ρινγκ. Αντιθέτως να ενισχυθούν με ΄γόνιμες ανιπαραθέσεις και πολλες καθημερινές ιστορίες (κ φωρογραφίες χεχε) που μας ομορφαίνουν τη ζωή!
Όσο για τους επικριτές, καλή η διαφάνεια των οικονομικών αλλά μην μπερδεύεται τις ιδιότητες των ανθρώπων και μη σκούζετε σαν κότες γιατί το όσο δίκιο έχετε το χάνετε!

Φλικά

Кроткая είπε...

Αγαπητέ μου κ. Αντώναρε, είναι το πρώτο σχόλιο που αφήνω εδώ, αν και σας διαβάζω καιρό (και σας παρακαολουθώ ακόμα περισσότερο καιρό). Ήθελα μόνο να πω ότι, μολονότι δεν έχω συμφωνήσει με όλες τις επιλογές σας (δε σας νοιάζει βεβαίως και πολύ ορθώς), εκτιμώ πολύ κάποιες άλλες πράξεις σας. Πολλάκις αηδίασα με τις επιθέσεις που έγιναν και πολύ καλά τα λέει ο Αρκιν. Δε βάζουμεσ το σπίτι μας όποιον εισβάλλει για να μας ξεχέσει. Τον διώχνουμε με τις κλωτσιές. Και το moderation πολύ λίγο είναι.

Πολύ ωραίο το βιντεάκι, συνεχίστε τις βόλτες στην ΑΘήνα και να περνάτε καλά -αυτό έχει σημασία, άλλωστε.

Arkin είπε...

Ουπς, τώρα το είδα. Στο προηγούμενο post μου όπου θράσσος διαβάστε θράσος. (Άτιμο θάρρος, μας μπερδεύεις...)

manosantonaros είπε...

Δεν είμαστε καλά.
Σας λέω ότι δεν είμαστε καλά.
Η blogger ATHENA http://theoulini.blogspot.com/
γράφει περί βιασμού (που το βρήκες χρυσή μου και μάλιστα το'βαλες σε ειδαγωγικά "Η Μαρτυρία μιας Βιασμένης;)επ'ευκαιρία ότι την κράξανε στο blog του Γούφα
www.sachles.blogspot.com... πηγαίνετε να δείτε για να καταλάβετε...
Και ω του θαύματος η ATHENA -αν και γυναίκα- παίρνει το μέρος του Γούφα και δεν φτάνει αυτο: Απειλεί και το κάνει, ότι θα γράψει στο blog της περί βιασμού.
Φυσικά μπαίνω και το διαβάζω.
Δεν σας λέω την γνώμη μου.
Παρακαλώ διαβάστε το.
Απλώς θέλω να πω, ότι άλλο πράγμα "παραλίγο να με βιάσουν" από το "με βίασαν"....
Ε;
Εχει κάποια (τεράστια) διαφορά.
Και αν δεν σας κάνει δεκτά τα comments σας, με μεγάλη χαρά να σας τα φιλοξενήσω εδώ...

Αντε γιατί τους βαρέθηκα τους αδιάντροπους.

Urfurslaag είπε...

Κύριε
Αν τα παίρνετε από ιδιώτες δεν με αφορά.
Αν τα παίρνετε από το δημόσιο και μάλιστα τέτοια προκλητικά ποσά, τότε τα παίρνετε από την τσέπη μου, άρα δικαιούμαι να σας ρωτήσω.
Γιατί σας πληρώνω;
Για να κάνετε 200 σήματα;
Αυτό μου θυμίζει την Αντζελα Δημητρίου που λέει "έχω τραγουδήσει 46 ζεϊμπέκικα"

Αν δεν αντέχετε την κριτική πάψτε να κλαψουρίζετε ότι θα κλείσετε το μπλογκ σας. Είστε δημόσιο πρόσωπο άμεσα συνδεδεμένο με τις πρακτικές της χούντας που κυβερνά αυτή τη στιγμή.

Το να μπλογκάρετε επώνυμα έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του. Αποδεχθείτε τα αν έχετε τ΄αρχίδια. Αλλιώς κλείστε το μπλογκ σας και απολαυστε την αργομισθία σας.

€lisavet είπε...

Μη μου στεναχωριέστε. Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή.
Στο τέλος συνήθως ούτως ή άλλως ο καθένας παίρνει αυτό που το αξίζει.

Ένα μπράβο στην κοπέλα που το έβγαλε από μέσα της και το μοιράστηκε, ενισχύοντας λιγάκι έτσι την ενημέρωση επί του θέματος, που ως γνωστόν πάσχει σε τέτοιες περιπτώσεις. Στρουθοκαμηλισμός σε όλο του το μεγαλείο.

Εύχομαι να κλείσουν κάποτε οι πληγές της, να βγει πιο δυνατή από αυτό και να γνωρίσει αξιόλογους ανθρώπους, όπως πραγματικά της αξίζει.

manosantonaros είπε...

Urfurslaag, ξεκινάτε με το ρήματα "τα παίρνετε" και τελειώνετε με το τη λέξι "αργομισθία!".
Δεν έχω λοιπόν πολλές πιθανότητες να σας αλλάξω γνώμη.
Εσείς τα παίρνετε από το Δημόσιο;
Πόσα λεφτά βγάζετε το μήνα;
Τί δουλειά κάνει ο θείος σας;
Τί ψηφίζετε;
Κάνετε τη δουλειά που κάνετε τίμια ή έχετε λερωμένο ποινικό μητρώο;

Δεν σας ειρωνεύομαι... ούτε φυσικά σας ρωτώ...
αλλά για σκεφθείτε λίγο...

Ελισάβετ... σου σκάω δώδεκα φιλιά.

Ανώνυμος είπε...

Πω πω, με το δεξί ας μπω, κι ας μη ξέρω τι να πρωτοπώ;

Να μιλήσω για:

•Το θέμα του ποστ που έμεινε ασχολίαστο;

•Τον φοιτητή που θα ζήλευε και ο Τριανταφυλλόπουλος;

•Την «άλλη όψη» του οικοδεσπότη;

•Την αβάσταχτη βαρύτητα της διαπλοκής;

•Το ανεκλήρωτο του κλάδου των «συναδέλφων»;

•Τα μαλλιοτραβήγματα (sic);

•Τις χυδαιότερες των ύβρεων απλουστεύσεις;

•Τα περί ανωνυμοψευδωνυμοεπωνυμίας;


...τελικά δε χρειάζεται να πω τίποτα, νομίζω ότι όλοι κρινόμαστε, έτσι κι αλλιώς.

manosantonaros είπε...

Δεν μπορώ! Θα σκάσω αν δεν σας το πω... αφού οι ανώνυμοι είδαν ότι δεν πέρασαν, άρχισαν να μου στέλνουν σοβαροφανή comments, με πληθυντικούς, αναλύσεις, αντικειμενικές απορίες κ.λ.π.
Αυτό που με έκανε να γελάω ακαάπαυστα, είναι ότι ένας (μία) με κατηγοροεί ότι έχω ευθύνη για τη μη πληρωμή των γερμανικών... αποζημιώσεων του Β' Παγκοσμίου Πολέμου....στο Ελληνικό Κράτος
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Αφού τα λέμε όλα, νομίζω ότι είναι η ώρα να σας αποκαλύψω, ότι τελικά εγώ ήμουν πίσω από το φιάσκο Οτσαλάν, ενώ έχω βάσιμες υποψίες ότι η μαμά μου οργάνωσε την απόδραση Παλαιοκώστα με ελικόπτερο.

Ρε μικροκέφαλοι, αν ήμουν το λαμόγιο που λέτε, θα είχα βολευτεί με μια (όπως επίσης λέτε) αργομισθία στην ΕΡΤ και θα διακινδύνευα γράφοντας επώνυμα σε blog αφήνοντας εσάς να λέτε όποια μαλακία σας έρθει στο κεφάλι;

Και συ βλάμμένε, που με κατηγορείς ότι εγώ φταίω που σε έχουν 3 χρόνια στην απραξία... τί εννοείς; Οτι δεν έχεις αργομισθία;
Εσύ γιατί αφού είσαι τόσο εύθικτος δεν παραιτείσαι... τα παίρνεις όμως τα 2.000 ευρουλάκια και κανεις μαγκιές με ανώνυμα comments.

Eχω και μια άλλη αποκάλυψη να σας κάνω:Δεν ήταν ο Ημίαιμος στο Βέλος...εγώ ήμουν...
Αντε καλή εβδομάδα...

manosantonaros είπε...

Leoni
λέγοντας ότι συμμετέχω σε "μαλιοτραβήγματα" με αδικείς ::DDD
Καλημέρες

margarita είπε...

μανο ,καλημέρα, είχα λιγό καιρό να διαβάσω τα σχόλια σου και να δώ τι συμβαίνει.
Η γνώμη μου είναι πάαρα πολύ κοντά σε αυτή της Κωνσταντίνας.
Οποιοσδήποτε προσπαθεί να περάσει πληροφορίες που σε προσβάλλουν, συκοφαντούν, και σε "κακοποιούν" με οποιοδήποτε τρόπο ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΝΤΑΙ.
Δηλαδή αν ένας αποφασίζει να κάνει κάτι τέτοιο, δεν σημαίνει ότι πρέπει να του δώσεις και καθρέφτη για να το δει ξανά ή να το δουν και άλλοι , η ακόμα περισσότερο να μπούμε σε οποιαδήποτε διαδικασία να απαντήσεις /απαντήσουμε.
δεν είναι θέμα δημοκρατίας/ ελευθεροτυπίας.
Τα σχόλια του είδους να διαγράφονται.Κατευθείαν.Και το moderation πολύ καλά έκανες και το βαλες.
ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ
:)))))
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ

trelogiatros είπε...

kalimera sas :) sti bloggosfaira eimai ligo kairo,me muhse edw mia kali mou fili pou sas diavazei(to blogg sas enoow) arketo kairo kai mou proteine na to parakolouthw ;) opws kai ayti , sas vrika kai egw sumpathi atomo.to stoixima pou thesate me ti dimiourgia aytou tou xwrou pisteyw oti to exete kerdisei.

oso afora to post ayto to mono pou exw na pw einai oti i malakia einai anikiti!gia ayto mi dinete kai polu simasia se tetoia atoma.tha sumfwnisw apoluta me ti blogger natalia. apla kapoioi ekmetalleyontai,pisw apo tin othoni tou pc tous tin anwnimia tous kai tin epwnimia sas gia na vgaloun ta komplex tous kai ti xolh tous.

xairetw(tin epomeni fora tha exw to tharros na apeuthinthw kai ston eniko)

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα,
δε θα σχολιάσω την αμοιβή σου που είναι προκλητική για το μέσο Έλληνα, αλλά να κόβεις σχόλια απο το blog επειδη δεν μπορείς να απαντήσεις είναι τουλάχιστον γελοίο.Όσο για το σχόλιο που γράφτηκε
"Τα σχόλια του είδους να διαγράφονται.Κατευθείαν.Και το moderation πολύ καλά έκανες και το βαλες.
ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ"
είναι τόσο φασιστικό!!!Κρίμα για το blog σου.

it is είπε...

Αν θυμάσαι πριν κάποιο καιρό (όχι και τόσο πολύ...) σου είχα πει το ίδιο πράγμα σε ανάλογη περίπτωση... "με τρώει το χέρι μου" σου είχα πει... θυμάσαι τι μου είπες? "Να σταματήσει να σε τρώει :p" έτσι είχες πει...
Καλημέρες :)

Alitovios είπε...

Το θλιβερό είναι πως από τους δέκα που στα χώνουν οι εννιά ζηλεύουν που δεν είναι στη θέση σου.

Arkin είπε...

Έχω μια αντιπρόταση για όλους αυτούς που πιστεύουν ότι "τους πνίγει το δίκιο" γιατί από τα λεφτά τους πληρώνεστε.
Η συνεισφορά του καθενός απ' αυτούς στο μισθό σας είναι της τάξης του ενός εκατομμυριοστού (ή δισεκατομμυριαστού, θα σας γελάσω) του ευρώ.
Ας μαζευτούν λοιπόν σε καμμιά δεκαριά χρόνια, να τους δώσετε το 1 λεπτό του ευρώ που θα τους αντιστοιχεί, μικρότερη υποδιαίρεση δεν υπάρχει. Το πώς θα το μοιράσουν μεταξύ τους δικό τους θέμα.

Υ.Γ. Δεν κοιτάμε τα χάλια μας με τις μίζες και τις κομπίνες εκατομμυρίων ευρώ (π.χ. ταμεία) που γίνονται με τις ευλογίες της εκάστοτε κυβέρνησης, ο μισθός του Αντώναρου μας μάρανε...

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ Μάνο. Ψάχνω να βρω ένα πολιτικό blog που να μπορώ να εκφραστώ πολιτικά, χωρίς να κάνει όμως σχεδόν μονομέτωπο αγώνα, ένα blog που να ενισχύεται η διαφορετική άποψη και η ευαισθησία για την διαφορετική γνώμη. Να ανταλλάξω απόψεις θέλω. Να πάρω και να δώσω σαν την αρχαία αγορά του Δήμου. Ξέρω ότι εδώ δεν είναι πολιτικό το blog, αλλά ήθελα να μοιραστώ μαζί σου την απογοήτευσή μου από αυτά τα blog που κυκλοφορούν.

Κωστής Γκορτζής είπε...

Ναι, ρε. Κι εγώ διευθύνω κατι τις στην ΕΡΤ! :)))

Arkin είπε...

Διόρθωση: 1 εκατομμυριοστό των χρημάτων που πληρώνουν, όχι 1 εκατομμυριοστό του ευρώ. Βγαίνει κάτι παραπάνω (1 λεπτό το χρόνο περίπου), οπότε με ορίζοντα 4ετίας αν μαζευτούν καμμιά 125αριά θα πάρουν 5.

nag είπε...

Μπορείς να μην ακούς κανέναν;Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο!Πιστεύω οτι το έχεις πετύχει ως ένα βαθμό!
Καλημέρα και καλές βόλτες

Kwlogria είπε...

Αγαπημένε μου, γεια! Θα ήθελα να σου πω πως καλά έκανες και έβαλες αυτή την παπάρα που κόβει τα ηλίθια σχόλια αυτών που έχουν πιτυρίδα στο μουνί τους (γιατί αρχίδια δεν έχουν) και ξεμπέρδεψες. Και μη χαλιέσαι. Τα' χουμε πει. Όποιος γράφει με το όνομά του, κρίνεται. Από τους κριτές του κώλου. Άσε με τώρα γιατί συγχίζομαι. Τι μαλάκες Θεέ μου! Τι χοντρογαμημένοι μαλάκες!Άντε ρε γαμηθείτε και κάντε τη ζωή σας καλύτερη αντί να ασχολείστε με τους υπόλοιπους! Κατίνες!

margarita είπε...

δηλαδή SNBRD για πες μου για να καταλάβω.
έχω εγώ ένα σπίτι στο χωριο.Ομορφο με τα φυτά μου, με ότι μου αρέσει τελοσπάντων.
και έρχεται κάποιος με μια κουκούλα στο κεφάλι ,μπαίνει στην αυλή μου και αρχίζει να βάζει πανω και να φωνάζει με μια τεράστια ντουντούκα
"ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΓΑΜΙΕΣΑΙ (Η ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΑΙ δεν ξέρω ποιο είναι καλύτερο)Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΗΔΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΙΝΑ.ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ 2 ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΜΕ 10.000 ΕΥΡΩ ΥΠΟΛΟΙΠΟ.ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?ΑΛΛΑ ΞΕΡΑΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΕΠΙΣΗΣ Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ...ΚΤΛ.ΚΤΛ.ΚΤΛ)
πες μου τώρα αγαπημένε εγώ γιατί πρέπει να αφήσω αυτόν τον άνθρωπο στην αυλή μου να ουρλιάζει? που είναι ο φασισμός όταν αυτός ο ίδιος καταπατά ,εκμεταλλεύεται και κοροιδεύει τον δικό μου χώρο?
Μήπως τα έχουμε μπερδέψει λίγο ?
σίγουρα μια λυση είναι να τον αφήσω να φωνάζει μέχρι να ξεκουρδιστεί.Γιατί κάποια στιγμή εκτονώνεται και ξεκουρδίζεται.
Αλλά γιατί να αφήσω κάποιον να με δυσφημεί και να κυκλοφορεί τέτοιες πληροφορίες για μένα?
και μάλιστα κουκουλωμένος , με κακιές προθέσεις και στην αυλή μου.
Αυτά γιατί η λέξη φασισμός έχει γίνει ωραία καραμέλα αλλά να το κάνουμε και λίγο ενσυνείδητα.
Λέω τώρα.

allmylife είπε...

Μαργαριταρένια,
με όλο το θάρρος...
ο γκόμενός σου είναι malakas.

Ανώνυμος είπε...

Τα περί «γερμανικής πειθαρχίας» διακωμωδήθηκαν καταλλήλως, αλλά το σχόλιο κόλαφος εξαφανίστηκε.

Όταν το μαχαίρι φτάνει στο κόκκαλο, η απάντηση των ολίγων ευννοημένων ημετέρων της ΕΡΤ είναι η λογοκρισία. Όνειδος!


Συμβασιούχος της ΕΡΤ
«ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ - ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ»

Ανώνυμος είπε...

@allmylife: I do!

@manos: Ρε, πολύ καλά έκανες και δεν έχεις να δώσεις και λογαριασμό σε κανέναν. Α μα πια.

Ανώνυμος είπε...

@allmylife: I do!

@manos: Πολύ καλά έκανες και λογαριασμό δεν οφειλεις να δώσεις σε κανέναν.

Ανώνυμος είπε...

h alazoneia ths eksousias paliolamogio

Ανώνυμος είπε...

"Όταν με κατηγορούν για κάτι που νομίζουν
κι όταν με παρεξηγούν χωρίς να με γνωρίζουν
όταν άδικα με βάζουν ν' απολογηθώ
θυμάμαι τον Αντώναρο

Γεια σου ρε Αντώναρε, είσαι παλικάρι
γεια σου ρε Αντώναρε, κράτα όσο μπορείς
Γεια σου ρε Αντώναρε, είσαι παλικάρι
μην υποχωρείς

Όταν με δικάζουνε χωρίς να έχω φταίξει
και όταν το δίκιο μου δεν μπορώ να βρω
όταν ένοχοι με βάζουν ν' απολογηθώ
θυμάμαι τον Αντώναρο

Γεια σου ρε Αντώναρε, είσαι παλικάρι
γεια σου ρε Αντώναρε, κράτα όσο μπορείς
Γεια σου ρε Αντώναρε, είσαι παλικάρι
μην υποχωρείς."

Ανώνυμος είπε...

Πέραν του εύθυμου, έχω να προτείνω το εξής. Ούτε να κλείσεις το ημερολόγιό σου, ούτε βεβαίως να παραιτηθείς, αρκεί μόνο να επαναδιαπραγματευθείς τους οικονομικούς όρους του συμβολαίου σου με την ΕΡΤ, με αίτημα χαμηλότερες απολαβές, και όλες/οι όσες/οι διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους θα σωπάσουν αυθωρεί, εξάλλου ο τρόπος της ζωής σου απέχει παρασάγγας από το να χαρακτηρίζεται χλιδάτος. Απλό!

Ανώνυμος είπε...

Μη ρίπτετε λίθους - ιλίθιοι. Ο γαρ Αντώναρος δεδικαίωται από της αμαρτίας.

+lamogio6900@gmail.com+

o kairos είπε...

Καταλαβα.Παλι οι επαναστατικες δυναμεις της καθαρσης στην πεσανε.Δωσ 'τους τη θεση σου να δεις για πότε θα την κανουν γαργαρα την επανασταση.

trelogiatros είπε...

At 2:04 μμ, Alitovios said…

Το θλιβερό είναι πως από τους δέκα που στα χώνουν οι εννιά ζηλεύουν που δεν είναι στη θέση σου

έτσι ακριβώς...όλοι κράζουμε το δημόσιο και λέμε και λέμε...όλα τα άσχημα ΑΛΛΑ όλοι μας θα δίναμε και τη ψυχή μας για μια θέση στο δημόσιο.

vatraxokoritso είπε...

ιζνογκούντ!!!
τέλος!!!
χαχαχα!!!

Νίνα είπε...

-Είστε ο κ. Αντώναρος;
-Μάλιστα!
-Να σας δώσω ένα φιλί;
-Ευχαριστώς, αλλά γιατί;
-Γιατί σας συνάντησα τυχαία, σας πλησίασα αυθόρμητα, και πιστέψτε με δεν θα ξεχάσω ποτέ μερικά από αυτά που μας είπατε…τα έχω ακούσει πολλάκις, αλλα τώρα μου έκαναν κλικ! Τι να πει κανείς..μακτούμπ..
Και κλάκ του σκάει ένα γρήγορο φιλάκι στο μάγουλο…
-Χαρηκα που σας γνώρισα. Ελπίζω να σας δω..
-Κι εγώ πολύ….



Αν δεν ειμαι τοσο καβαλημενη και καταλαβα σωστα, ευχαριστω! Το πιο ωραίο δώρο που έλαβα. Και απο το μικροκοσμο και απο τον μακροκοσμο.. ;)

Ανώνυμος είπε...

Αγάπες μου, η παραίτηση δεν είναι ατόπημα για όσους έχουν αξιοπρέπεια. Δυστυχώς όμως, ο φθόνος είναι και προκαλεί μόνο θλίψη.

:-(

herinna/ είπε...

trelogiatros
Στις μέρες μου, αν κάποιος από την παρέα ήθελε να μπει στο δημόσιο και το επεδίωκε, έτρωγε φάσκελο από όλους και κράξιμο. Από αυτούς που βλέπω ακόμα, δεν έχει μπει κανείς ενώ οι άλλοι, δεν μας αφορούν. Όχι τρελογιατρέ, δεν θα δίναμε όλοι την ψυχή μας για μια θέση στο δημόσιο.

Dreamer on the Poof είπε...

Μου φαίνεται- με το ανάποδο μυαλό μου - οτι τα trolls σε κάνανε τριπλή προσωπικότητα,
και όσο συνεχίζεις και ασχολείσαι πολλαπλασιάζεσαι...

Sofogreg είπε...

Γεια σου Μάνο.
Θα ξαναπώ ότι χαθήκαμε. Θα ξαναπείς πως είναι αλήθεια(ειρωνικά;)
Αλλά έτσι αισθάνομαι. Όσο για τους μάγκες αυτούς... Τέτοιους εξέθρεψε η μεταπολίτευση, έχει γεμίσει ο τόπος μιζέρια, μικρότητα, ζήλεια, μούχλα, κακογουστιά. Δεν το κάνουν επίτηδες - νομίζουν πως έχουν δίκιο. Τα μαζεύουν μέσα τους και στο τέλος τα κάνουν εμετό (όπως οι γάτες τις τρίχες). Το μόνο πρόβλημα είναι πως το κάνουν στα μούτρα μας. Και πως θα ξαναμαζέψουν τρίχες...

manosantonaros είπε...

Φιλιά σε όλους κι όλες...
Θα μου επιτρέψετε όμως ενα μεγάλο γεια στον gay-lolita που ήταν ο πρώτος μου άφησε comment, όταν μπήκα στα blogs.
Ηταν μεγάλη χαρά για μένα και τώρα βρίσκω την ευκαιρία να το πω.

allmylife είπε...

μας αποχαιρετάς Μάνο;;;

manosantonaros είπε...

Eπειδή ξεχασαμε το βασικό θέμα (πόσο μετάνιωσα που το'βγαλα δεν λέγεται) για πηγαίνετε και μια βόλτα σπό το blog ενός γιατρού. του dr, http://drkosta.blogspot.com/
Eχω αφήσει ενα comment εκεί.

Το πιο τραγικό είναι οιτ η ΑΤΗΕΝΑ δικαιολογήθηκε ότι είμαι μαλάκας που έστειλα κόσμο να την διαβάσει, γιατί λέει είχε προχειρογράψει τα περί (παρα)λίγο βιασμού της...
Μωρό μου, αυτα όταν είναι σοβαρά δεν προχειρογράφονται. Αντιθέτως μετράς κάθε λέξη.

Λοιπόν εντάξει εγώ είμαι απατεώνας, γερμανοτσολιάς και αρχιλαμόγιο... για τον βιασμό δεν βλέπω να μιλάει κανένας...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!
Είτε είστε Δημόσιο, στον ιδιωτικό τομέα, στο εξωτερικό, είστε Δ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ είτε με συμπαθείτε είτε όχι...
ΑΤΗΕΝΑ σε φτύνω κι όχι πρόχειρα.

manosantonaros είπε...

Δ=ΝΔ

------ είπε...

Δηλαδη Μάνο στο γενικότερο μπάχαλο προστέθηκε και η Αθηνα;;;;;;
και σ`έβρισε κι από πάνω;;;;;
Σα δε ντρέπεται λέω εγώ.....

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση
Έχετε συγγενική σχέση με τον αναπληρωτή κυβερνητικό εκπρόσωπο;

Άσπρος Λύκος

Urfurslaag είπε...

Κύριε

Διαφωνώ μαζί σας μέχρι υστερίας.
Και η ύπαρξη comment moderation με ερεθίζει.
Από την άλλη εκτιμώ το ότι αφήσατε να περάσουν τέτοια σχόλια (όπως το δικό μου)και μάλιστα καθήσατε και απαντήσατε.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Να σας υπενθυμίσω όμως πως σε ένα δημόσιο διάλογο οι ομιλητές δεν απευθύνονται ο ένας στον άλλο αλλά στο κοινό που τους παρακολουθεί.

Δεν υπάρχει περίπτωση να με πείσετε πως δεν είσθε αργόμισθος, ούτε εγώ να σας πείσω να παραιτηθείτε. (Θα ήταν αφελές να πιστεύουμε κάτι τέτοιο.

Αλλά μας βλέπουν άλλοι άνθρωποι, ίσως νεότεροι από εμάς με πιο εύπλαστα μυαλά.

Και είναι κρίμα να ακούνε βλακείες όπως "αν στα δίναν και εσένα δεν θα τα'παιρνες;"

Δεν μου τα δίνουν, δεν τα παίρνω και όπως λέει και ο Βίτγκενστάιν:"Δεν υπάρχουν υποθέσεις στη λογική"

Dreamer on the Poof είπε...

Manos,
οι γυναίκες είναι πολύ πρακτικά πλάσματα και λειτουργούν περισσότερο με την λογική παρά με το συναίσθημα.
Eίναι κάτι που το κρύβουν επιμελώς από εμάς τους άντρες.
Η λογική λεει λοιπόν οτι τόσο ευαίσθητα προσωπικά θέματα δεν λύνονται μέσω σχολίων στο ιντερνετ.
Συμβουλεύουν και σχολιάζουν οι πολύ κοντινοί άνθρωποι της και σίγουρα κάποιος ειδικός.
Εδώ ποστάρουμε χωρίς σχόλια.
Μία κρυφή εξομολόγηση για να φύγει κάποιο βάρος και για να μαθαίνει όποιος ενδιαφέρεται - η ταπεινή μου γνώμη...

trelogiatros είπε...

Herinna έχεις δίκιο.Δέν έπρεπε να είμαστε απόλυτοι.Αν όχι όμως ολοι οι περισσότεροι αυτό έχουν στόχο,μιά θέση στο δημόσιο,να αράξουν(όταν λέω να αράξουν εννοώ μια μόνιμη εργασία)Πανικός γίνεται κάθε φορά που γίνονται προκυρήξεις για κάποιες θέσεις εργασίας.Πανικός γίνεται με τους χιλιάδες συμβασιούχους που γκρινιάζουν μέχρι να μονιμοποιηθούν.(άσχετο σχολιο προς την Herinna)

herinna/ είπε...

Πήγα και διάβασα στο μπλογκ του γιατρού το σχολιό σου καθώς και την απάντηση που σου έδωσε. Χωρίς να γνωρίζω τι έχει προκύψει με Γούφα και γιατί του την είπες, άσχετα αν αναφέρεται σχολιασμός του στο μπλογκ κάποιας Αθηνάς για το θέμα του βιασμού της νομίζω; , (τέρατα και σημεία), παρακολούθησα την απάντηση του γιατρού προς εσένα και νομίζω ότι μια χαρά στα λέει ο άνθρωπος ρε Μάνο, εκτός κι αν έχω χάσει τεύχη. Με λύπησε που δήλωσε ότι θα φύγει κι αυτός. Με λύπησε που κοντεύουμε να καταντήσουμε γκέτο εδώ μέσα και όσοι κολλήσουν κόλλησαν. Να κοιτάξεις να κάνεις το διάλογο που σου προτείνει και να το πάτε το θέμα στο φόρουμ των γιατρών, καλό θα είναι για μας τις γυναίκες. Αποψή μου. Επίσης, ο άνθρωπος αυτός φαίνεται πολύ σοβαρός και επουδενί βρίσκω να σε προκαλεί με το λόγο του. Εσένα βρήκα εριστικό, αλλά βεβαίως δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα από την αρχή δεν ξέρω γιατί τα πήρες.

manosantonaros είπε...

Herinna, προφανώς την ίδια δτιγμή που έγραφες το comment, εγώ ήδη έχω απαντήσει στου γιατρού.

A.F.Marx είπε...

Άρχοντες οι Βούλγαροι μουσικοί!

(Ίσως, αυτό το βίντεο να μην ήθελε τόσα πολλά τρυκ...)

manosantonaros είπε...

AF Marx... Οχι, δεν ήθελε.
Συμφωνώ. Τα εφέ είναι η εύκολη λύση... δεν είχα όμως πλάνα... και προς στο παρόν δοκιμάζω μερικά πράγματα...
Παρ΄όλα αυτα δικαιολογίες.
Η δυσκολία του απλού είναι πάντα γοητευτική.

Ανώνυμος είπε...

Θυμάσαι τι μου είπες Μάνο, παγωμένη τρώγεται... αλλά από την άλλη εγώ θα σου πω, γάμησέ τους τώρα που είναι ζεστοί !!!
Ξενύχτης και σήμερα, άρα κάτι ετοιμάζεις... Καλό ξημέρωμα

An-Lu είπε...

Το ξέρω ότι "σκασίλα" σου τα διάφορα κομπλεξικά σχολιάκια που σε πληγώνουν...το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σου στείλω μια ηλεκτρονική αγκαλιά:
((((((((((Μάνο))))))))))

Ανώνυμος είπε...

@herrina: Γκέτο; Με 8000 blogs συνολικά (στα ελληνικά) και με 10-20 καινούρια κάθε μέρα;
Δεν νομίζω.

Paolo είπε...

Αν ποτέ καθιερωθεί παρέλαση για τους επαναστάτες του γλυκού νερού θα υπάρχει πρόβλημα για το σημαιοφόρο! Πολλοί οι υποψήφιοι!

------ είπε...

ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ UNISEF

ΣΗΜΕΡΑ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2007

ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

ΝΕΤ 105,8

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ!!!!

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ!!!!

Μαύρος Γάτος είπε...

Τώρα τί να πω κι εγώ, τελευταίος και καταίδρωμένος;;;;

Να πω ότι είσαι ωραίος και χαίρομαι που είμαι φίλος σου; Να πω κι ένα παιδικό από το δημοτικό;;;; "όποιος κοροϊδεύει κοροϊδεύει τον εαυτό του"

και σε ενήλικη έκδοση:

"Όποιος ασχημονεί ρεζιλεύει τον εαυτό του "

Ανώνυμος είπε...

Για να θυμούνται οι παλιοί και για να μαθαίνουμε εμείς οι νέοι, ιδού μερικά διδάγματα από τον "Οδηγό Δημοσιογραφίας" του αείμνηστου Παύλου Παλαιολόγου. Εκδόθηκαν το 1930 και είναι εντυπωσιακό, αν όχι τρομακτικό, το πόσο διαχρονικά φαίνονται και σήμερα. Τότε τον έλεγαν χρονογράφο, σήμερα θα τον έλεγαν μπλόγκερ, είναι βέβαιο...


"Δημιουργείτε θόρυβον. ΄Ο,τι είδατε και ό,τι επληροφορήθητε είνε πρωτοφανές και πρωτάκουστον. Δεν εψιχάλισε χθες. Κατακλυσμική βροχή, την οποίαν δεν ενθυμούνται ούτε οι παλαιότεροι, μετέβαλε την πόλιν εις λίμνην, επλημμύρισε τα υπόγεια, διέκοψε τας συγκοινωνίας. Η πτώχευσις μίας τραπέζης εβδόμης τάξεως αποτελεί τον φοβερόν πρόλογον της τρομακτικής οικονομικής κρίσεως, της οποίας τας τραγικάς συνεπείας ουδείς δύναται να προίδη. ΄Ενα ρουσφετάκι που ετελείωσε αντί χιλιοδράχμου ένας δυστυχισμένος υπάλληλος είνε σκάνδαλον ανήκουστον που προδίδει την διαφθοράν των μεταπολεμικών ηθών. Και εις την παράκλησιν την οποίαν υποβάλλει ευλαβώς η συντεχνία των αρβυλοποιών ζητούσα πεντάδραχμον αύξησιν του ημερομισθίου διαβλέπετε τον ερυθρόν δάκτυλον της Μόσχας απειλούντα τα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας"


"Αγνοείτε το μέτριον. Δεν υφίσταται. Παν μέτρον κάκιστον. Υπάρχει παράδεισος και κόλασις. Πλούτος και πενία. Και χρησιμοποιείτε τας δύο καταστάσεις αναλόγως της πολιτικής της εφημερίδος. Εις ωεκανούς ευδαιμονίας πλέει ο λαός όταν ευρίσκεται εις την αρχήν η Κυβέρνησίς σας. Μαρτυρικός κατέστη ο βίος των λαϊκών μαζών και η καταστροφή επίκειται από στιγμής εις στιγμήν όταν κυβερνά η μερίς την οποίαν αντιπολιτεύεσθε. Το ίδιο και με τα φιλολογικά, τα θεατρικά, τα έργα τέχνης. Διακρίνονται εις αριστουργήματα ενώπιον των οποίων γονατίζετε και εις αίσχη τα οποία πρέπει να προκαλέσουν την προσοχήν της αστυνομίας ηθών"


"Περιγράφοντες αγώνας αθλητικούς έχετε ύφος λυρικόν. ΄Ενας γλυκός ανοιξιάτικος ήλιος εθώπευε το ιοστέφανον. Η καλλιτέρα αθηναϊκή κοινωνία συνεκεντρώθη εις το στάδιον. Οι άλκιμοι νέοι εισέρχονται εις τον στίβον. Τα μπρούτζινα κορμιά των ακτινοβολούν και προκαλούν ρίγη συγκινήσεως... Η περιγραφή σας δεν θα υποστή καμμίαν μεταβολήν εάν παρέστητε εις φοβερόν κλωτσοβόλημα εις το οποίο, ορυομένη, επεδόθη η αλαναρία της πρωτευούσης και των περιχώρων. Είναι λίαν πιθανόν ακόμη το λαμπρόν αυτό ματς να επεσφραγίσθη με βραχνάς φωνάς και σφυρίγματα και να παρηκολουθήσατε τον επίλογόν του εις το αστυνομικό τμήμα, όπου, κατόπιν της σχετικής συμπλοκής, ωδηγήθησαν οι ευγενείς αθληταί με ανοιγμένες τις μύτες. Πρόκειται περί λεπτομερειών τας οποίας θα παραβλέψετε"


"Ενθυμίζετε συχνά εις τους αναγνώστας σας τους παλαιούς καλούς καιρούς... Λαμπρότερος έλαμπε ο ήλιος εις ένα ουρανόν που δεν εγνώριζε τα νέφη. Το κύμα του Φαλήρου δεν ήτο τόσο αλμυρόν όσον σήμερον. Η δυστυχία ήτο άγνωστος, οι σκύλλοι εδένοντο με τα λουκάνικα και τα οικόπεδα της λεωφόρου Πανεπιστημίου επωλούντο προς εβδομήντα πέντε λεπτά το τετραγωνικόν χιλιόμετρον... ΄Ετσι ευχαριστείτε τους γεροντωτέρους, χωρίς να δυσαρεστείτε κανένα"


"Μη επιδιώκετε να στηρίζετε επάνω σε πράγματα τον ενθουσιασμόν σας. Δεν θα τα εύρετε. Μη εκδηλώνετε ενδιαφέρον διά τα εσωτερικά της εφημερίδας εις την οποίαν γράφετε. Υπάρχουν τόσαι άλλαι εφημερίδες δια ν΄ασχοληθείτε με τα ιδιαίτερά τους... Μη δώσετε ποτέ την υπόνοιαν εις τον αρχισυντάκτην σας ότι θα είσθε κάποτε εις θέσιν να τον αντικαταστήσετε. Θα μετανοήσετε. Αποκρύψατε επιμελώς τας ικανότητας με τας οποίας- όλα γίνονται- είσθε τυχόν προικισμένοι. Δεν κερδίζετε τίποτε. ΄Οσον ολιγώτεραι αι ικανότητές σας τόσον ελαφροτέρα η εργασία σας και τόσον ταχυτέρα η προαγωγή σας"



(με μουσική υπόκρουση γλυκών μελωδιών του "Ροδάνθιστου Κήπου")

herinna/ είπε...

Pascal
έρχομαι στα μέρη σου να στα πω για να μη καταχραστώ το χώρο του Μάνου

herinna/ είπε...

Pascal
Έρχομαι στα μέρη σου να στα πω, για να μη καταχραστώ το χώρο του Μάνου

herinna/ είπε...

Ωχ ξέχασα... το μοντερέισον :(