2.8.06


To αφιερώνω στην ανώνυμη ... (γαμώτο, αμα συνηθίσεις στo mac, μετα δεν μπορείς να αλλάξεις ελληνικά – αγγλικά στο PC) ... τι λέγαμε;... α, ναι ... το αφιερώνω λοιπόν το σκίτσο στην ανώνυμη e-mail-ατζού, που με την μαλακία της, με έκανε να ξεχάσω το σοβαρό πρόβλημα και να ασχοληθώ με τις παπαριές.
Και αφού ξέχασα το πρόβλήμα., σημαίνει ο,τι δεν υπάρχει.
Koίτα, την πουτάνα την ζωή!

Το σκίτσο είναι από τα πολύ-αγαπημένα μου.
Ο πατέρας μου το’φτιαξε το 1989 και επειδή του άρεσε και εκείνου, το’βαλε σε κάδρο και το κρέμασε σπίτi.
Μ’αρέσει πολύ η απλή ιδέα, αλλά πιο πολύ μ’αρέσει, που έχει ένα σχεδιαστικό λάθος.
Κάντε δεξί κλικ πάνω του για να το δείτε σε μεγέθυνση.

43 σχόλια:

it is είπε...

Ουδέν κακό αμιγές καλού ;)
Α) Το προηγούμενο layout του blog ήτανε καλύτερο :p Αυτό είναι πιο ευκρινές αλλά και πιο ψυχρό :p
Β)Που είναι το σχεδιαστικό λάθος?Οεο?
Ποτέ δεν είμουνα καλός να τα βρίσκω αυτά :(

Θεριό Ανήμερο είπε...

Καλέ μήπως το αριστερό πόδι είναι ένα δάχτυλο λειψό;;

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Ωραιο τπ σκιτσακι.Οσο για το προβλημα ισως και να μην υπηρξε ποτε...

aliel είπε...

Το βρήκα, το βρήκα! Δεν έχει τρίχες στα πόδια... :P

Ανώνυμος είπε...

μωρό μου, τα ίδια θα κάνεις και σε μένα? έτσι είπαμε? να ασχολείσαι με άλλες?

YO!Reeka's είπε...

το σκαμπώ έχει ένα πόδι λιγότερο
(το βρηκα, το βρήκα;)

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι, δεν έχω blog δικό μου όπως οι υπόλοιποι φίλοι σας. Σας διαβάζω καιρό, κ.Αντώναρε, αλλά τώρα τελευταία δεν σας καταλαβαίνω. Μας έχετε εμφανίσει ένα προσωπικό σας θέμα που δεν μας αφορά. Εάν έχετε πράξει λάθος θα σας κρίνουν οι πραγματικά εμπλεκόμενοι. Κρατώ τα σχόλια που κάνετε περί πολιτικής και θέσης του αδελφού σας, που ελπίζω να σας διαβάζει όπως λέτε, ως ανάρμοστα και γεμάτα έπαρση. Λυπάμαι, σας θαύμαζα περισσότερο από ότι έπρεπε. Μάλλον η παντοδυναμία της εξουσίας σας έχει χαλάσει και εσάς.

Ανώνυμος είπε...

Μας δουλεύεις ρε Αντώναρε; Φιλοξένησες πρώην γκόμενα με τον άντρα της και μετά φωνάζεις που σε χώρισε η γυναίκα σου; Μήπως ήθελες να το κάνετε και όλοι μαζί; Και αυτή είναι που σε θάβει; Κάτι έκανες με email κατάλαβα. Άσε μας ρε φίλε και νομίζαμε ότι είσαι σοβαρός. Άντε πλύνε τις πατούσες σου. Εμείς είμαστε μαλάκες που δεν μπλέκουμε σε τέτοια; Σε ένα internet καφέ την αράζουμε. Πές τα Μάριε. Να την χέσω την εξουσία.

Ανώνυμος είπε...

συμφωνώ οτι το προηγούμενο background ήταν σαφώς καλύτερο... ήταν κιτσάτο ( γι΄αυτό και μου άρεσε )ενώ αυτό είναι ξενέρα .
λείπει και το τσιγάρο απο τα τασάκι ή μήπως αυτό δεν είναι καπνός και είναι ρωγμή στον τοίχο
και αυτές τις τεράστιες πατούσες , που θα τις ζήλευε η Αθηνά κι ο Φοίβος , πως χώρεσαν μέσα απο το σιφόνι;

Μαύρος Γάτος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Μαύρος Γάτος είπε...

Όποιον δεν τον αφορά, Γιώργο από Περισσό, να πάει σπίτι του να δει στην τηλεόραση κάτι να τον αφορά. Δεν θα σάς δίνουμε και λογαριασμό τι γράφουμε και τι δεν γράφουμε!!!!!! Ποιοί είστε, η AGB;;;; Κόψτε μας τις διαφημίσεις ρε, στα @@ μας...

Και θα βάζουμε και όποιο template μάς γουστάρει, Drowsy.

NinaC είπε...

lol..

Γατί αγριεμένο σε βλέπω, με φουντωμένη την ουρά. Έλα εδώ να σε χαϊδέψω να μου κάνεις πρρρρ..πρρρρ....

Μαύρος Γάτος είπε...

Φίλε μου Βασίλη υπήρξα όντως επιθετικός με τον Drousy Gorge και toy ζητώ συγνώμη. Αν δεν σχολίαζες εσύ θα το είχα σβήσει τώρα το σχόλιο. Αυτά που λες για "σπίτια" και λοιπά δεν έχουν βάση, εδώ (όπως και σε κάθε blog) είναι δημόσιος χώρος και ο καθένας μπορεί φυσικά να εκφράζεται, πόσο μάλλον που δεν είναι το δικό μου blog.

Όμως θα ξαναπώ ότι με εκνεύρισε νομίζω δίκαια (ήμουν όμως ήδη εκνευρισμένος) το σχόλιο του "Μάριου Αγραφιώτη" (((("Μας έχετε εμφανίσει ένα προσωπικό σας θέμα που δεν μας αφορά.")))

και του "Γιώργου από Περισσό" (((( Άσε μας ρε φίλε και νομίζαμε ότι είσαι σοβαρός. Άντε πλύνε τις πατούσες σου. Εμείς είμαστε μαλάκες που δεν μπλέκουμε σε τέτοια;"""))))) που τα βρίσκω εντελώς χυδαία. Και προβοκατόρικα. Όταν κάποιος ανοίγει την ψυχή του, δεν έρχεσαι να χέσεις μέσα της για να βγάλεις τα απωθημένα σου.... νομίζω ότι μάλλον θα συμφωνείς κι εσύ.

Καλό βράδυ στη Λευκωσία

ΥΓ νομίζω είδες ότι με παρεξήγησες, το "δεν με αφορά " δεν το έγραψα εγώ...

Ανώνυμος είπε...

Ο ηγέτης της Κούβας Φιντέλ Κάστρο δήλωσε αργά χθες το βράδυ ότι βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και σε "καλή διάθεση" μετά τη χειρουργική επέμβαση που υπεβλήθη στο στομάχι, γεγονός που τον ανάγκασε να μεταβιβάσει την εξουσία στον αδελφό του Ραούλ.

"Μπορώ να πω ότι η κατάσταση είναι σταθερή", δηλώνει ο Κάστρο σε ανακοίνωση του που μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση...

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας παιδια. Δεν έχω καταλάβει αν κάνετε chat ή γραφετε σχόλια. Εγώ πάντως διαβάζω τον Αντώναρο αλλα δεν νομίζω ότι θα'βγαινα και μαζί του - πολύ μπερδεμένος μου φαίνεται. Όλο προβλήματα έχει.

Ανώνυμος είπε...

Εχω και εγώ μια γελοιογραφία του μπαμπά σου.Μου την έχει χαρίσει ο ίδιος στο Ιατρικό Κέντρο μια μέρα που ήμουν χάλια.Με συμπάθησε γιατί όπως μου είπε, έχω το ίδιο όνομα με τη μάνα του.Την εχω κρεμάσει στο γραφείο μου και τον θυμάμαι συχνά.
Δεν βρίσκω κανένα σχεδιαστικό λάθος.
Εχει αλήθεια;

Ανώνυμος είπε...

@ μαυρο γατο Τι εννοείς θα 'το'σβηνες το σχόλιο', αλλαξοκωλιές παίζετε τα blog?

Ανώνυμος είπε...

το τελευταίο comment απο drowsy george είναι fake
είναι αδικία να μην έχω δικό μου blog και έτσι κάποιος θρασύδειλος να χρησιμοποιεί το ονομά μου για να κάνει κάποιο comment
παρακαλώ το συντάκτη να σβήσει το παραπάνω comment γιατί δεν ανήκει σε εμένα

manosantonaros είπε...

kai den moy les drowsy giati den kaneis ena diko soy blog na xeberdeveis. E?

it is είπε...

Drowsy δε χρειάζεται να έχεις δικό σου blog. Απλά registration θέλει και όταν σε ρωτήσει πως θέλεις να λένε το blog σου ή κάτι τέτοιο βάλε ένα όνομα ό,τι να'ναι και μην postάρεις τίποτα. Δε θα εμφανίζεται blog και δε θα μπορεί και κανείς να γράφει με το nick σου χωρίς να τον παίρνουμε όλοι χαμπάρι....
Βλέπω ακούσαμε το λαό και αλλάξαμε layout ε? Χαχαχα
Αναρωτιέμαι ποιοι είναι τόσο μίζεροι που κάθονται και μπαίνουν σε ένα blog απλά και μόνο για να κράξουν! Δηλαδή δεν έχουν με κάτι καλύτερο να αχοληθούν?
Τι θα κάνω σήμερα?Πάω να logάρο σε κανα blog να βγάλω τα κόμπλεξ μου! Yeah baby!

Ανώνυμος είπε...

de tha prepe na dinete tosi simasia stous kakoproeretous... se kati tetoies periptoseis i adiaforia einai sotirio farmako!!! :)) kai gia na ksanagiriso sto thema mas... kale, mhpws einai kai oi dio pantofles deksies??? mhpws lew... xaxa.. :))

Ανώνυμος είπε...

na se parw thl. aurio pou tha gyrisw, ti les?

Ανώνυμος είπε...

μου άρεσε η γελοιγραφία πολύ...το blogging ειναι δύσκολο θέλει δύναμη ψυχής..δεν ειναι ευκολο να καταθέτεις την ψυχή σου ειναι ψυχαναλυτικό αλλα και σκληρό..οπότε οποιος δεν θέλει να το σεβαστεί...vamos...
περάστε μια βόλτα και απο μένα...www.athensvoice.gr/paranoia

χρήστος..

Μαύρος Γάτος είπε...

Ρε παιδιά!!!!! Τα πόδια δεν είναι σε ευθεία γραμμή, αλλού ξεκινούν κι αλλού τελειώνουν... Μού φαι΄νεται τόσο φανερό που απορώ που δεν το είπε κανείς ως τώρα

Μα καλά, μόνο εγώ το βλέπω;;;; Λες να κάνω λάθος;;;;
Σ;)))))

Ανώνυμος είπε...

Anteee, pote epitelous tha to parei to potami?? :))

manosantonaros είπε...

KΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ…and the winner is… o Μαυρος Γάτος.
Είναι ολοφάνερο ότι κάτι δεν πάει καλά με τα πόδια.
Είναι ολοφάνερο, αλλά καθόλου σίγουρο ότι θα το παρατηρήσει κάποιος.
Χαχαχαχαχαχα! Τα σκιτσάκια είναι ακριβώς όπως και η ζωή.
Όταν το επεσήμανα στον πατέρα μου, το κατέβασε από τον τοίχο, το ακούμπησε πάνω στο τραπέζι, έβγαλε τα γυιαλιά του το κοίταξε προσεκτικά, σήκωσε το κεφάλι με απορημένα μάτια και μετά λιποθύμησε στα γέλια.
Μου είπε:
-Τώρα έχει μεγαλύτερη αξία. Τα λάθη είναι αυτά που έχουν αξία… ειδικά όταν στα επισημαίνουν άλλοι.

Θεριό Ανήμερο είπε...

Ε, κι εγώ το είπα για τα πόδια, εγώ δεν κερδίζω;;;;

Ανώνυμος είπε...

Hello there! άνοιξα επιτέλους δικό μου blog.Αν θέλετε, περάστε μια βόλτα...

hardrain είπε...

θαυμάσιο το καινούργιο lay out. Μου αρέσει πολύ περίσσότερο από το προηγούμενο-βέβαια αυτά είναι τελείως προσωπικά, περί ορέξεως κολοκυθόπιττα κλπ.

Να κάτσω να διαβάσω λίγο τι έγραψες αυτές τις μέρες που έλειψα για λίγο σε τόπο παραδεισένιο και κάπως καταλάγιασα το άγχος και την κούραση.

Να είσαι καλά, πάω να κλείσω το air condition γιατί....'εχω ξεπαγιάσει στη Λευκωσία! Α...τώτα το είδα! Verification???Γιατί μωρέ; Άσε όλα τα λουλούδια ν ανθίσουν Μά(ν)ο! Τα...κοτσάνια τα κόβουμε απλά! Σα...γραφειοκρατία μου κάνει λίγο αυτή η διαδικασία!

aqua είπε...

Λοιπόν την πατήσατε όλοι!!!
Απλά ο καλλιτέχνης είχε καλή γνώση φυσικής!
Η διαθλαση του νερού κάνει τα πόδια
να φαίνονται έτσι!!!!
Εχετε δει κουπί βάρκας μισοβυθισμένο στο νερό....σαν σπασμένο φαίνεται !
Antonare τι κερδίζωωωωω?????

(εμ τι aqua θα'μουν?)

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν ο, άξιος καλλιτέχνης, Αρχέλαος είχε καλές γνώσεις Φυσικής...
Εσύ, όμως, πρέπει να είχες χοντρό "μέσο" για να αποφοίτησες από την Τρίτη Δημοτικού....
Επειδή βαριέμαι αφόρητα, άνοιξε κανένα βιβλίο Οπτικής ή ψάξε στη Wikipedia για να μην αμολάς κοτσάνες σε άμαχο πληθυσμό...

ΥΓ. Επειδή το αποκλείω να ακούσεις τις συμβουλές μου (πόσο μάλλον να κατανοήσεις στοιχειωδώς βασικές αρχές Οπτικής...) κοίταξε πάλι το σκίτσο: τα ορατά στον θεατή τμήματα
βρίσκονται έξω από το νερό.

Ανώνυμος είπε...

Η ώρα είναι 11:34. ακούω το Unplugged, των Nirvana κατευθείαν από Ν.Υ.

Μαμά, είμαι χιμά. Είμαι 28 και όμως εξακολουθώ να είμαι ξετσίπωτος. Τι απαίσια λέξη. Χωρίς τσίπα, σα να λέμε…Ένα αξιόλογο σκουπίδι. Πρόστυχος και ταυτόχρονα γεμάτος περιεχόμενο. Νιώθω. Νιώθω. Νιώθω. Είμαι μόνος και νιώθω, όπως δε νιώθουν ποτέ οι μόνοι. Ύστερα έρχεσαι εσύ και μου λες ότι κάνω λάθος. Ότι η μοναξιά είναι άλλο πράγμα.

Διαβάζω τα κείμενα του Μάνου Αντώναρου και μηδειάζω με μια κρυφή χαιρεκακία. Επειδή καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι μπορούν να είναι ρομαντικοί ακόμα και στα 50. Τόσο ρομαντικοί που σχεδόν τους λυπάσαι. Και όμως, δεν τολμώ να χλευάσω κανένα. Όχι από σεβασμό. Από φόβο. Μήπως βρεθώ και εγώ σε αυτή τη θέση όταν φτάσω εκεί. Και ξεχνάω…

Αυτό είναι το κακό με εμένα, μητέρα: ξεχνάω. Ξεχνάω πως βρέθηκα ήδη εκεί και μάλιστα πριν ένα χρόνο.

Η συνέχεια εδώ...

http://www.paralogo.wordpress.com

Paralogos

Ανώνυμος είπε...

@ Vasilis
Έχει παραγίνει το πράγμα, δε νομίζεις? Η ελληνική μπλογκόσφαιρα (ευτυχώς δε ζω στη χώρα..) βρίθει τυχάρπαστων, εν δυνάμει "μεγάλων" συγγραφέων. Φαίνεται ότι πλάκωσαν και οι "επιστήμονες"...Όχι ότι το αποκλείω ο τύπος να έχει και PhD...έχω δει χειρότερα!
@paralogo
Μόλις μίλησα με τη Γοργόνα και μου είπε ότι "ο Κέρτ Κομπέιν ζει, ζει και λάσπες και σκατά πατεί". Ελπίζω να πλένεσαι πιο συχνά από το μακαρίτη, που το είχε γρουσουζιά να κάνει μπάνιο σε ημερομηνία διαφορετική της 29ης Φεβρουαρίου...

aqua είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
aqua είπε...

@anonymous
ΔΥΣΤΥΧΩΣ που δεν ζεις στην χώρα!
Εφυγες κι εχασες το χιουμορ σου φαίνεται.
Κι εκείνο το κωλοαπολυτήριο της τρίτης δημοτικού ένα ντενεκέ λάδι
στοίχησε του καημένου του πατέρα μου γαμώτο!

Ανώνυμος είπε...

(τοση ωρα στη μπανιεραα)

Ανώνυμος είπε...

@ Aqua

Σου ζητώ ειλικρινά συγγνώμη. Είναι φορές που, λόγω έντονου άγχους ή και χωρίς σοβαρή αιτία, ξυπνάει το "θηρίο" μέσα μου και αντιδρώ ηλιθιωδώς. Δεν είχα πρόθεση να σε προσβάλλω και, εν τέλει, το "κατάφερα" με τον χειρότερο τρόπο... Το γνωρίζω ότι μία "συγγνώμη" δεν επανορθώνει ουσιαστικά τίποτα αλλά...ουφφ, καλύτερα να το "κόψω" εδώ!

aqua είπε...

@ anonymous

Ok !!
Εφταιγε φαίνεται η πανσέληνος που ξύπνησε το θηρίο μέσα σου ! Ελα στο ελλαντα το συντομώτερο να κουλάρεις..:):)

Sorry antonaros......
κώλο το καναμε το post....

vatraxokoritso είπε...

καλε χαλαρωστε λειπει και σε διακοπας ο κτητωρ και δεν μπορει να σας κραξει...

manosantonaros είπε...

Παιδια, μη σας νιάζει καθόλου. Σαν το σπίτι σας. Αλλωστε και το δικό μου μυαλό μερικές φορές παθαίνει διάθλαση. Ξέρω...

Αγαπημένε μου Ανατέλλοντα, έχεις δίκιο. Εκανα λάθος με το verification φτιάχνοντας την καινούργια template. Ελπίζω να διορθώθηκε...γαμώ το dial up στην Πάρο....

Βατραχάκι μου, αν δεν είχα και σένανε τί θα ήμουν στην γη;

Ανδρομεδα είπε...

!
:))

Μαύρος Γάτος είπε...

Παιδιά ο Σαλάτας (τέως Σαλτάρω στο Κενό και νυν στο Χάος ) είναι γνωστός εξωγήινος, μην τον παρεξηγείτε, απλά δεν πήρε το πρωινό του χάπι. Σαλατάκο μου easy, easy καλό μου και θα σού πάρω παγωτό το απόγευμα στην επίσκεψη. Άμα ξαναδαγκώσεις όμως θα σού ξαναβάλω το φίμωτρο, πρόσεχε, ε;

Μάνο στην Πάρο ε; Να περνάς καλά και να ανανεωθείς ψυχικά, και παράτα το dialup κάνε και λίγο αποτοξίνωση, υπάρχει ζωή κα μετά το Δίκτυο....

Σ;ς)))

Ανώνυμος είπε...

Δεν βρήκα το σφάλμα στη γελοιογραφία αλλά έμαθα ότι ο Αρχέλαος είναι ο πατέρας σου (ελπίζω να ζει). Εκπληκτικές οι γελοιογραφίες του, τις θυμάμαι στον Θησαυρό, που τις διάβασα ως παιδί και ξεκαρδιζόμουν...