15.2.06

Θες να γίνουμε φίλοι, μωρό μου;


Παρακολουθούσα με τεράστιο ενδιαφέρον την κουβέντα των παιδιών στο σαλόνι του Βig Brother. Το θέμα ήταν πανάρχαιο: «Μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών;»...
Εχω εμπεριστατωμένη άποψη επί του θέματος. Είναι ολίγον παζλο-ειδής ως άποψη, αλλά θα βρούμε άκρη. Λοιπόν, όταν ήμουν 12 ήμουν απολύτως σίγουρος ότι τα αγοράκια μπορεί να είναι φίλοι με τα κοριτσάκια. Οταν ήμουν 20...το απέκλεια μετα βδελυγμίας... στα 30 το ξανασκέφτηκα... τώρα πια έχω την ίδια γνώμη , που είχα και στα 12. Οπως βλέπετε, ο παλιμπαδισμός έχει καταντήσει πλέον επιδημία.
Είναι ολοφάνερο ότι όταν οι άνθρωποι μιλάνε για φιλία μεταξύ των δυό φύλων, βάζουν στη μέση το σεξ.
Συμφωνώ απολύτως μαζί τους. Το βασικό σε οποιαδήποτε σχέση είναι το σεξ. Ας περιοριστούμε όμως στις σχέσεις ανδρών και γυναικών, γιατί διαφορετικά κινδυνεύουμε να μπλέξουμε τις κοτσίδες μας και δεν κάνει.
Μίσησα τη φιλία όταν στα πρώτα μου γυμνασιακά χρόνια οι συμμαθήτριες μου μου λέγανε, καθώς στο σινεμά προσπαθούσα να τους πιάσω το χέρι. «Μα δεν είπαμε ότι είμαστε φίλοι;»... και τραβούσαν το χέρι τους. Ηταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που εξετίμησα ιδιαιτέρως τις χειροπέδες.
Οταν έγινα 18 και ήπια τα πρώτα μου ουισκάκια στη Χάριτος, μου είπε ένας φοβερός γυναικάς και μπονβιβέρ: «Μικρέ, με τις γυναίκες θα γίνεσαι φίλος αφότου πας στο κρεββάτι μαζί τους!»... Τον άκουσα προσεκτικά... Για τον επόμενο χρόνο δεν έκανα ούτε μια φίλη, παρΆ όλο που προσπάθησα επισταμένως. Αστε που παραλίγο να χάσω κι αυτές που είχα. Μετα κατάλαβα ότι δεν πρέπει να δίνεις μεγάλη σημασία στα λόγια της νύχτας.
Ο κύριος μπονβιβέρ μου έλεγε αηδίες ολκής...άστε που εκείνη την εποχή δεν είχε εφευρεθεί το αλκοτέστ. Το πράγμα δεν λειτουργεί έτσι... Τουλάχιστον από τη γυναικεία σκοπιά. Μετα το σεξ το θηλυκό δεν θέλει να γίνετε φίλοι... θέλει να παντρευτείτε. Η άποψη μου για τις χειροπέδες άλλαξε ριζικά.
Σήμερα έχω αγαπημένες φίλες με τις οποίες έχουμε υπάρξει ζευγάρι (το είπα κομψά;) και έχω επίσης πολυαγαπημένες φίλες, που ούτε που μας έχει περάσει από το μυαλό. (Δηλάδή εμένα μου΄χει ψιλοπεράσει, αλλά τοΆκανα γαργάρα!)
Τι είναι μωρέ η φιλία για να την μετρήσεις;
Οταν συναντάς έναν άνθρωπο το πρώτο πράγμα που θες (αν σου αρέσει) δεν είναι να τον κάνεις κολλητό σου, αλλά να τον καμακώσεις (και όλα τα παράγωγα!)
Υπερβάλλω;
Σιγά μην υπερβάλλω! Μια χαρά τα λέω! Σε όλους μας συμβαίνει (εύχομαι και σε όλες)... Απλώς το σεξ δεν έχει καμμιά σχέση με την φιλία που μπορεί να γεννηθεί. Αν έχει υπάρξει σεξ ακόμα καλύτερα, αν δεν έχει υπάρξει, τι να κάνουμε; Θα πρόκειται για ένα ψιλο-απωθημένο καλά βιδωμένο στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Ε, δεν είναι δα και το τέλος του κόσμου!
Απλώς νευριάζω πολύ με εκείνες τις γυναίκες που κουβαλάνε κάτι άνδρες φουλ ερωτευμένους μαζί τους... τους οποίους αποκαλούν «φίλους» τους και αυτοί οι καϋμένοι λιώνουν και μισούν οποιο άλλο αρσενικό πλησιάσει την «φίλη» τους... Και δεν φτάνει αυτό... κάθε βράδυ τους λέει κι από πάνω τον εκάστοτε πόνο της. Και μετα αναρωτιέται η Πολιτεία για την μείωση των γεννήσεων.
Αν υπάρχει φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών;
Φυσικά και υπάρχει. Σοβαρολογούμε; Πολιτισμένοι άνθρωποι είμαστε! Τι πράγματα είναι αυτά;
(Σημ: Αν πάντως τοΆχετε ξεπεράσει (εμπράκτως) το θέμα του σεξ καλό είναι... Δεν αφήνει απορίες ξέρετε....)
Ενα φιλικό φιλάκι

4 σχόλια:

hardrain είπε...

Να σου πω την αλήθεια, είχα πολλές φίλες στη ζωή μου.Με όλες σχεδόν, γνωριστήκαμε σε βάθος και περάσαμε καλά. Πριν αλλά και μετά. Αργότερα, όταν οι φίλες άρχισαν να παντρεύονται, οι άνδρες τους μύριζαν στον αέρα πως κάτι με συνέδεε μαζί τους, αλλά βέβαια δεν μπορούσαν να είναι και σίγουροι. Α, φίλε, είναι πολύ ωραίο να έχει φίλες. Κολλητές, στην κυριολεξία!

Να πω την αμαρτία μου, τις ανδροπαρέες πάντα τις ΄βαριόμουν έως θανάτου. Ακόμα και τώρα στα πενήντα. Υπάρχει τίποτα καλύτερο από τη ζεστή ανάσα της φίλης σου;

Ανώνυμος είπε...

Καλωσήρθες στον κόσμο του blogging!! Bέβαια, σε καλοσωρίζει κάποια που δεν ανήκει στους bloggers αλλά κάποια που διαβάζει Blogs "φίλων"... Το "φίλων" πάρτο όπως θες!!!!!
keep posting....

herinna/ είπε...

Αντροψευτιές

Ανώνυμος είπε...

geia sou mano