23.1.07

Εμείς τα πρεζάκια...

Τους βλέπω όλους.

Τις βλέπω όλες.

Η composition doll, φοράει τη φόρμα της, ψάχνει κάθε pixel της οθόνης της και ξαφνικά το μυαλό της πήζει από έμπνευση Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να την σταματήσει.

Η Μ13, το’χει στην θαλάμη του γαλαξιακού της όπλου. Όταν η στάθμη της υπομονής της πιάνει κόκκινο, πατάει το fire button Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να την σταματήσει.

H silent soul, τοχει ονειρευθεί. Και επειδή ονειρεύεται συχνά, γράφει και συχνά. Κάθεται μπροστά στον υπολογιστή και γράφει σαν νεράϊδα Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να την σταματήσει.

Η sophie_jamaica το’χει στο παρδαλό της πορτοφολάκι. Μόλις κουδουνίσει το βγάζει και το βάζει σκρατς στην οθόνη Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να την σταματήσει.

Η allmylife συλλαμβάνεται από τη στιγμή. Μία στιγμή-δυο στιγμές-διαφορετικές στιγμές. Κάθεται στον υπολογιστή, λέει μια κουβέντα στο σκύλο της και Kανείς και τίποτα δεν μπορεί να την σταματήσει.

Η psilikatzoy το μαγειρεύει… και το φαγητό θέλει έρωτα. Το αγαπάει. Το προσέχει. To φροντίζει… το’χει… κάνει ο,τι δεν έχει όρεξη να γράψει και πατάει χαλαρά ένα πλήκτρο Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να την σταματήσει.

Το φασιστοειδές κομμούνι δεν κρατιέται. Γι’ αυτό και το’χει σε αυστηρό πρόγραμμα. Ποτέ τα Σαββατοκύριακα, όλα τις άλλες μέρες όμως όταν κάτσει μπροστά στο keyboard Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να τoν σταματήσει.

Η Eroviana το'χει έννοια, απολαμβάνει την Ιβηρική και τα μυστικά της και με ένα ποτήρια σανγκρία στο χέρι Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να την σταματήσει.

Ο it is είναι μαγεμένος. Το προσέχει και το προφυλάσσει. Το χαϊδευει και το κανακεύει. Είναι δικό του και κανείς δεν του το ακουμπά…εκτός από τον ίδιο που όταν ανάψει την οθόνη Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει.

Ο Ημίαιμος είναι χαβαλές, δίκαιος, σοβαρός. Ανθρωπος ευθύνης, όταν δεί άδικο τον τρώνε τα ακροδάκτυλά του και Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει.

Το Βατραχοκόριτσο είναι πεινασμένο. Τωρα που επέστρεψε πεινάει τόσο που δεν ξέρει τι να γράψει… Περνάει μπροστά από το keyboard και το χαϊδεύει με τα ακροδάκτυλά της… κάνει κυκλικές κινήσεις στο W μετα κατεβαίνει ηδονικά στο Μ και όταν επιτέλους του κάθεται Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να την σταματήσει.

Ο kaltsovrakos είναι φιλόσοφος-χούλιγκαν. Ακραίος… γράφει βασικά όταν θυμώνει… το αποφεύγει αλλά άμα το αποφασίσει τσακώνεται μαζί του και τότε Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει.

Ο Kairos είναι καψούρης, πολύ καψούρης μαζί του. Περιμένει να τελειώσει από όλες τις άλλες του δουλειές, τρίβει τις παλάμες του πάνω από τα πληκτρα και μετα σαν πιανίστας Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει.

H Mαργαριταρένια του μιλάει πριν. Μιλάμε για e-μούρμουρα. Πιάνει κουβέντα μαζί του ανα 3λεπτο και αφού το πείσει, κάθεται και το γράφει και τότε Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να την σταματήσει.

Η Τριαντάρα είναι συστηματική προγραμματισμένη. Γράφει στο γραφείο και όχι όλο μαζί…αλλά κομμάτι-κομμάτι, αναποφάσιστη αν το αγαπά ή όχι… όταν το καψουρεύεται όμως Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να την σταματήσει.

Ο sofogreg παίζει μαζί του. Το γδύνει και το ντύνει. Το φλερτάρει, το πιέζει, το βιάζει και μετα το αραβωνιάζεται. Όταν όμως αυτό αρχίζει να χορεύει μπροστά του τότε Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει.

Ο Μαύρος Γάτος πονάει. Βαριανασαίνει, παθαίνει πανικό, βάζει μουσική δυνατά, deletedelete….delete… και ξαφνικά Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει.

Ο pascal είναι κάτω από τα πλήκτρα και απο μέσα, όλοι οι υπόλοιποι είμαστε πάνω από τα πλήκτρα και απ' έξω. Βγαίνει μόνο για να γράψει και τότε Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει.



Αυτοί είναι μόνο λίγοι απ’ αυτούς που ξέρω εγώ.

Εχω αφουγκραστεί και μερικές δεκάδες άλλους… δεν τους έχω όμως «γνωρίσει»… κάθε μέρα αυτό-προξενεύομαι … δεν ξέρω πλέον τί να διαλέξω με αποτέλεσμα να επικρατεί το συναίσθημα…Ολοι εντελώς διαφορετικοί αναμεταξύ τους. Ουδεμία σχέση, που λένε κι όμως όταν έρθει η στιγμή του post Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει.

Είναι και όλοι οι άλλοι, που παρακολουθούν.

Σιγά-σιγά προσχωρούν γιατί το blogging είναι πρέζα…

Συμπληρώνει εικόνες και κενά στο μυαλό.

Ψιτ, e-σύντροφοι, έχω δει και συναναστραφεί πρεζάκια κάθε είδους… εσείς όμως είστε …τελειωμένοι.

Πολύ μας γουστάρω.

Και ταυτόχρονα νιώθω πολύ ζεστά, πολύ ασφάλεια και πολύ άνετα.

respect







TA COMMENTS ΣΑΣ ΣΤΟ: www.tasxoliasas.wordpress.com